ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hele
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Ağustos 2022 03:08
Son Ziyaret:
11 Mart 2023 15:23
Toplam Mesaj:
29 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Helen Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Helen Yılmaz

SON 10 MESAJI

Betta Balığı Karides Yer Mi
[QUOTE=giyotyn]Ağızlarına sığsa sizi bile yerler ki karidesleri hiç affetmezler.
Karides tankıma bir adet dişi betta koydum ve artık verdiğim yeme pek tenezzül etmiyor.
Dondurulmuş veya kurutulmuş karides de afiyetle yerler ama dozu ayarlamak lazım yoksa akvaryumda artıklar birikir.[/QUOTE
Küçücük karidesi rahat yemesi için 4, 5 parçaya bölüp ağzına sığacağı şekilde o parçalardan 1,2 tane keskin olmayan bir cımbızla veriyorum artık, çok tehlikeli eskiden Semender beslemiştim suda kalan karideslerin çürümesi sonucu öldü maalesef dikkat gerekli.
Betta Balığı Karides Yer Mi
A101 de satılan dondurulmuş karides az miktarda parçalanmış halde betta balığına verilir mi? Ben betta ma bu gün az miktarda verdim gayet severek yedi.
Kardinal Tetra Ölümü
[QUOTE=ArifhbsAquatics]

Bahsettiğiniz iki haftalık süreçte bakterileri besleyecek bir girdi (amonyak kaynağı) kullanmadıysanız, azot döngüsü başlamadığı için balıkları kaybettiğinizi düşünüyorum.
En yakın zaman bakteri kültürü, Su düzenleyici alacağım zaten bir kaç gündür gözlemliyorum balıkların davranışı vs gayet yerinde her şey olması gerektiği gibi sadece o 1 tanesi adapte olamamıştı

Kaliteli bir substrat medyası ile birlikte filtre kullanın lütfen.[/QUOTE]
Kardinal Tetra Ölümü
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Akvaryumda kum ve dekor var mı?[/QUOTE]
Kum, kayalar ve 3 bambu var sanırım yeni akvaryum sendromu yüzünden öldü İnternette araştırdığıma göre tetralar dayanıklı olduğu için onları döngüye yardımcı olmaları için almıştım ancak sanırım o kadar da dayanıklı değiller yazık oldu
Kardinal Tetra Ölümü
2, 3 gün önce 1 2 hafta beklettiğim akvaryuma 6 tane kardinal neon tera ekledim bu gün bir tanesini yüzeyde ters dönmüş ölü buldum akvaryum 80 cmlik baya büyük olduğu için filtre vs yok hiç birinde hastalık belirtisi de yok sadece o bir tanesinin hep uzakta durduğunu görüyordum stresten ölmüş olabilir mi?
Bu Bettanın Türü Ne?
Merhaba tayland ithalatından şu fotodaki betayı aldım bir kaç gün sonra gelecek, Galaxy hmpk betta gibi görünüyor ancak bir sürü çeşitleri oluyor bilginiz varsa sizce bu bettanın türü ne? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236093/170820221748561.jpg[/IMG]
Betta Satıcıları
[QUOTE=Neothauma ]Size bir önceki konunuzda Erdal abiyi öneren bendim. Kendisi oldukça güvenilirdir, hem alışverişim oldu hem de yüz yüze görüştüğüm biri. Geçen sene ben de aynı şekilde beta aldım, ulaşım sıkıntılarından dolayı biraz gecikme yaşandı ama nihayetinde geldi balıklar. Aldığım balıkları ve üretimden çıkan sonuçları bu konumda görebilirsiniz:

[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/bettarmy_bir_beta_uretimi_girisimi_k966877.asp[/URL][/QUOTE]

Teşekkür ederim zaten ondan almak istiyorum ama başka alan biri var mı diye emin olmak istiyorum artık kesinlikle ordan alacağım :)
Betta Satıcıları
Merhaba tayland ithalatından beta getittirmek istiyorum (bilen bilir) bir Türk satıcıdan almak istiyorum bettaları getittirip sonra satıyorlar iban ile, satıcının adı Erdal Türkoğlu hesabın adı : bettaturk2022 önceden kendisinden beta almış olanlar bana bilgi verebilir mi sizce güvenilir mi?
Betta Geçici Akvaryum
[QUOTE=Kayrahan98ex]

Her balığın doğası farklı betta balığı yüzmeyi seven bir balık değil işi gücü gördüğü tüm balıklarla kavga etmek ve köpükten yuva yapmak olan havadan soluyan bir fanus balığı koyduğunuz akvaryum ne kadar geniş olursa olsun gider dişisini öldürür.. Evet solungaçları var ama pek işe yaramıyor hava taşı da koysanız gider havadan nefes almaya çalışır bir aşağı yüzer bir yukarı yüzer ama su derin olursa yorulur ve boğulur yani karma akvaryum için de kendi türleri ile bakılmak için de uygun bir balık değil küçücük 1 tane balık ne işi var kocaman akvaryumda..

Ben çok beta baktım yeri geldi yavru da aldım ama bilgisiz diyorlar işte insanlar böyle Pet Shop akvaryum camiası hep birbirini kötüler kendilerininki her zaman hak doğrudur.. Ben gereksiz masrafa ve zahmete girmeyin diye söyledim yine de karar sizin inşallah o büyük akvaryumda yaptığı yuvadan sonra yavrularını da büyütebilirsiniz tabi yumurtaları yerden toplayabilirse ya da hassas yavruları yemlemeyi başarabilirseniz tabi [/QUOTE]
1.Dişi ile bakacağımı söylemedim zaten dişi alabileceğimi söyledim, 2. Bilgisiz olmanız benim değil sizin suçunuz bir hayvanı almadan önce araştırma yapmanız gerekir 3. Beta aşağı yukarı yüzen bir balık değil geniş ve güzel akvaryumda bakıldığı sürece her yeri gezen her zaman kendini gösteren yeri geldiğinde eğitilebilen bir balıktır. Eğer betaya ihtiyaç duyduğu bir alanı vermediyseniz ondan fazla bir şey bekleyemezsiniz. Ayrıca yavru almanız sizi iyi bir bakıcı yapmaz hayvanın labirent sistemi olması onu dar bir alanda tutmaya sebep değil.
Betta Geçici Akvaryum
[QUOTE=Aquaworld07]
Ben arkadaşın yazısına istinaden dalga geçmek amaçlı yazdım. Yani sizinle alakası yok sizin yapmak istediğiniz zaten çok güzel birşey beta için. Eğer rahatsız olduysanız kusura bakmayın.[/QUOTE]
Yok ne demek istediğinizi anlamadım o yüzden nedenini sordum teşekkür ederim dlöxpdlc[:lol:]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.