ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ersincayan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Nisan 2016 10:43
Son Ziyaret:
15 Kasım 2017 15:48
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ersin Çayan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Daha başlamadık.

SON 4 MESAJI

E-ticaret Yapanlar İçin En Uygun Fiyatlarla Kargo
Arkadaşlar merhaba,

Aramızda akvaryum ve balık ticareti ve dolayısıyla kargo gönderimi yapan birçok arkadaş var. İşletmelerimizin sabit giderlerinin arasında kargo masraflarının da büyük bir yeri var bildiğiniz gibi. Yeni bir girişim olan [URL=https://www.ofispaneli.com/]OfisPaneli[/URL] sayesinde tamamen ücretsiz bir şekilde online olarak teklif isteyebiliyorsunuz. Bu yeni sistem, sizin için tedarikçi firmadan en ucuz fiyatı alıp size iletmeye yarıyor. Ayrıca kargo giderlerinizin belli bir limitin üstünde olmasına da gerek yok, en küçük kargo giderleriniz için bile avantajlı fiyatları kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak isterseniz ucuz kargo teklifinizi [URL=https://www.ofispaneli.com/kargo/]buraya[/URL] tıklayarak alabilirsiniz.
Anlaşmalı kargo
4 yıl önceki konu olmasına rağmen güncelliğini koruduğu için ek bilgi vermek istiyorum.

Kargo şirketleri bireysel anlaşmalarda çok düşük oranlarda indirim kazanırsınız. Ortak satın alma sistemleri aracılığı ile yapacağınız anlaşmalarda ise ciddi oranda ucuz ve alt limiti olmayan kargo anlaşması yapmanız mümkün.

[URL=https://www.ofispaneli.com/?utm_source=akvaryum.com&utm_medium=cevap&utm_campaign=kargo&utm_term=ofispaneli&utm_content=anlasmali-kargo]OfisPaneli[/URL], kullanıcılarına yurt içi ve yurt dışı tüm gönderilerinde kargo firmaları ile indirimli anlaşma yapmalarını sağlayan bir sistemdir. Siz aslında OfisPaneli ile anlaşma yaparsınız, kargo şirketleri ile pazarlık yapmak zorunda kalmazsınız. Ve tüm bu süreçler online olarak yapılmakta, sizden ekstra bir ücret talep edilmemektedir.

1. OfisPaneli [URL=https://www.ofispaneli.com/kargo/?utm_source=akvaryum.com&utm_medium=cevap&utm_campaign=kargo&utm_term=kargo-anlasmasi&utm_content=anlasmali-kargo]kargo anlaşması[/URL] sayfasından "Teklif Al" butonu ile teklif isteyebilirsiniz.
2. Size özel teklif hazırlanacak ve kurye tarafından size getirilecektir. Aynı kurye sizden gerekli evrakları alacak ve kargo anlaşmanız tamamlanacaktır.
3. Bundan sonraki tüm kargo gönderilerinizi OfisPaneli'nin kargo tedarikçisi (şu an için [URL=https://www.ofispaneli.com/mng-kargo/?utm_source=akvaryum.com&utm_medium=cevap&utm_campaign=kargo&utm_term=mng-kargo&utm_content=anlasmali-kargo]MNG Kargo[/URL]) aracılığı ile çok ucuz fiyatlardan yapabileceksiniz. Ayrıca OfisPaneli'e giriş yaparak kargo masraflarınıza dair tüm detayları raporlayabilirsiniz.[EDIT]ersincayan,2017-11-15 15:47:48[/EDIT]
Yeni Arkadaşlara Çok Faydalı Bilgiler
Tüm mesajları okudum, böyle bir bilgi arşivi kesinlikle başka yerde olamaz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.