ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Erdogan2734
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ağustos 2012 15:25
Son Ziyaret:
10 Ağustos 2012 23:03
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdoğan hallaç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdoğan hallaç

SON 5 MESAJI

lepistes,balonmoli ve moli.
 Berkay bey dedğiniz doğru bugunde 25  tane civarı yavru topladım nerden baksan 50 tne yavru oldu. Ama hepsi lepistes değil bir kaç taneside moli.Yada ben yanlış görüyor olabilirim. Yawrulara yemleri ezip veriyordum ama yumurta sarısını ezip atma işini yaparım yarın sabah işallah. Tekrar teşekkürler iyi geceler. 
lepistes,balonmoli ve moli.
 Berkay tanıştığımıza sevindim bende nickimden anlşıldığı üzere erdoğan. Akşam iftardan sonra iki tane dişi moli alıp eve geldim suyu değiştirip balıkları suya attım. Birazda su alıp değiştiriym derken bir de ne göreyim bitkilerin içi komple yawru dolu. Sadece 25 tane yakalayıp yawruluğa koyabildim. Şu anda bu yavrular kimden molimi lepistesmi inan bilmiyorum aradan biraz zaman geçsin bakacağım. Annesi kim onuda bilmiyorum. Doğum anını yakalayamadım işallah devamı gelir yawrulara nasıl bakmalıyım. Biraz yem ezip attıp yawruuga işallah sıkıntı olmaz. Teşekkür ler tekrar.
lepistes,balonmoli ve moli.
  Sevgili lepistesuzmanı ismini bilmediğim için böyle hitap ettim. Kusura bakma. Bugun işallah lepistesleri değiştireceğim 2e 6d yapacağım aynı zamanda molileride öyle yapacağım. 3 tane daha dişi alacağım. Bu şekilde hızlı bir üreme bekliyorum. Bitki aldım ancak yapay bitkiler bir tanesi top şeklinde delikleri olan çim tarzı bir şey. Yavru balıkların çok rahat saklanabilceği bir ürün aynı zamanda yawrulukta aldım ama dişilerimi koymayı düşünmüyorum. Eğer olurda doğum olursa yawruları oraya toplarım diye aldım. İşallah kameram tamirde gelirse resimlerini koyacağım. Hayırlı akşamlar. Şu anda su 25 derecede akşamda onu 26 derece yaparım. 
lepistes,balonmoli ve moli.
  Cevaplarınız için teşekkür ederim. Erkekleri azaltıp dişileri çoğaltıcam işallah. Yavruluk yerine böyle top şeklinde bir bitki aldım plastik. Yani bitki görünümlü bir şey. Balıkçı bana yawrular bunun arasına saklanır yawruluga gerek yok dedı. İşallah işe yarar. Yem olayını nasıl yapayım günde kaç sefer yem vereyim?
lepistes,balonmoli ve moli.
   Sevgili arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 60cm lik bir akvaryumum veiçinde 3 dişi 3 erkek lepistes, 1 d,1e balon moli, 1d,1e moli var. Bunlarla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum sizlere.
   Lepisteslerimden 3 de hamile ancak bir tanesinin karnı doğuracakmış gibi şiş yine dişi molilerimde aynı şekilde karınlarından hamile olduğu anlaşılıyor. Şimdi yeni bir sistem kurduğum için çok heves ediyorum bu hayvanların doğumu ne zaman olur yawruluk alıymı yada farklı neler yapabilirim. Bunlar birbirlerinin yavrularını yerlermi? Bana bu konular hakkında yardım ederseniz çok sevinirim.
   İşallah akşam akvaryumum ve balıklarımın resimlerinide yüklerim.
Erdogan27342012-08-07 14:01:52

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.