ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BEYZANUR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mayıs 2006 09:31
Son Ziyaret:
30 Haziran 2009 23:10
Toplam Mesaj:
32 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat
Doğum Tarihi:
28 Aralık 1977
Yaş:
46
İl:
Erzurum
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat KÜRÜM
Elmalı-ANTALYA

SON 10 MESAJI

Calvus
Tavsiyenize uyacağım teşekkürler, iyi çalışmalar.
Calvus
Haklısınız en iyisi kendi haline bırakmak, öneri ve yardımlarınıza teşekkürler, gelişme olursa paylaşırım, iyi çalışmalar.
Calvus

Diğer 2 yumurtanın mantarlaşması imkansız çünkü bu yumurtaları gördüğümde zaten akvaryumun içine atmıştım. Bunu belirtmeyi unutmuşum. Kabuğu çok iyi çalkalamıştım. Yumurta kalmıştır onu bekliyordur desem hiç sanmıyorum. Ayrıca 20 gündür bozulurdu zaten. Şu anda balığın tüpü çıkmış ama 20 günde bir yumurtlamayacağına göre bu da mantıksız. Valla bu calvusta kesin konuşmak zor. 20 gündür neyi bekliyor bu hayvan. Neyse beleyeceğiz bakalım ne olacak, bu arada ilginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar.

Calvus
Fakat az yumurta olsa bile onlar neden çıkmadı, mantarlaştı. Birde bu balık nerdeyse 20 gündür kabuğun ağzında nöbette, şimdiye bütün yumurtaların bozulmuş olması gerekmezmi?  
Calvus
Ben bu balıklardan hiç bir şey anlamadım. Bundan 15-20 gün önce dişi calvusun biri iki gün kabuktan çıkmadı ve daha sonrada kabuk önünde nöbete başladı, yanına yaklaşan diğer calvusları kabuğa yanaştırmıyor, ancak ben akvaryuma yanaşırken kabuğa değil başka tarafa kaçıyordu ayrıca erkek calvusunda bu durum hiç umrunda değildi. Forumda kabukta yumurta varsa dişi kabuktan başka yere gitmez diyordu üstad arkadaşlar. Bende yavruya olasılık vermedim ama merak ettiğim için aldım kabuğu çalkaladım. İkisi sağlam, ikisi mantarlaşmış  4 yumurta düştü. Kabuğu geri koydum ve hala dişi önünde bekliyor ve bugün dahada sert bir şekilde yaklaşanlara saldırıyor. Bundan çıkarılacak bir sonuç var mı? 
Quartz kumun siyahı olur mu?
Yardımlarınız için teşekkürler, kolay gelsin.
Quartz kumun siyahı olur mu?

Evet kum bu sanırım çok parlak. Frontoza ve calvuslara bunumu yoksa beyaz quartz mı önerirsiniz. Siyahın daha güzel olduğunu söyleyen arkadaşlar var.

Quartz kumun siyahı olur mu?
Peki granit nasıl bir kumdur. Quartz ayarında mıdır? Tercih edilebilir mi, suya etkisi ne şekildedi. Biraz aydınlatabilirmisiniz? Teşekkürler.
Quartz kumun siyahı olur mu?
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Sağlıklı balıklar, kolay gelsin.
Quartz kumun siyahı olur mu?
Arkadaşlar Quartz kumun siyah rengi varmıdır? Bi arkadaşımız olmadığını söylemiş ancak bir akvaryumcuda parlak ince ve siyah bir kum gördüm. Akvaryumcu siyah quartz diyor bu konuda net bilgisi olan arkadaşım varsa cevap bekliyorum.Teşekkürler. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.