ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İNCİ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Ocak 2013 19:05
Son Ziyaret:
05 Ocak 2014 16:27
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail Daşdan
Doğum Tarihi:
01 Eylül 1988
Yaş:
35
İl:
Ankara
Meslek:
esnaf
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

F0 Blue Zahire Moba

Allah razı olsun İlkay kardeşim en güzeli sizin olur inşallah.

F0 Blue Zahire Moba
Arkadaşlar bugün itibari ile 1 dişim azına yavru almıştır. İnşallah sasalim azından yavruları alırsam siz değerli hobici arkadaşlarımla fotoğrafları paylaşacam. Herkese iyi seyirler dilerim.
Kral Moba [Mobadan Ayrılık Zamanı.25 sayfada]
Abdullah abi senden hangi koloniyi alacama karar veremedim 1 hafta düşündükten sonra şimdiki koloniye sahip oldum. Maaşallah hepsi birbirinden güzeller.
F0 Moba Annenin Ağzındaki Yavruları Besleme 17sy
Özkan bey çok geçmiş olsun yeni tankınıza en kısa zaman da kavuşursunuz umarım saygılar...
F0 Blue Zahire Moba
[QUOTE=FERHATTET]İnşallah güzel kardeşim başım üstüne nedemek .
Elinde bulunan koleni cok iyi kıymetini bil herkeze nasip olmaz:)
[/QUOTE]Biliyorum ferhat kardeşim kıymetini iyi bilirim çünkü daha önce ilk moba diye aldığım koloni kırma çıktığı için bunu da Abdullah taylan abi sayesinde öğrendim onun emeği çok bu işde ondan da Allah razı olsun.


[QUOTE=ERHAN 26]İsmail bey kardeşim,balıkların hayırlı uğurlu olsun maşallah güzel balıkllar.İnşallah en kısa zamanda da yavru haberlerinide alırız.Erkek balığın finleri için endişelenmeye gerek yok,fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok fazla madde kaybı olmamış bu yüzden zamanla kendini yenileyecektir.
Dikkat edilecek en önemli nokta,dekor malzemesi olarak kullanılan saksının düzensizce kesilmesi ve bu malzemeler yapı itibariyle,porselen-seramik ürünlerinden seçilmişse şayet kesilen yerler jilet etkisi kazanacağı ve balıklar için çok büyük tehlike arzedeceği göz önünde bulundurulmalıdır.
[/QUOTE]Erhan bey çok iyi bir noktaya değindiniz. Ben hemen küpün kenarları zımparalayım.


[QUOTE=tanganikantalya] İsmail Bey Mobalarınız maşallah çok güzeller ve formdalar finin uzaması için yada düzelmesi için bebeklerin kullandığı multi vitamin şurup var eczanelerde temin ederseniz düzelmesinde etkili olacaktır saygılarımla. [/QUOTE]Uğur bey nasıl kullanılacağız mesela 100lt kaç ölçek...


[QUOTE=abdullah1965]İsmail kardeşim merhabalar hayırlı ramazanlar.Bu muhteşem mobaları senin gibi dürüst efendi bir arkadaşa verdiğim için gözüm arkada kalmayacak onlara benden daha iyi bakacağına eminim.Çok sevdiğim kolenilerimden biriydi güle güle büyütür bol bol yavru alırsın iyşallah.Akvaryumun dekor ve ışıklandırması çok güzel olmuş resimlerde çok kaliteli çıkmış.Erkeğin fininin bir tanesinin kopmasına bende çok üzüldüm ama balık bunu kısa sürede tedavi edecektir.Biraz zaman alır eskisinden güzel olur.Sana verdiğim testinin ağzını taşladım balıklara zarar verecek keskin bir yeri yok.İsmail kardeşim sana tekrar hayırlı olsun der sevgi ve saygılarımı sunarım.Nazar boncuğunu asmayı unutma.MOBA VAZGEÇİLMEZ BİR TUTKUDUR. [/QUOTE]Abdullah abi yorumun için teşekkür ederim. Sayende orjinal mobaları besliyorum artık. Abi testinin bir köşesi kırık resimde de görünüyor acaba oraya sıkışabilir ben orayı kırıp zımpara atıyım en iyisi.


