ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bakayra
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
6 Saat 5 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [1.33 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bahadır Kayra
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bahadır

SON 3 MESAJI

Balıklarım Neden Ölüyor
[QUOTE=Eminator]
Şu anki akvaryumun fotoğrafını atar mısınız ayrıca artık o petshopa uğrama yın[/QUOTE][IMG][/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/258248/210420251131491.jpg[/IMG]

[QUOTE=koraykbl]
Tamam. Şuan size tavsiyem acilen o balıkları ya satmanız yada besliyeceğiniz türü ayırıp metilen mavisi ile tedaviye başlamanız gerekli.[/QUOTE]metilen mavisini nereden bulabilirim
Balıklarım Neden Ölüyor
Sizin dediğiniz gibi beyaz pamukçuk gibi bir yapısı vardı fotoğraflarını atmak isterdim ama öldükleri için hemen gömdüm fırsat olmadı çekmek için ayrıca aslında ben balıkları aldığım adama sormuştum melek koysam olur mu diye bana olur demişti.Hatta çeşit olması daha güzel gözükür diye o söylemişti neyse en iyisi sizin tavsiyenize uyarak sıfırdan başlayayım. Yeniden başlarken tavsiyeleriniz nelerdir?
Balıklarım Neden Ölüyor
2 hafta önce 30 lt akvaryum aldım suyunu dinlendirdim içine bakteri oluşturması için motor açık bir vaziyette bir miktar yem attım ardından balıklarımı aldım.Balıkları aldıktan 2 gün sonra vatozum 5 gün sonra moli ve lepisteslerim öldü. Balıkları aldığım yere gidip neden kaynaklandığını sordum ısı problemi olabilir dedi ve bana akvaryum ısıtıcısı verdi bende taktım ardından düzeldiğini düşünüp 2 lepistes 2 de pegasus köpekbalığı aldım şimdi ise 2 pegasus ve 1 lepistes öldü diğeri de ölmek üzere pegasusların üzerinde beyaz beyaz benekler vardı ölmeden hastalandıklarını düşünmekteyim sizce nedir ve çözüm olarak ne yapabilirim
Birde akvaryumda ilk aldığım günden beri yaşayan balıklar
2 Melek
2 çöpçü
1 Moli

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.