ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hartiger
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Mart 2013 02:30
Son Ziyaret:
28 Aralık 2017 02:23
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cüneyt demirci
Doğum Tarihi:
19 Şubat 1989
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
hukukçu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

cüneyt demirci

SON 10 MESAJI

Birbiriyle Yaşayan Türler
Serkan bey yanıtınız için teşekkür ederim . Bende balıkların huzurlu yaşamasını istemekteyim , bana kalsa tek tür yaparım rahatıma bakarım :) ancak ufak bir oğlum var o biraz renkli olsun istiyor :) seçenekleri gösterdiğimde buda olsun buda olsun diye diye seçenekler buralara kadar geldi :) çocuğun aklına uyup hurra hepsini akvaryuma atmayı bende düşünmüyorum , balıklarında birer canlı olduğunu onlarında stressiz rahat yaşaması gerektiğini sonuna kadar savunuyorum. Benimde amacım bunların arasından birbiriyle en rahat yaşayan türleri bulup yavrudan alıp büyütmek ( yavru iken alırsam belki uysal 4-5 tür tutar ileride sorun yaşamazlar diye araştırıyorum). Bunların bazıları etcil bazıları otcul sanırım , bu ayırım ile ilgili bi tablo vs varmıdır yada nerden bulabilirim ?
Birbiriyle Yaşayan Türler
Alptekin bey zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim . 100*40*50 akvaryum boyu lifetech 835 dış filtre kullanmayı düşünüyorum . Dekor olarak granit koymayı düşünüyorum salınım yapmaz deniliyor.Özellikleri bunlar :) Bu göller beni öldürecek hep işleri karıştıran bunlar :) bu 3 gruptan ilk önce birinde sanırım karar kılmalıyım :) balıkların renk formları birbirinden çok farklı olduğundan karar verememekteyim hepsi birbirinden güzel , hepsinden 1 tane koymak istiyorum ancak bunun olmayacağını da biliyorum:) en az 1e2d olarak koyacağım tavsiyelerinize açığım .
Birbiriyle Yaşayan Türler
İlk önce herkese merhaba bu ilk mesajım bundan dolayı hatam olursa affola. Bundan bi kaç yıl önce lepistes beslerken ara vermeye karar vermiştim ki bu hobi tekrar beni çağırmaya başladı. Bu sefer farklı birşeyler beslemek istiyorum ,forumu dolaştım aradıklarımı tam bulamadım , üstüne üstlük kafam iyice karışmaya başladı türlerin gölleri vs derken :) cichlid türlerinden birkaçını beslemeye karar verdim . Akvaryum sayfalarında ordan oraya sürüklenirken bir kaç türde karar kıldım . Ancak bu türlerin hangileri birbiriyle uyumlu olur bilemedim. Aralarından rastgele seçip de uyum tutmamasından korktum. Asıl korkum balıkların balıkların ölmesi , benim yüzünden bir canlının ölmesini istemiyorum. Size bir kaç soru sormak istiyorum zaman ayırıp cevap verirseniz çok teşekkür ederim.
Aralarından seçöeye karar verdiğim türler ;ahli,auratus,brikordi,borleyi,demosoni,snow pirenses,icemen,mücevher,gold colwos,kribensis,leptosomole,limon,malawi,mavi prenses,mpanga,portakal,rainbow,ramirezi,sarı prenses,black kiriza,duboisi bunların arasından 5-6 tür seçeceğim. Bunların hangileri birbiriyle olmaz veya hangileri olur ? Dostum sakın şunları yan yana getirme dediğiniz var mı ?
Maymun kafa ve melek ?
En mantıklısı bu balıkları değiştirmeniz belkı burdan doru bir başka üyeyle takas edebilirsiniz . Karar verdinizmi hangi balığı besleyeceğinize ?
Maymun kafa ve melek ?
Eğer balıklarınızın rahat bir şekilde yaşamasını istiyorsanız şahsen bence maymun kafaların tek tür beslenmesidir . Bildiğim kadarıyla çok agresif balıklar heleki üreme dönemlerinde bölgesini aşırı koruyorlar diye bilmekteyim . Melek daha uysal bir türdür sert balıklarla uyum içinde yaşayabileceğini düşünmeekteyim.
135 Litre için İç-Dış Filtre gerekir mi?
Ben size 40 tl civarı olsun diye yolladım linkleri aynı zamanda şelale filtrede alabilirsiniz bu fiyatlara güzel . Çok fazla büyük gelceğini sanmıyorum ama şelale filtrede kullanabilirsiniz
aqua-magic-tu-02-dis-filtre-dolu
Ben 2.el atman 3335 aldım gayet sessiz çalışıyor 4tl verdım bu fiyata dış filtre için verim çok iyi geldi bana :D
balıklarım cinsleri ve türleri nedir
Onur kardeşim iyi dikkat etmişsin ben resimlere çok dikkat etmemiştim tebrikler . Kadir bey isterseniz balıkları verip kaplumbağayla devam edin . yada kaplumbağayıda verip balık almanız gerekecek.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.