ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fatih_RNK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Aralık 2014 21:50
Son Ziyaret:
28 Ağustos 2015 16:16
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Güler
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Çorum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Rahat ol, ahiret var ;)

SON 10 MESAJI

tanganika biotop kurulumu (video eklendi)
Tankınız hayırlı olsun Demir Bey. Gnays kaya almak için ankarayı soruşturmanıza hiç gerek yok. Ben de çorumda yaşıyorum ve bir hafta önce 8 adet set halinde istanbulda yaşayan Aykut Beyden sipariş ettim. Kargo bir günde elime ulaştı ve yaklaşık 20 kg ağırlığındaki bu taşların kargo bedeli inanılmaz bir fiyata aynı aykut abinin de dediği gibi 7 TL'den daha düşük ( 6.73 TL idi yanılmıyorsam) bir fiyata istanbuldan çoruma yurt içi kargo ile geldi. 8 adet gnays kaya fiyatı ise yine çok uygundu 25TL... İsterseniz telefon numarasını verebilirim.
Yeni Baştan F0 Brichardi Bulombora

Çok teşekkür ediyorum Ali bey.

Size de sağlıklı güzel hobiler.
Yeni Baştan F0 Brichardi Bulombora

Cevap için teşekkür ediyorum Ali bey. Doğal yavrulama için nasıl bir dekor eklemesi gerekir peki taş yığınları falan gibi mi ?Ben de 450 LT tankta sadece 1 e 5d kasakalawe bakıyorum şuan jumbo boy yavrularına zarar verebilirler mi sizce ? arkadaş onlar tecrübeli birşey yapmaz diyor ama :) Bir de cüce vatoz falan var mı ? camları nasıl temiz tutuyorsunuz ?
Yeni Baştan F0 Brichardi Bulombora
Ben biraz geç gördüm ama maşallah çok güzel bi akvaryum ve harika gelişimler. Ben de kasakalaae ve bulombora almıştım akvaryumuma fakat eleştri ve önerileri dinleyince tek türe dönmeye karar verdim kasakalawe yi tercih ettim. Siz de herhangi bir sorun (tür kırılması, veya türler arası kavga gibi ) olmamış gibi görünüyor maşallah...kusturmadan aldığınız yavru oldu mu? Yemiyorlar demi yavruları? Ben de doğal bir şekilde yavru almak istiyorum. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Fatih_RNK2015-01-08 13:43:09
PETROCHROMİS MOSHİ YELLOW
[QUOTE=cemkriza] merhaba yıl 2014 :)
180 -50-60 yükselik akvaryum ölçülerim 
15 dişi 4 erkek 18 ile 23 cm moşhi yelow kolonim var balıklar afrikadan geleli 2 ay gibi bir zaman oldu,alıştılar tumurtada aldılar ama sertlik adına hiç birşey ile karşılaşmadım,hepsi aynı anda renk basmasada 19 balıktan 15 16 sı sap sarı renk basmakta .
   DOGRU ORAN YAKALANDIGI SÜRECE KORKMANIZI GEREKTİRECEK BİR TÜR OLMADIGINI BİLMENİZİ İSTERİM

[/QUOTE]

Tam çıkış yapıyodum son yoruma bakayım dedim :) tebrik ederim. :) güzel bi tür. Resim koyabilirmisiniz ?
18.12.2014 Tanzanya İthalatımız

Öncelikle hayırlı olsun gayet güzel bir iş. Listede kasakalawe yok ama resimlerde var ? Yani sizde var mı yok mu anlayamadım. Daha geniş bilgiler içeren haberlerinizi bekliyoruz.
Afrika akvaryumu (780 litre)


Maşallah Akvaryumunuz da balıklarınız da harika görünüyor. Çok beğendik. Allah nazardan saklasın :)
Bu eğim sorun olurmu?
[QUOTE=dus_zamani] Risk almayın fatih bey mobilyanın ayaklarının altına biraz destekleyin kafanız rahat olsun gerçi 10 mm cam kalınlığı ile  bir şey olmaz düşüncesindeyim ama suyu doldurunca o yamukluk sürekli gözünüze batar güzel durmuyor tecrübe ile sabit  :)  kolay gelsin[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum.. Valla öyle batıyo göze :-) akvaryumcu da bişey olmaz, o yüzden strafor koyduk zaten dedi. Ama bakalım bişey yapcaz :-)
Bu eğim sorun olurmu?
Forumun en büyük sıkıntısı resim eklemek sanırım...

Eğim 1,5 - 2 cm civarında..
Bu eğim sorun olurmu?
Merhaba arkadaşlar 120*60*55 boyutunda (10 mm cam kalınlığı ) akvaryumumu dün kurdum. Mobilyanınüzerine 2,5 cm strafor koyarak akvaryumu yerleştirdim. Resimde görüldüğü gibi bir eğim oluştu. Fizik hocasına sordum bukadar eğim normal dedi. Tecrübeli akvaristlerin görüşlerini de almak istiyorum. Yapılması gereken bişey var mı? Evi mahvetmek iistemiyorum. Lütfen değerli tecrübelerinizi paylaşın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.