ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
lactobacillus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Ocak 2007 13:15
Son Ziyaret:
11 Ekim 2010 21:44
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Velioğlu
Doğum Tarihi:
19 Temmuz 1979
Yaş:
44
İl:
Meslek:
akademisyen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat ...

SON 6 MESAJI

Betta ve çöpçüler
Sağolun Faruk Bey,
bekleyelim bakalım. Ama çok ilginç, bana sorsanız albinolar daha dikkat çekici onlarla ilgilenmiyor, zemin rengindeki komandolarla ne alıp veremediği varsa artık...
Betta ve çöpçüler

50 lt bitkili akvaryumda tek başına yaşayan bettanın yanına akvaryum biraz hareketlensin diye de düşünerek 5 albino 3 komando çöpçü aldım forumda yazanları okuyarak. Albinolarla hiç ilgilenmeyen betta komandoları sürekli kovalıyor. İzlemesi çok zevkli olan bu kovalamaca (hiç yakaladığını veya darbe vurduğunu görmedim, etrafında kabarıp geri çekiliyor) çöpçülere veya bettaya stres açısından bir zarar verir mi? Bu geçici bir durum mudur, alışırlar mı birbirlerine? Yoksa komandoları alıcam akvaryumdan albinolar kalsın sadece.

Cevaplarınızı bekliyorum,
Teşekkürler. 
akvaryumda salyangoz yavrusu çıkıyor

super canlı yem oluyorlar. camda gordukçe ezip bırak yavru buyuk tum balıklar cok seviyor, bence iyi protein deposudur bunlar. fransızlar bişey biliyor da yiyor, balıklar niye yemesin.. :)

köpük problemi

merhabalar,

90 litre ve 40 litrelik iki akvaryumum var. küçük olanı yavrular için kullanıyorum. sadece kılıçkuyruk besliyorum ve şu anda 50 civarı yavrum var 10-15 gunlukler. yavru akvaryumunda iç filtre f201, ısıtıcı ve 8-10 kök eledoa var. buradan okuduklarımla artemia alıp güzelce yavrulara verdim ancak arada çatlamamış yumurtalar olduğunu sonradan farkedebildim, tabi yavrular bunları yemedi ve akvaryumda dolanmaya başladı bu ufak şeyler. artemia bitince belki biraz da ben diğer yavru yemini fazla atınca , su üzerinde bir katman oluşmaya başladı. yapışkan, maya zarı gibi beyaz birşey. hava ve filtreyi açınca köpürmeye başlıyor su yüzeyi ve sonra kayboluyor. yalnız öbür gün aynen oluşuyor. dip çekimini 3-4 kez yaptım, ama malum yavrular çok küçük ve korkuyorum da su değişiminden. bu illetten nasıl kurtulabilirim? şimdiden teşekkürler.

Tekirdağ’a bir organizasyon gerek..

ben katılabilirim. belki yeterli sayı olursa şu uyduruk akvaryumculardan ziyade birbirimizle yardımlaşırız her konuda. burayı takip edicem, umarım sayı artar.

saygılar.

Trakyalılar

övünmek gibi olucak ama naapalım, keşanlıyım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.