ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mert2525
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ağustos 2017 07:19
Son Ziyaret:
07 Haziran 2021 19:36
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Erzurum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mert mert

SON 6 MESAJI

Neden Böyleler ?
Merhabalar herkese ben 2 adet siyah hayalet balığı aldım çok hoşuma gittiler gayet güzeller 1 adet senegal bişiri ve 1 adet ise tarak balığım var ama ışık kullanıyorum ama mavi ve pek de güçlü bir ışık değil ama hayalet balıklarım bir türlü saklandığı yerden çıkmıyor balığın yüzünü görebilen cennetlik sayılır. Lambayı söndürdüğüm an gece hiç ışık yok iken fıldır fıldır geziyorlar nettende bakıyorum bazıları ışığı sevmiyor falan diyor bu tür için ama bazı insanların akvaryumunda güçlü ışık olmasına rağmen gayet geziyorlar bende neden sarhoş gibi bir köşeye geçip kök var onun altına geçip daha da canlanmıyorlar anlamadım kendisinden soğuttu sağolsun önerilerileriniz nedir ?
Tecrübelerinize İhtiyacım Var.
Çok teşekkür ediyorum baktım internetten renkleri de hoşuma gitti mavimsi fosfor gibi en kısa zamanda deneyeceğim.
Tecrübelerinize İhtiyacım Var.
Şuan akvaryumumda Ramshorn ve mavi elma var mavi elmaları çıkarırım sizin dediğinizi yaparım gerçekten çok iyi olur hem suyun yapısına karışmamış olurum hem de doğal denge korunmuş olur teşekkür ederim. Nematodlar içinde faydalı olur mular acaba? [EDIT]Mert2525,2021-04-11 17:01:02[/EDIT]
Tecrübelerinize İhtiyacım Var.
Karides akvaryumum var ve sarı ateş besliyorum yeni başladığım için lakin şu lanet olası planarya ve kıl kurdu akvaryumumu bir türlü rahat bırakmıyor. Hobiden soğudum no planaria ürünü yerine andazol şurup önerdiler bunu da kullandım ve sabah kalktığımda sapsarı olan karidesim turuncu siyah rengine dönmüş ve ölmüş. Ne yapmam gerek bunlardan kurtulmam için sirke de kullandım olmadı başka akvaryumdan bir şey de atmadım 50 karidesten kaldı 15 yavrularım da var ama şu planarya beni çok soğuttu. Yem de 2 günde bir 4 top yosun yem var küçük boncuk gibi ondan veriyorum. Lütfen yardımcı olun.
Kumsuz Akvaryum
Benim bir akvaryumum var 120 litre ancak kum kullanmıyorum ancak bir kaç bir bitkim var elodea, çınar, anubias bir tane daha var da ismini bilmiyorum küçük yapraklı ama bol köklü ilk sorum bunları kurşuna sarılmış halde suya attım herhangi bir zararı olur mu akvaryuma veya bitkilere diğer sorum ise kuhlii almak istiyorum 7 8 adet bunlar bitkilerde oluşan yosunları falan yer mi ? akvaryumda beta da besliyorum duyduğuma göre baya narin balıklarmış zarar verir mi beta orta agresif yapılı?
Icinde Kaldım Durumun
Bende full black tarzi lepistes var fakat baziları petsop a falan sordum yavrular cikinca ayır uretimciye sordum bol rafya at o kısmada ben sana artemia veriyim tanidik oldugu icin onlari kullanirsin dedi cogu uretimci soyle diyo annesinin oldugu tank da fazlalasmis bakteriler ve hergunde cogalacak bakteri oldugundan yavru icin rafya faydalı bazisi da diyo erken ciftlesme olur ve buyumeleri yavaslar uretimci deilim ama yavru almak istiom sizce napmaliyim suan rafya kullaniom fakat anaclarım nedense yavrulamiyor boylari disilerin 4 5 cm var heralde jumbo boy olmalari lazım

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.