ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
huntertlg
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ocak 2014 16:57
Son Ziyaret:
09 Aralık 2014 16:41
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tolga Bağlama
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


85x45x50 challenger-pacu-b.kedi

SON 10 MESAJI

Labio balığım hamile mi ?


buyrun daha net fotoğraflar. dediğiniz gibi hasta ise kaç gün dayanabilir? çünkü balık 1 ayı aşkın süredir böyle. hasta ise hastalık ismini ve nasıl tedavi uygulayacağımı öğrenebilir miyim ? gözlerinde şişme yok kabız mı oldu acaba ?
huntertlg2014-06-15 15:14:22
Labio balığım hamile mi ?
150 lt malawi ciklet tankımda 2 adet labio beslemekteyim. 1 labiomun karnı uzun zamandır anormal derecede şişik. Fakat diğeri normal boyutta. Acaba balığım hamile mi yoksa hastalık mı ? Eğer hamile ise balığımı bol kayalıklı  ayrı bir tanka alıp yumurta dökmesini mi beklemeliyim ? Yanına diğer balığı da almam gerek mi? Lütfen yardım edin...


Akvaryum upgrade :)
Teşekkürler cevabınız için ama ben iceman e takmış durumdayım. Peki challenger balığımı çatalcada akarsulara salabilir miyim? bir sakıncası var mıdır ?
Akvaryum upgrade :)
SA arkadaşlar. Benim akvaryumda şuan 30 cm civarı challenger ve 20 cm civarı da pacu var. Akvaryumu kuralı 5 ay oldu ve ben bu türlerden sıkıldım :) Çünkü büyük oldukları gibi artıkları da büyük oluyor. Ve suyu çok çabuk kirletiyorlar. Şimdi öncelikle bunlardan kurtulmam lazım tavsiyeleriniz neler ?

Ve asıl konu şu ki masamın üstündeki akvaryumu kaldırıp altına güzel bir mobilya koyup odamın bir köşesine alacağım çünkü akvaryum üstünde dolap var ve akvaryumun dibine erişmek çok zor oluyor :)

Şimdi diyelim akvaryumun suyunu boşalttım iç temizliğini nasıl yapabilirim hangi temizlik maddesi ile ? 

Beslemek istediğim türler sp ve iceman yanına yılanbalığı ve kerevit tabi arka diplere doğru bitki de döşeyeceğim. Bu türler birlikte yaşar mı? Bitkiler için nasıl bir yol izlemeliyim daha önce hiç su bitkisi bakmadım. Bu türler için dibe kum mu yoksa taş mı koymalıyım? dekorasyon nasıl olmalı ? akvaryum üstü açık olursa birşey olur mu ? Şuan elimde lifetech dış filtre, 100w ısıtıcı, sobo 1200 h/l iç filtre ve çift çıkışlı hava motorum var. Ek olarak malzeme gerekir mi?

Arkadaşlar biraz fazla soru sordum affınıza sığınıyorum :) Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. 
Yeni akvaryum tasarımı
haklısınız farkındayım ismail bey. acaba challengerı istanbul akvaryum veya turkuazoo gibi büyük akvaryumlar alır mı ?
Yeni akvaryum tasarımı
Merhaba arkadaşlar, benim 85x45x50 170 lt. bir tankım var. Şuan içinde 19 cm challenger 21 cm benekli kedi ve 13 cm pacu var. challenger için dekor tehlikeli olduğundan dipte sadece beyaz iri taneli kum var hiçbir dekor yok. fakat bu durum pacu için çok kötü çünkü saklanmak isteyen bir balık. oyüzden yeni bir tasarım yapmaya karar verdim. tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum...Birde makrakanta almayı düşünüyorum ama yaşamazlar galiba. oyüzden challenger ve kedi 30 cm olsun satıp yerine sp ve makrakanta koymayı düşünüyorum nasip olursa. pacu dahil isteyen olursa 3ünü de istanbul içi teslim edebilirim. o zaman mükemmel bir tasarım düşünüyorum fakat şuan için tavsiyesi olan var mı ?huntertlg2014-01-07 22:25:57
Akvaryuma Koyulacak Taşlar..(resimli)
topuk taşı tebeşir gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. Belki salınım yapabilir
Köpekbalıkları uyum tablosu
Teşekkürler. Bugün yanına kırmızı pacu aldım 3ü gayet iyi anlaşıyorlar 
Köpekbalıkları uyum tablosu
Selamın Aleyküm arkadaşlar,170 litrelik tankımda challenger (karagöz) ve benekli kedi balığımı beslemekteyim. Kedi balığımı almadan önce challenger ile hangi türler yaşar diye bayağı bir araştırma yapmıştım ve balık uyum tablolarına bakmaktan gözlerim bozuldu bende şöyle bir edit yaptım bu türün sevdalılarına. Bir de sorum olacak sizin bildiğiniz tabloda yanlış gösterilen tecrübe ile sabit türler var mı uyumlu olarak ?
tetrazonlarım garip davranıyor
arkaya bir fon koymanı tavsiye ederim düz açık renk

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.