ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Brahim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Aralık 2012 09:14
Son Ziyaret:
16 Ekim 2016 15:05
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ibrahim yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İbrahim Yılmaz

SON 6 MESAJI

Kaplumbağam Neden Bu Kadar Vahşi ?
Günlük yemesi gereken kafası büyüklüğünü geçmemeli. 2 Öğünde verin. Doyma sınırı çok yukarılarda duyuramazsınız. Isırabilir ne de olsa vahşi bir hayvan yani. Belki alışabilir ileride. Kış uykusuna da yatırmayın. Isıtıcıyı 27 dereceye sabitleyin hasta olmaması için. Birde kuru alan mevzuları var bir bakımını araştırın forumda.
UV lamba arayışım
Turtle Bankı Çeşitli malzemelerden(Strofor- Cd Kabı vs.) kendin de yapabilirsin aslında. Ama medium daha mantıklı. Keratalar çabuk büyüyorlar. UVB için compakt almanı tavsiye ederim. Ben florasan olanından kullanıyorum ve pek de memnun değilim. Kuru alanı görecek şekilde Compact olanlar bence daha iyi. Isıtıcı olarak da 40 wattlık bir ampul kullanıyorum.  UVB işi çok güvensiz geliyor bana. UVB kalitesini ölçebileceğimiz bir alet olmadığı için belli başlı markaları tercih etmeni öneririrm. JBL Sera vs.
PVC BORUDAN KALİTELİ DIŞ FİLTRE YAPIMI (BOL RESİMLİ)
Bir şey sormak istiyorum. Bende yapacağım buna benzer fakat içindeki malzemeleri borunun içine sıralarken aralarda katman gibi bir şey yaptınız mı? sepet tarzında bir şey yani? Yaptıysanız nasıl yaptınız ya da nasıl yapabilirim?
Strafordan Sump Yapılır mı?
Merhabalar arkadaşlar.
1)Strafordan sump yapan var mı? Boyutları 45*35*15h olacağı için fazla basınç olmayacak nasıl olur? Birde içini derzle kaplamama gerek var mı yada ince kat silikonla?

2)Elimde de aktif karbon, lav taşı, biyolojik sünger, plastik bulaşık teli ve seramik halkası var sıralamanın en uygunu nasıl olur?

3) Akvaryumum 100*40*50h ölçülerinde ve cam kalınlığı 10mm. Kaplumbağa akvaryumu olduğu için suyu tam doldurmuyorum. Sumpu tepesine koyacağım camlara baskı patlama sıkıntısı olur mu? Sump doluyken ortalama 20 Kg ağırlığında olur.
kamplumbağam yaşıycakmı?


Göktuğ Bey paranızın olmaması bahaneniz olmasın lütfen.



Resimdeki gibi bir sistem taş çatlasa 40 lira eder. Buna benzer sistemi eldeki olanakları kullanarak yapabilirsiniz. En azından ısıtıcıyı hemen temin etmeniz yararınıza olacaktır.
Kademeli akvaryum

Merhabalar. 2 Adet su kaplumbağam var. Aynı zamanda görüntü açısından ve su temizliği açısından kiraz karides elma salyangoz tarzı canlılar beslemek istiyorum. Kaplumbağalarla aynı yerde olmayacağını biliyorum bu yüzden böyle bir şey aklıma geldi sizce nasıl olur?

Akvaryumun yükseklik seviyesinden ikiye delikli bir cam yada buna benzer bir şeyle ayırsam alt tarafta karidesler üst tarafta kaplumbağalar olsa nasıl olur?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.