ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Burak18
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Haziran 2014 11:04
Son Ziyaret:
09 Mart 2015 18:31
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Burak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Çankiri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 9 MESAJI

Arkadaslar 2. akvaryumu aliyorum
Teşekkürler diş filtreye ihtiyaç varmi ?
Arkadaslar 2. akvaryumu aliyorum
Merhaba Arkadaşlar

Hobiye başlayalı 1.5 ay felan oldu yaklasik 10 lt lik bi akvaryumum var şuan 60 TL gibi bir ücrete 50 lt akvaryum alcam suanki baliklarimi tutmasi çok zor oluyor kepçeyle su seviyesini azaltip aksam sorun olurmu . 50 lt de canli doğuran besliycem hangisini beslemeliyim ve bitki sartmi bide çeşme suyunu dinlendirirken hava motoru acik ne kadar zamanda su hazir olur ve 50 lt akvaryum icin 800 lt/h ic filtrem var dis filtreye gerek varmi.
Simdiden tesekkurler.
Selale filtre hakkinda
Tamam kardeşim çok teşekkürler ilerde beta alcam o zaman
Selale filtre hakkinda
Geri vercektimde bilmiyorum ilk balıklarımdı veremedim geri ama beta düşünüyorumda oda kurt felan yiyomuş besleyemem ben öyle :/
Selale filtre hakkinda
Çok teşekkürler. Çok pişmanım araştırmadan balık aldıgım için ama o anki hevesle bi hata yaptım eger bilsem bu elimdeki balık türlerinin yaşamıycagını bu akvaryumda ilk akvaryumu büyütürdümde yapcak bişe yok yavas yavas büyütcem artık balıklarımın türleri : 3 Beyaz prenses 1-2 Sarı prenses digerleride ciklet türleri bide arkası sarımsı renkte kahverengi benekli bir balık varda adlarını bilmiyorum alırken sormamıştım zaten akvaryumcu bana pek yardımcı olmadı 10 balıkla başladım 8 kaldı o bana aynı boyuttakiler birbirini yemez dedi benimde pek bilgim yoktu inandım böyle oldu işte balıklarında resmini atabilirim. Burak182014-06-29 18:25:00
Selale filtre hakkinda
Merhaba Arkadaşlar

Benim kucuk bi akvaryumum var 15 lt civarı fotografinida attim.Onceki halindeki hava filtresi çok yer kaplıyodu ve gücüde akvaryuma göre fazlaydı 800 lt/h . Şimdiki ise fazla yer kaplamayan 200 lt/h bir şelale filtre.Benim sorum bu şelale filtre akvaryuma yetermi ve akvaryuma oksijen verirmi ?

Onceki






Şimdiki






Bide arkadaşlar ben bu filtreyi taktıktan sonra balıklar dipte duruyo ve fazla hareket etmiyo önceden hareketlilerdi bunun sebebi nedir ?

Şimdiden Teşekkürler

Kafa motoru hakkinda
Merhaba arkadaslar

Benim akvaryum yaklasik 15 lt civari bu akvaryumda büyük iyi güzel püskürten bi motorun var ama isiticiyla ikisi çok yer kapliyor bu durumdan memnun değilim.Akvaryum zaten kucuk. Daha yeni kafa motoru diye bisey öğrendim küçük boyutlu bi motor olduğu için bana guzel geldi sorum su ki bu kafa motoru o büyük hava motorunun yerini tutarmi ? Arkadaşlar yeni bisey öğrendim bu ic filtrenin alt tarafi cikiyomus onu cikartsam nasil olur ? , alt kismin işlevi nedir ?

Şimdiden tesekkurlerBurak182014-06-29 08:32:03
Tereddütlerim Var Bakarsaniz Sevinirim
Teşekkürler lepistes beslemeyi pek istemiyorumda 1E 3D molinin yanında çöpcü yaşarmı acaba bide bunları yavru almıcagım biraz daha büyümüş almak istiyorum.
Tereddütlerim Var Bakarsaniz Sevinirim
Meraba Arkadaşlar,

Bu akvaryum hobisine başlayalı yaklaşık 1 ay oldu küçük bi akvaryum ve 10 balıkla başladım balıklarımın türleri 3 tane beyaz prenses ,1 yada 2 tane sarı prenses digerlerinin türünden emin değilim alırken sormamıştım sonradan öğrendim bunları ama diğerleride ciklet türleri ,2 tanede arkası sarımsı renkte kahverengi benekli balıklardı . Şimdiye kadar 2 balıgım öldü ilkinin nasıl öldüğünü anlamadım ikincisinin yarısını yemişlerdi biraz yaşadı ona ayrı bi fanus almıştım iyileşir diye sonra oda öldü.Beyaz prenseslerden biri diger balıklara göre biraz daha büyük ve çok agrasif rahat vermiyo şimdilik onu yavruluga koydum. Bu ciklet çeşitleri büyük akvaryumda yaşıyolarmış akvaryumcuda bişeyden anlamıyo belli bana bunları verdi bende bilmiyodum aynı boyuttakiler birbiriyle yaşar dedi şimdi bu balıkları geri verip küçük akvaryumda yaşayan 2 tane aynı tür balık alıp bide yanlarına çöpcü almayı düşünüyorum böylemi yapsam yoksa bu balıklarla devammı etsem ? Akvaryum 50 lt ya vardır ya yoktur. Bu çöpcüyle yaşıycak balık türleri hakkında tavsiye verirseniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.