ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
genghius
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Ekim 2010 01:55
Son Ziyaret:
17 Eylül 2017 16:45
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cengiz CELEP
Doğum Tarihi:
04 Ağustos 1978
Yaş:
45
İl:
Konya
Meslek:
cad/cam/cae
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

100x40x50h amerkikan önerileriniz 200lt
Merhaba. Bahsettiğiniz türlerden oscar doğası gereği gurup olarak büyütülmeli. Midasta belki bir yere kadar, ama fh büyük ihtimalle tank arkadaşlarını harcayacaktır. Tabiki bunlar 200 litre hacim için geçerli. Hacim ileride değişmeyecek ise tek fh sizi fazlasıyla mutlu etmeye yeter diye düşünüyorum. Takdir sizin ama ben fh tavsiye ederim. İyi hobiler. Saygılar.
Bir bu eksikti : Red dragon fh (yeni resimler)
Anıl tebrik ederim, gerçekten çok güzel bir canlı. Yavrularını da görmen dileğiyle. İyi hobiler.
Konya'da jaguar göreceğiz :)

       Merahaba akvarist arkadaşlar. Konya'da nadir tür (jaguar) göreceğiz inşallah .


        Beş altı yıldır Konya'da yaşayan bir insan olarak, burada amerikan türlerine ulaşmanın imkansızlığını, yaşayarak tecrübe ettiğimi söyleyerek başlıyorum. Şu anda İstanbulda forum üyesi bir arkadaşımızın elinde 2-4 cm parachromis managuensis (jaguar) yavruları var. Telefonla görüşüp Konya'ya otobüsle gönderebileceğini teyit ettim. Eğer Konya'dan jaguar sahibi olmak isteyen arkadaşlar varsa benimle buradan iletişime geçsinler lütfen. Ben zaten getirteceğim, bari isteyen bir kaç arkadaşın da işi görülsün. Arkadaşın ilanı sitede mevcut, inceleyebilirsiniz.
 
       Mesajımı buluşmalar forumuna mı , buraya mı yazsam kararsız kaldım. En son burada karar kıldım. Umarım hata yapmamışımdır. Teşekkürler. İyi hobiler, saygılar.
Flower Horn Çeşitleri
      Bütün hobici dostlara çok teşekkür ederim. Haftasonu İstanbul Beylikdüzü'ndeki makina fuarına giderken Ankara'ya da uğramayı planlamıştım ama sanırım gecenin geç saatlerinde Ankara'dan geçmek zorunda kalabilirim. Bu nedenle sanırım Önder Bey'e salça olmam  daha olası. Ozan Bey'e ve Çağrı Bey'e de bir kez daha teşekkür ederim. Konya'dan çıkış tarih ve saatim netleşince ÖM'den yazarak iletişim kuracağım. Sağlıklı balıklar. Saygılar.
Flower Horn Çeşitleri
Haddim olmayarak söylüyorum, Ankara'dan gerek Ozan Bey'in, gerekse Çağrı Bey'in yavruları yeni yuvalarına gidecek boya geldiler diye düşünüyorum. Hani sürekli ilanlarada bakıyorum ama... Hiç olmazsa bir kısmını satmayı düşünseniz diyorum artık. Ben ve birkaç arkadaşım Konya'da fh bulamıyoruz. Ankara yakın, gelip alırız diye düşündüm. Gerçi Ozan Bey Ankara'da bir akvaryumcuda fh yavruları olduğunu yazmıştı ama ana babasını bildiğim bir balığın yavrusunu tercih ederim. Umarım saygısızlık etmemişimdir. İyi hobiler, saygılar.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
    Bu aralar konu çok hareketsizleşti. Zaten sürekli cepten takip ettiğim için her zaman yazamıyorum, bari birkaç güncel fotoğraf paylaşımı olsada güzelliklerden mahrum kalmasak. Herkese sağlıklı balıklar, saygılar.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
    Merhaba. Geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkürler. Dün akşam akvaryumcuya gittim ve balıkları gördüm bence kesinlikle rt. Birkaç berbat foto çektim şimdi birini eklemeye çalışacağım.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
       Merhaba. Öncelikle özür dilerim, birkaç gündür foruma giremedim. Maalesef oğlumun ayağına bir bardak sıcak (çok sıcak) çay devrildi. O nedenle hastane, pansuman v.s. ile uğraşmaktan dışarı çıkamadım. Henüz akvaryumcuya bile gitmiş değilim. Saygılar.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Merhaba arkadaşlar. Bugün itibari ile Konya'daki akvaryumcuya 5-6cm yavru red terör gelmesi gerekiyordu. Bu akşam gidip foto çekeceğim kısmetse. İnşallah mayan değildir gelenler. Fotoları sonra buradan da paylaşırım.
 
                Saygılar.
rastlantısal2012-03-27 08:12:48
Konya'daki en temiz ve kaliteli akvaryumcu

Merhaba arkadaşlar. Konyadaki kalburüstü akvaryumcular zaten yazılmış. Benim bikaç yıldır alışveriş yaptığım kılıçarslan mahallesindeki yıldız akvaryum içlerinde en iyi olanlardan. Mesela bugun itibari ile Festae (Red Terror) bile getirmiş olmaları lazım. Akşam eve gidince bakacağım. Konya'da oradan başka bir yerde bu kadar çok çeşit amerikan çiklid göremezsiniz. Forumu takip edenler Festae nin ne kadar nadir bir tür olduğunu bilirler.

genghius2012-03-24 13:55:25

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.