[QUOTE=GokselAydın]Harika bir tank.
Cok tehlikeli bir dekor.
Muntazam dişiler.
Güzel erkek.
Çok çok küçük bir kusur. Erkek balığın kafa on kısmında toplanan yağ. Ancak türün özelliğini asla bozmayacak bir durum. Eh o kadar kusur kadı kizinda da olur.
Güle güle besleyin. Cok beğendim. [/QUOTE]Göksel bey yorumlarınız için teşekkür ederim sizin gibi eski mobacıdan tavsiye almak güzel bir şey sizce dekor nasıl olmalı, erkekdeki yağ bezesi çok mu az mı acaba saygılar..


[QUOTE=ulucaptain]Kardeşim hayırlı uğurlu olsun bol yavrulu günler dilerim.Abdullah abinin avatarındaki erkeği almak için çok uğraşmış olmalısın.Fin içinde çok geçmiş olsun.[/QUOTE]Abdullah abi fazla uğraştırmadı saolsun ama en güzel erkeklerinden ve dişilerinden verdi.
F0 Blue Zahire Moba
[QUOTE=S E C İ N]İsmail Kardeş hayırlı olsun güle güle besle canlı olarak gördüğüm canlısı resimdekinden on kat daha güzel bir erkek finin kopması iyi olmamış geçmiş olsun düzelmesi biraz zaman alır  fakat her halleri ile güzel balıklar selamlar[/QUOTE]Allah razı olsun Özkan bey sizde talihsizlik geçirmişsiniz geçmiş olsun en yakın zaman da yeni akvaryumunuzu görürürüz inşallah.


[QUOTE=Tangofen]İsmail bey balıklarınız hayırlı olsun.Gerçekten güzel gözüküyorlar.Bol bol yavrular dilerim sağlıklı balıklar dilerim.[/QUOTE]Sağolun Üzeyir bey en güzelleri sizin olsun


[QUOTE=watansewer]Selamın aleyküm ismail bey kardeşim hayırlı ugurlu olsun mobaların tek kelimeyle harikalar  birde canlı gözle gördügüm için  ne kadar kaliteli oldukları tartışılmaz allah agız tadıyla beslemeyi ve yavru almayı  nasip etsin erkek balıgın fini için üzüldüm umarım en kısa sürede düzelir saglıklı balıklar selamlar saygılar. [/QUOTE]Aleykum selam Murat bey Sizden de Allah razı olsun erkek evet bizi baya üzdü ama kalsiyumlu kum kullanıyorum inşallah en kısa zaman da geri uzar. Sizin mobalarınız ne alemde en son bir dişiniz yavru almıştı.


[QUOTE=FERHATTET]Kardeşim benim ALLAH CC kazasız belasız bakmayı yavrusunu almayı nasip etsin cok güzeller maaşallah sübhanallah.[/QUOTE]Allah razı olsun ferhat Bey sizin mobalarınızda harika görünüyorlar. İnşallah nasip olursa İstanbula gelmeyi sizinde mobalarınızı görürüz inşallah.
F0 Blue Zahire Moba
Allah razı olsun Özkan bey sizde talihsizlik geçirmişsiniz geçmiş olsun en yakın zaman da yeni akvaryumunuz görürüz inşallah
F0 Blue Zahire Moba
Fotoğraf:

Boyut (cm):150*65*65 samplı
Kapasite (litre):633 lt
Canlılar:1 Erkek 3 Dişi F0moba

Malzemeler:Eheım kafa motoru, kum olarak mercan kırığı, 2 adet 80w t5 Florasan

Akvaryum Bakımı:10 Günde %20 su değişimi.

Kullanılan Yemler:PİYASADAKİ BİLİNEN YEMLER, HAFTA DA 1 GÜN DONDURULMUŞ KARİDES

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:SERA KALSİYUMLU TUZ
Balıklar Sayın Abdullah Taylan beyin Balıklarıdır. Göstermiş olduğu ilgiden kendisine teşekkür ederim. Erkek moba'nın 1 Fini malesef kopuktur. Resimlerde de görünüyor. Tedavi için neler yapmam gerekir siz değerli yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi seyirler dilerim.
İNCİ2013-07-30 17:21:19
Sp. Black Tanganyika Biotope // Syf.3 Tank
Tamer bey hayırlı olsun çok şahane olmuş. bende foto yüklemek istiyorum ama yüklüyemiyorum. Fotoğraf tuşu yok.
F1 blue Zaire moba yavru
Güngör bey aslında son aldığım 28 adet yavruları satmak amacım çünkü git gide büyüyorlar yer darlığı oluyor. Başka da tankım olmadığı için satışa çıkardım. Yine elimde kalacak tabi.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.