ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oguzkaanozer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Mayıs 2015 14:53
Son Ziyaret:
04 Haziran 2015 18:36
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Oguz Kaan Ozer
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Oguz Kaan Ozer

SON 2 MESAJI

hi-tech baslangic icin öneriler..
Önerileriniz icin cok teşekkürler mustafa bey dediginiz gibi yapicam regulatore vericegim parayida amazonia kuma harcayabilirim.birde istanbulda akvaryum yaptirabilecigim onerebileceginiz biryer varsa cok sevinirim saygilarimla..
hi-tech baslangic icin öneriler..
Öncelikle merhaba,

Uzun süredir bitkili akvaryum üzerine merakim var bugüne kadar birkac farklı kurulum yaptim . Ama her seferinde tam olarak istediğim akvaryuma ulaşamadim . Yeni başlayacaģim akvaryum artik uzun soluklu bir akvaryum olsun istiyorum bu nedenle kurulum aşamasinda yardımlarınızı bekliyorum.
Kurmak istediğim akvaryumun ölçüleri 90×50×45 . Bunun nedeni elimde hopar 4x39w t5 armatür olmasi en ve yukseklik belki değisebilir dizayna göre. Filtre olarak tetratecex1200 elimde mevcut onunla devam etmemde problem olucağini düşünmüyorum. Co2 sistemi olarak ista 1.6l tup ve tek gostergeli regulatorum var suan daha once bunu kullanıyordum ancak forumda yaptığım araştırmalardan sonra selenoid valfli bir regulatore ihtiyacim olduğunu düşünüyorum. Co2 icin yardimci olursaniz cok sevinirim. Regulatorden pek anlamiyorum acikcasi. Bir diğer konu taban ve gubreleme. Bu konudada kafam cok karisik ada amazonia bitki kumu dusunuyorum baya pahali bir kum oldugu icin dusunduruyo eger degicekse gercektende cok yararliysa alabilirim bu konuda kullananlardan yardim ve fikir bekliyorum . Gubre olarakta internette ada substrate set var bunu almayi dusunuyorum ama sadece o set yeterlimidir daha once kullanan varmi bu konudaki onerileriniz neler olabilir. Tarz olarak iwagumi yapmayi dusunuyorum . Istanbulda interzooda kaya olarak cok guzel cesitler mevcut ordan onlari temin edebilirim. Son olarak istanbulda extra clear cama cam akvaryum yaptirabilecigim biryer onerirseniz cok mutlu olurum.
öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler..
saygilar..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.