ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Emrescofield
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mart 2023 23:58
Son Ziyaret:
08 Kasım 2023 02:35
Toplam Mesaj:
10 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emir Kerem
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emir Kerem

SON 9 MESAJI

Yeni Balık Eklerken Karantina Akvaryumu
Selamlar, yeni balıklar alacağım ama almadan önce bir karantina akvaryumuna eklemek istiyorum bakteri çakışması olmaması için. Karantina akvaryumunda iç filtreye gerek var mı? Ayrıca karantina akvaryumunda su full temiz mi olmalı yoksa ana tanktan biraz alsam olur mu bakteri kültürü için? Teşekkürler şimdiden.
Su Arıtma Cihazından Çıkan Su Çok Yavaş Akıyor
Arkadaşlar selam, Discus akvaryumu için 5li su arıtma su sistemine geçtim ancak su çok yavaş akıyor su değişimlerini 3-4 saatte en az yapıyorum. Bu normal mi daha hızlı yolu var mıdır? Ayrıca su arıtırken musluk suyunu sona getirsem bir sorun olur mu cihazda?
Discuslara Dana Yüreği Nasıl Verilmeli
Selamlar, dana yüreği yapmıştım 3-4 ay evvel ama çok veremedim balıklara çok akvaryum kirleniyor diye ve çok sevmediler diye. Şimdi tekrar vermek istiyorum ama nasıl vermeliyim buzluktan çıktığı gibi mi vermem lazım yoksa bekletmeli miyim dışarıda? Ayrıca 3-4 ayda bozulmuş olabilirler mi ne kadar sürede vermek lazım.
Discuslar İçin Su Arıtma Cihazı
[QUOTE=TTuna]

R/o su saf sudur içinde hiçbir mineral vs bulunmaz. Bu yüzden gübre, katkı vs eklerken her şey sizin kontrolünüzde olur ki discus besliyorsanız zaten r/o su şart çünkü hassas canlılar. Dinlenmiş su ve dinlenmemiş su arasındaki tek fark klorun uçması onun dışında şebeke suyundaki istemediğiniz maddeler de akvaryumun içine girer. [/QUOTE][QUOTE=TTuna]

R/o su saf sudur içinde hiçbir mineral vs bulunmaz. Bu yüzden gübre, katkı vs eklerken her şey sizin kontrolünüzde olur ki discus besliyorsanız zaten r/o su şart çünkü hassas canlılar. Dinlenmiş su ve dinlenmemiş su arasındaki tek fark klorun uçması onun dışında şebeke suyundaki istemediğiniz maddeler de akvaryumun içine girer. [/QUOTE]

Yani mutlaka su arıtma cihazı kullanılmalı diyorsunuz anladığım kadarıyla Discus tanklarında. Su değişimini ne sıklıkta ve ne kadar yapıyorsunuz? Arıtılmış suyu direkt veriyor musunuz yoksa onu da dinlendiriyor musunuz?
Discuslar İçin Su Arıtma Cihazı

[QUOTE=TTuna]Forumda zafer bey var Zatek su arıtma firmasının sahibi kendisinden temin edebilirsiniz

0555 968 61 95[/QUOTE]

Teşekkürler hocam. Sizce dinlenmiş su ile arıtma cihazındaki su arasında çok fark var mı? Değer mi yani para vermeye?[EDIT]Emrescofield,2023-04-18 15:47:53[/EDIT]
Discuslar İçin Su Arıtma Cihazı
Arkadaşlar selam, discus besliyorum ancak suyu çeşmeden vermek zorunda kalıyorum bunun için güzel bir arıtma cihazı arıyorum. Sizin kullandığınız modeller nedir nereden alabilirim bilgi verirseniz sevinirim.
Discus Gran Wild Yemiyor
Discuslarım tropical marka Discus gran wild yemiyor verdiğim yemler hep yukarıda kalıyor acaba fazla mı atıyorum yoksa tercih mi etmiyorlar?
Anubias Bakımı
Vatoz vardı ama artık yok ve son zamanlarda oluştu hocam
Anubias Bakımı
Selam arkadaşlar, anubias bitkisini yeni kurduğum 2.akvaryuma ekledim ancak fotoğraftaki gibi siyahlıklar vs oluştu yapraklarında. Bu bitkiyi kurtarabilir miyim kurtarabilirsem nasıl kurtarabilirim? Ve genel olarak bitkiler için hangi bakım ürünlerini kullanabilirim piyasadaki?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239058/290320230018031.jpg[/IMG][EDIT]Emrescofield,2023-03-29 02:23:04[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.