ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
TeenWolf33
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mart 2015 17:33
Son Ziyaret:
09 Temmuz 2015 21:17
Toplam Mesaj:
22 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Anıl Güler 12
Doğum Tarihi:
13 Temmuz 2000
Yaş:
23
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/172542.jpg[/img] 3 Lepistes

SON 10 MESAJI

Balığım Hamile mi? Doğuma Ne Kadar Var?
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/172542/leppppp.jpg[/IMG] [IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/172542/leppp.jpg[/IMG] arkadaşlar sizce lepistesim hamilemi erkek tarafından çok kovalanıyor yavruluğa ayırayım mı?
Lepistesim
Benim akvaryumumda 2d 1 e lepistes var erkek lepistesler gerçekten azgınlardır ve yavru olmasa da kovalayabiliyorlar. D işi sayısını arttıramıyorsan arkadaşların dediği gibi onları 1-2 gün ayırmanı tavsiye ederim
Japon Balığım Eğik Duruyor ( Acil)
Benim balığımda da bu sorun vardı canını sıkma hava keseciklerinde bir sorun vardır.Ben bıraktı balığı yem de yemiyordu sonra düzeldi kendi kendine ayrıca bir yerde görmüştüm bir arkadaş balığı böyle durduğunda ağzına hava üflemiş ve düzelmiş bunu yapar mısınız bilmem ama benim fikrim gün geçtikçe düzelir.
Lepistes
Merhaba arkadaşlar 

2 tane Lepistes balığım var sanrım erkekler renkli dişiler fazla renkli olmuyor dişi balığın rengi gri-siyah erkeğinse kırmızı sarı karışık bir renk.. erkek dişiyi hızlı olmasa da hep takip ediyor hiç ayrılmıyor sizce bir sorun var mı ??

dişinin karnında belirgin bir şişlik yok.. 
leptises....
ikisi de aynı balık karnında şişlkik var diğerine göre daha fazla erkek alacam ama bi yerden duydum 1 kere çiftleşme dişiler için 6 ay yetiyormuş yani yavrulayabiliyorlarmış ben o yüzden tereddüt ettim.
leptises....
Merhaba arkadaşlar 
 Yaklaşık 2.5 hafta önce 2 tane dişi Leptises aldım erkek yoktu aldığım yerde ve 15 güne yavrular dedi pet shop sahibi buna inanmadım çünkü daha karınlarında şişlik yoktu şimdi karnında biraz şişlik var aşağıdleri var sizce hamile mi yoksa 1 tane erkek alıyım mı ?



Resimler kötü çünkü telefon anca bu kadar çekebildi :/
Japonnn
Selam arkadaşlar benim 20 ltde 2 tane Japon balığım var büyük değiller daha dişi balığımın karnı heralde yumurta dolu çünkü çok şiş erkek balığım ara sıra karnına vuruyor..

Sorum şu dişi balığım hep suyun üzerinde yani ağzını suyun üzerinde tutuyor ve hiç aşağı inmiyor sizce nedeni ne olabilir ??
Japon balığı
Merhaba arkadaşlar dün akvaryumuma bir tane dişi Japon balığı aldım akvaryumum 20 lt 2 japon var içinde şu an.

Balığın karnı baya şiş yani yumurtlamak üzere heralde artık bu yüzden mi yoksa yeni bir ortama girdiğinden mi bilmiyorum ama çok hızlı nefes alıp veriyor sizce neden olabilir?

Konu yanlış yerde açmışsam özür dilerim :/
Dip çekimi
Merhaba Arkadaşlar

Benim 20 lt lik bir akvaryumum var. Su değişimini sık yapsam da dipte pisliker kalıyor.
Bir kaç yerde gördüm dip çekimi aparatını kendileri yapıyorlar ben de bu yöntemi uygulamak istiyorum nasıl yapabilirim ?? 


japon balığı- ısıtıcı
Evet çok sıcağı sevmezler onu biliyorum da suyun kalitesinden de kaynaklandığını sanmıyorum çünkü ph derecesi uygun dinlenmiş su koyuyorum.
Sizin dediğiniz gibi su değişimini sık yapıyorum ben balığımdaki beyaz beneğin ani su değişiminden olduğunu düşündüğüm için ısıtıcı aldım. Sadece hastalığın geçmesi için sıcaklığı yükselttim ..

Sizce sıcaklığı düşürmeli miyim ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.