ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
baygul
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Nisan 2006 00:07
Son Ziyaret:
30 Eylül 2023 11:13
Toplam Mesaj:
506 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Baygül
Doğum Tarihi:
28 Şubat 1980
Yaş:
44
İl:
Izmir
Meslek:
Gıda Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

fatih baygül ...Arowana...

SON 10 MESAJI

Lepistes Yavrusu Mu
Merhabalar , büyük ihtimalle zebra danio yavruları . Yumurta sarısından minik bir parçayı bir çay bardağı su da iyice ezip damla damla verebilirsiniz. Suyu bulandırmadan azar azar vermelisiniz severek yerler.
Sari Prensesimin Agzi Dolumu
Dişinin ilk yavrusu olduğunu , boyut olarakta henüz küçük bir balık olduğunu düşünürsek yumurta sayısı zaten çok fazla değildir. Bence annelik içgüdülerinin kuvvetlenmesi ilerde daha sağlıklı yavrular alabilmek için hiç yakalamaya çalışmasanız daha iyi olacaktır. Sizde stresten kurtulursunuz böylece bırakın çıkarabilirse çıkarsın yavrularını .
Sari Prensesimin Agzi Dolumu
Evet, son fotoyo göre yüzdeyüz dolu diyebilirim, hayırlı olsun .
Sari Prensesimin Agzi Dolumu
Merhaba,
Fotoğraf çok net olmamasına rağmen büyük ihtimalle balığınızın ağzı dolu , iyi günler.
Melek Üretimi
Maşallah tüm yavrulara , konu çok güzel olmuş. Bugün 10 adet genç melek aldım yakında bu yollardan bende geçeceğim sanırım .
Wc Akvaryum Project Part Iı :) (mini Discushane)
Öncelikle maşallah, yıllar önce bir wc projeside ben yapmıştım ama alan darlığı ve akvaryumların yerleşme açısı nedeniyle bıkıp sonlandırmıştım. Sisteminizi görünce o günler geldi aklıma. Şimdide evin bir köşesinde yine bir raf yapma yaptırma aşamasındaydım ki sizin rafı gördüm. İnanın çok işime yarayacak gibi görünüyor. Raf bilgisini paylaştığınız için teşekkürler. Minikler ne durumda ? Boylanmaya başladılar mı ?
Hobihane Yunus ( Havuzun Faydaları Syf 3 )
Maşallah Furkan Bey , ama önümüz kış ve 4500 litre suyu İstanbulda dış ortamda 24-26 derecelerde tutmak büyük maliyet gerektirir. Ne düşünüyorsunuz kış döneminde balıkları içerde akvaryuma mı alıcaksınız yoksa bu havuzu düşük maliyetle ısıtmaya mı çalışacaksınız. Şimdiden size kolay gelsin.
Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
Maşallah, Allah utandırmasın .
90 x 40 x 50 ofis için deniz
[QUOTE=VOLKANAYAZ]Maroonlar çok güzel balıklar. Eş olarak mı aldınız yoksa belli bir maroon topluluğundan mı seçtiniz? Eş tutmadıkları takdirde birbirlerine zarar verebiliyorlar. 

Her zaman hit balığım olmuştur :)
[/QUOTE]

Volkan Bey bende maroonlara bayılıyorum eş almadım ayrı akvaryumlardan aldım ama maalesef anlaşamıyorlar, birini çıkardım akvaryumdan. 

[QUOTE=Adalente]Maşallah Takipteyim bende düşünüyorum deniz akvaryumu kısmetse şuan herkonuyu inceliyorum iyice olayı çözünce kuracağım.


[/QUOTE]

Arif bey inanın 6-7 ay önce bende çok fazla bilgiye sahip değildim hala da değilim , ama forumda gerçekten harika konular ve bilgiler var . Okudukça daha fazla öğreniyoruz , ben herşeyi en başından anlatmaya çalıştım konuyu açarken yeni başlayacak olanlar belki kafalarındaki en azından bir soruya cevap bulabilirler diye.Bence çok geç kalmayın tuzlu suya bekleriz sizi de :)
90 x 40 x 50 ofis için deniz
Aynen ya deli ediyor beni zaten birde çok büyük geliyor, değiştiricem dediğiniz modellere bakarım teşekkürler tavsiye için.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.