ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mertsan61
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Kasım 2017 17:48
Son Ziyaret:
09 Aralık 2017 13:50
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
SİNAN YILMAZ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

cCc..!

SON 5 MESAJI

Jbl E1501 Ses Sorunu
Yazık olmuş hocam. Sizinle nasıl iletişime geçebilirim.
Jbl E1501 Ses Sorunu
Hocam, bende ürünü satışa çıkarttım. 500 litrelik akvaryumu şimdilik iç filtreye devrettim. Sizin filtre ile benim filtrenin parçalarını değiştirirsem sesi düzelir mi ? Düzelir ise hediye yi kabul edebilirim.

Jbl Türkiye distribütörü pet garden yetkili servisi eheim dan çok daha iyi ve sessiz motor olduğunu savunuyordu ama benim filtreden gelen sesi normal olarak karşılıyor ve geri gönderiyor. Eheim 2217 kullanıyordum önceden gram ses yoktu. Diyeceğim şu ki eheim üzerine marka tanımam.
Jbl E1501 Ses Sorunu
Malesef Türkiye de satılan ürünlerin pek arkasında durulmuyor. Yurt dışından (amazon) aldığım monitör ve ve klavye yi sorgusuz değiştirdiler. Monitörde çok ufak bir ışık sızması vardı, sorunu söylediğimde direk olarak bize gönderin yenisini gönderelim dediler ve gönderdiler. JBL in direk kendisi ile iletişime geçmek belki faydalı olabilir.
Jbl E1501 Ses Sorunu
En son görüştüğümde sizin kurulumunuz da sorun vardır diye söylediler. Belki 10 sefer denemeler yaptım. İçindeki malzemeleri çıkartıp boş çalıştırdım sorun yine aynıydı. Yapılabilecek başka bir şey var mı diye sorduğumda yok diye cevap aldım.
Jbl E1501 Ses Sorunu
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim filtreyi 8 ay önce sessiz olduğu için tercih ettim. Kurulumu yaptıktan sonra motorun gürültü çalıştığını farkettim. Haftalar geçtikten sonra ürünün sesi kesilmeyince pet garden ile iletişime geçip ürünü gönderdim. Mıknatıs seti değiştirilip geri gönderildi ve seste en ufak değişiklik yoktu. Yurtdışına çıktım 2 ay sonra geldiğimde eşim bana sürekli motordan bahsediyor ve ne çocuklar uyuyabiliyor ne de gelen misafirler deyince o akşam akvaryumun kurulu olduğu odada ben yatayım dedim.. ki demez olaydım. Resmen nöbet tuttum. Gece daha fazla sesi duyuluyordu, dolabın dışına aldım, elyafla sardım olmadı en son üzerime örttüğüm battaniyeyi sardım ve kulak tıpaci taktım ve öyle uykuya daldım. Ertesi gün yeni mıknatıs seti aldım taktım yine ses düzelmedi. Tekrar pet garden yetkili servisi ile iletişime geçerek durumu anlattım. Sağolsun Tuğrul bey ilgilendi ve ürünün ilk geldiğinde bize sesliydi, motorun alt plastiğinin değiştirildiğini ve sesin kesildiğini söyledi. Ayrıca watshaptan video attı. Eşim ile bu ses yüzünden papaz olduğumu belirttim. Neyse filtre elime ulaşınca heyecanla açtım hemen kurulumu yaptım, eşim de merakla bekliyordu. Hava sesi vs vs derken 1 gün geçti ve sonuç hüsran. Eski sesten daha fazla olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Dolabın içinde, dışında denedim yine aynıydı. Pet garden dan Tuğrul bey ile tekrar iletişime geçtim, burada sadece su sesi vardı dedi. Değişim ya da yapabileceğimiz bir şey var mı dedim, yok dedi. Teşekkür ederek kapattım. Sonuç olarak pet garden a yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum, çok ilgililer ama Jbl dış filtreyi kimseye öneremeyeceğim. Bugün itibari ile filtreyi çıkarttım çatıya attım.[EDIT]Mertsan61,2017-11-16 18:50:52[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.