ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
disabuse
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Temmuz 2014 00:39
Son Ziyaret:
08 Ağustos 2014 00:55
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre YILDIRIM
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Emre YILDIRIM

SON 3 MESAJI

Doktor emniyet şeridinde yaşamını yitirdi

Doktor emniyet şeridinde yaşamını yitirdi

TEM’de durup aracının camını silen Doktor İsmail Köklü’ye çarpıp öldüren kamyon şoförüne, 35 metre fren izi olmasına rağmen 5-6 aylık bir hapisle kurtulacağı dava açıldı.



TEM Otoyolunun Sakarya Akyazı İlçesi Topağaç mevkiinde 19 Mayıs'ta meydana gelen kazada; otomobilinin kirlenen camını temizlemek için Okmeydanı Hastanesi'nde doktor olarak görev yapan İsmail Köklü dörtlüleri yakıp aracını emniyet şeridine çekti. Araçtan inen İsmail Köklü'ye, bu sırada arkadan gelen Metin Yaşık yönetimindeki kamyon çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Dr.İsmalil Köklü, düştüğü yerde yaşamını yitirdi. Eşi gözleri önünde can veren aynı hastanede doktorluk yapan eşi Nagehan Köklü hastaneye kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Metin Yaşık tutuklandı. Savcı İlker Sadıkoğlu'nun hazırlanan iddianamede olay yerinde 35 metre fren izine vurgu yapıldı. Sadıkoğlu, şüpheli kamyon şoförünün Metin Yaşık'ın emniyet şeridine girerek Doktor İsmail Köklü'nün ölümüne, eşi Nagihan Köklü'nün de yaralanmasına neden olduğunu belirtti. Ancak bu iki delile rağmen sanığın "Bilinçli" değil "taksirle ölüme ve yaralamaya sebebiyet vermekten" sanığın cezalandırılmasını istedi.

Olası kastla yargılanmalı

İddianamenin "taksirle ölüme ve yaralamaya sebebiyet vermekten" açılmasının delillere rağmen hatalı olduğunu belirten avukatı Sedef Kurtoğlu ise, "Sanığın işlediği bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebebiyet verme suçudur. Denetimli serbestlik yasası kapsamında dışarı çıkar. Olası kast ile yargılanırsa da 30 yıla kadar ceza gerektirir. Mahkeme iddianameyi esas alıp cezayı verirse sanık 5-6 ay ile kurtulur" diye teki gösterdi.

Mutlu günlerinde

Kazadan sonra yaşadığı travmayı atlatamayan Nagehan Köklü ise şoförün kurtulacağından endişeli olduğunu belirterek, "Mutlu günlerimiz fotoğraflarda kaldı. Bütün bu yaşadıklarımıza rağmen hazırlanan iddianame korkunç" dedi.

discus beslemek cok kolay
Kolaylık ve zorluk derecesi bence balığı sevmekle alakalı. Bazen japon balığına günde bir kez yem vermek bile zor gelebilir. Bakım ve ilgi discuslarda diğer balıklara göre biraz daha fazladır. Özellikle yavru büyütmek biraz mesaili bir iştir.
Ama zevk alıyorsanız her haliyle kolaydır.
disabuse2014-08-01 23:42:33
diskus büyüme süreci ?
5 - 6 cm discus tahminen 4 aylıktır.

Uygun olan eşleşme zamanı 1 yaşında olmalıdır.

Yavru vermesi doğru eşlemeden sonra doğru bakımla alakalı bir durumdur.
disabuse2014-08-01 23:43:13

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.