ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Yakupylmz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2012 20:48
Son Ziyaret:
09 Ekim 2016 14:47
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yakup yılmaz
Doğum Tarihi:
27 Ekim 1979
Yaş:
44
İl:
Ankara
Meslek:
elektronik mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yakup YILMAZ



SON 10 MESAJI

Karides tankı no-2
[QUOTE=totanka]Benimkilerden 1 tanesi nihayet yumurtaları karnına aldı . Darısı diğerlerinin başına . Senin turuncu sakuralara söyle onlarda nispet yapsınlar benim karidesler gaza hgelmeden yavru almıyo anladığım kadarıyla  [/QUOTE]
Abi onların ne nisbet nede başka birşey yapacakları yok gibi :) Bu sefer sıra seninkilerde.
30*30*35h Non-Tech Karides
Kaan Bey elinize sağlık çok güzel bir akvaryum olmuş. Bölümünüzü belli ediyorsunuz, bitkileri ölçülmüş gibi eşit aralıklarla dikmişsiniz:) eğer akvaryum oda sıcaklığının 17-18 dereceden aşağı düşmediği bir yerde ise görsellik açısından ısıtıcıyı çıkartmayı düşünebilirsiniz.
Karides tankı no-2
[QUOTE=ka2n] [QUOTE=totanka] Darısı sarı ateş neonlarımızın başına . [/QUOTE]
Sanırım hayırlı olsun deme zamanı gelmiş sarı ateş neonlara abi :)

Tank bana attığınız resimlerde çok hoş duruyor ama burda sanki birşey göze batıyor gibi Yakup Bey haksız mıyım? Sanki bitki geçişleri birden ve çok sert gibi. Yoksa çekimlerden dolayı bana mı öyle geliyor? Hayırlı olsun tekrardan bol bol yavrular görmeniz dileğiyle :)
[/QUOTE]
 
Kaan Bey, yorumun için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi Hayırlısı ile 2-3 tanesi karınları doldurdu:) Alper abiye nisbet yapıyor bendekiler :D
 
Resimler ile ilgili haklısın su anda buradakine göre çok daha hoş geliyor göze karbondioksit eklediğimden beri çok güzel bir gelişim var. biraz daha zaman geçsin yenilerini yükleyip karşılaştırırız:)
demasoni akvaryumu
Hocam eline sağlık akvaryum ve balıkların güzel, 2. akvaryumdaki sayı göze biraz fazla gwliyor ama bence arkadaşların abartığı kadar değil. Ayrıca demansoni akvaryumunun son hali bence iyi olmuş. Selamlar
Bitki Seram-ümit Birkol
Ümit Bey bitkileriniz çok güzel. Tankınızı mereakla bekliyorum. Selamlar
Karides tankı no-2
[QUOTE=totanka]

Cüneyt Hocam teşekkürler. Bende risk almadan hemen anubiası yerinden kaldırıyorum. Yakup Kardeşim kalbin ne kadar temizmiş . Hediye ettiğin böcüler  2 si birden (demekki ikiside dişiymiş  ) sabah olmadan yumurtladı . (Birkezde buradan teşekkür ederim)  

[/QUOTE]
Abi Ben sana demiştim ama:) bunlar dinazor damızlık diye daha dur akvaryumunu boydan boya yumurta kaplama yapacak onlar :)
Karides tankı no-2
Cüneyt Bey, Mutlu Bey
 
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Bende anubiası çok uzun zamandan beri karides akvaryumumda kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabiki bu daha sonra yaşamıyacağım anlamına gelmiyor. Konu ile ilgili biraz okuduktan sonra kaldırım.


Biraz önce okuduğum bir makaleye göre Mutlu Bey'in dediği gibi eğer aynı tankta tutulacaksa budama yapılmamasının güvenli olduğu konusunu vurgulamakta. Aynı konunun Crypt türü bitkiler içinde geçerli olduğundan bahsediliyor.
Karides tankı no-2
[QUOTE=totanka] Bu tankları canlı canlı gördüğüm için resimlerden cok daha güzel olduğunu söyleyebilirim.Odanın genel dizaynıda mükemmel.  Cornettoların adı ceratopteris cornuta  yazabiliyorum ama okuyamıyorum o yüzden cornetto :) [/QUOTE]
 
Abi yorumun için çok teşekkür ederim. Okuyunca aha işte o bitkiden dedim ama içimden :)
Karides tankı no-2
Fotoğraf:


 
 
 
 
 
 

Boyut (cm):50-50-35

Kapasite (litre):87.5 lt
Canlılar: sarı ateş neon karides

Malzemeler: Aydınlatma , motorlu pipo filtre

Akvaryum Bakımı:Haftalık % 20 su değişimi

Kullanılan Yemler: JBL spawn, Hikari

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
 
  Son günlerde benim ve bir çok kişinin ilgisinin arttığı karidesler ile ilgili kurduğum ikinci akvaryumum (3 ve 4 de hazır :) ) Sarı ateş neonlar siyah hagen kumda çok güzel gözüküyorlar. Akvaryumda bitki olarak Java Fern, Anubias, byxia,Mioya,çınar , bol eldoa ve Alper Beyden aldığım onun kornetto dediği :) benim ise ismini bilmediğim bir tür var. Önerilerinizi ve yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin . Selamlar.
Tropheus Tankım
Filtreleme yada ısıtma ile ilgili su ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Eheim filtre doğru malzemeler ile gerçekten çok verimli temizliyor

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.