ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ali20416
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
19
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Nisan 2017 20:04
Son Ziyaret:
21 Eylül 2018 22:47
Toplam Mesaj:
188 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Ceo
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali

SON 10 MESAJI

Nutra Balık Yemi Nasıl?
Arkadaşlar bugün yeni bir yem aldım nette adına hiç uğramadığım nutra isimli. Moli besliyorum 5 de yavrum var. Kullanan arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum.
Moli Balıklarım Aşırı Agresif
[:nazar:]Dişiyi ayrı bir kaba bıraktım akvaryum içerisinde. Gecesinde baktım doğum yapmış [:D][:nazar:]şuan anneyi ordan aldım yavrular yüzüyor ama yine de o dişiyi erkek kovalıyor?
Moli Balıklarım Aşırı Agresif
Arkadaşlar 2 dişi bir erkek moli balığım var. Bir dişi sarı diğeri siyah renkte. Siyah renkte olan dişinin karnı biraz şiş. Önceden lepistes beslediğim zamanlarda karınlarında ki siyah lekeden hamile olduklarını anlardım. Şimdi buna imkan yok. Her neyse bi kaç gündür erkek moli ve bu disi arasında acayip bir kutuplaşma var. Bazen dişi onu kovalıyor bazende erkek dişiyi kovalıyor. Şimşek gibi birbirleriyle çarpışıyorlar. Sizce ne yapmalıyım yada yapacak bir durum yok normal bir şey mi? [:?]
Akarsudan Balik Topladim ?
Arkadaşlar lepistes tankıma akarsudan küçük balıklar topladım böyle lepistes e benzeyen ama uzun ince yesinler diye akvaryuma attım yanaşmadılar birlikte yüzüyorlar bi sıkıntı olur mu sizce?
Lepistes Yavru Yas Araligi
Yorumlariniz için teşekkürler. Ceyhun bey dediginiz gibi şuan 1 bucuklardan bi tanesi en büyük olanı ana tanka koydum. Arada öyle ağzıyla dokunuyorlar kendisi de üstlerde yüzüyor suanlik bi sıkıntı yok. Diğer 1 bucuklar vücut olarak bu biraktigimdan küçükler onları da bırakmalı miyim ? Bu arada evet her geçen ay akvaryumda sayıları artıyor. Önceden iki tane kılıçkuyruk vardı bi erkek lepistes e petshopla takas ettik iyi kazık yedim ama şuan kafam rahat ne zıplayan var ne parçalayan. Dayimlara siz vermiştim yavruları büyütüp size vercem diye 9 du şimdi 20 30 40 artık o civarlarda yalnız büyütüp vermek istiyorum çünkü yeni başlayacaklar yavru ile başlamaları sakıncalı olabilir o yüzden hele bi aylık olsun aslanlar [^_^] inanın bu akvaryum işine başlamadan önce coook zahmetler zorluklar çektim bi bilseniz. Hiç pişman olmadım tek bi balığımı kaybettim. Zevkten soğumadım kılıç dönemlerinde biraz endişe duydum ama maşallah şuan hiç bi sıkıntm yok cevremdekileri de bu hobiye başlamaları için teşvik ediyorum. Kimse demesin ki balık bakılır mi kokar hemen ölür cidden bakımını yapıp severek bakarsanız çok hoş bise herkese iyi hobiler nice yavrular [:nazar:][:3][^_^]
Lepistes Yavru Yas Araligi
Arkadaşlar 5 tane yavrum var. Neredeyse bi buçuk aylıklar. Bundan bi hafta önce 4 tane daha geldi ve Bugün de 20 ye yakın oldu. Yavrulukta bi buçuk aylıklar küçükleri kovaliyorlar . Ana tanka aldım bi buçuk aylıkları bu seferde de büyük balıklar onları kovalıyor ısırmaya çalışıyorlar. Sizce napmaliyım?
Iki Tur Arasinda Ki Fark Nedir
Arkadaşlar bende siyah lepistes var. İnternette de baktım. Hem full black varyetesi hemde moscow black var benim ki hangisi acaba bide aralarında ne fark var ki[:?][EDIT]Ali20416,2017-07-08 09:58:15[/EDIT]
Hamile Lepistes Neden Doğurmuyor
İşte bu arkadaşlar sonunda doğurdu an itibariyle 2 yeni dostumuz dünyaya geldi [3)][:nazar:][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/196255/070720172214041.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/196255/070720172216021.jpg[/IMG]
Doğadan Canlı Bitki Bulmak
Petshop satmıyor satsa alacağım. Şimdi sizin dediginiz de cok doğru hangi canlı yavru bırakıyor yumurtluyor ediyor pek fazla güven olmaz. O yüzden napalim sağlık olsun bitkili planım sonraya kalcak..
Doğadan Canlı Bitki Bulmak
Arkadaşlar merak ediyorum internette aşırı canlı bitki hastalığı var herkes kapış kapış alıyor. Benim sorum akvaryumu bitkilendirmek için illa sitelerden internetten almamız mi gerek. Ya dogam geregi güven sorunum var benim internete güvenemiyorum ilçemde ki petshoplarda abi onu alacağına aha plastiği 15 lira 20 lira hep var bu kurumaz etmez diyerek yoldan çevirmeye çalışıyor. Düşünüyorum hiç mi kimse akvaryumuna güzelce kumunu alıp bitkisini de doğadan toplayıp bir güzel dikmemistir çok merak ediyorum yapan kişiler var mi ? Varsa lütfen bana da öğretsin nerde bulunur?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.