ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
silkbon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Nisan 2016 14:29
Son Ziyaret:
30 Nisan 2017 17:31
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
E. K.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

silkbon

SON 7 MESAJI

Minik Aydınlatma
Selamlar,
Benzer probleme ben de sahibim. Nano bitkili tank kuruyorum, karides koyacağım akvaryuma. Akvaryumun aydınlatma girişi vidalı olduğu için çok seçeneğim yoktu, tasarruflu, beyaz renk aydınlatma yerleştirdim. (gün ışığı rengi, florasan aydınlatmaya çok benziyor, çok küçük bir akvaryum olması nedeniyle (28 cm) yüksek watt bir aydınlatma kullanmayı tercih etmedim.
Bitkileri yeni yerleştirdiğim için herhangi bir gözlem yapamadım. Bitki gelişimini desteklemesi için renk filtresi koymayı düşündüm. (sarı ya da kırmızı bitkiler için iyi geliyor. mor da olabilir..)
Sizin beyaz renk tercih etme sebebiniz nedir?
Balığım Hastamı
[EDIT]silkbon,2017-03-13 17:33:21[/EDIT]
Serpae Tetra
Malesef renk kaybı düzelmedi. Bugün balığı kaybettim. Dip çekimi ve %50 su değişimi yaptık. Diğer Serpae'de de tek yüzünde siyah silik noktalar olduğunu gözlemledim. Umarım ilerlemez. [:(]
Balığım Hastamı
Serpae Tetra bakıyorum ben de. Ne tür bir problem var? Bana sağlıklı gibi göründü... Akvaryum kousunda deneyimli değilim ama bilgi paylaşımı güzel bir şey.
Serpae Tetra
[QUOTE=kaan6161]Balığınız sitrese girmiş olabilir.[/QUOTE]

renk değiştirmek de balığın stres nedenlerinden biri sayılıyor mu? daha önce gözlemlediniz mi? kendisini erkek phantoma benzeterek diğer serpaeden mi kaçıyor?
Serpae Tetra
Selamlar;

Bitkili bir tetra akvaryumum var. İki adet dişi, bir adet erkek black phantom tetra, 4 neon tetra, iki serpae tetra, bir dişi bir erkek zebra danio, iki rasbora balığım mevcut. Serpae tetralarımdan biri siyaha döndü, bazen phantom tetralar ile karıştırabileceğim şekilde renk değiştirdi. Akvaryumun en sakin balığı. Renk değişiminin nedenini merak ediyorum. daha önce böyle bir değişim gözlemlemiş olan var mı aranızda?
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabaaaa!!!

Beginnerlar Beginner'ı seviyesinde henüz giriş yaptım foruma. Dün bir akvaryum aldık; 30lt. Dünden beridir internette çeşitli sitelerde akvaryumun içerisini hangi kum, taş, bitki örtüsü ile donatsak, içerisine hangi balıkları koysak da onlar mutlu yaşasalar diye bakınıyoruz. [:)]

Bilgi vermekten ziyade, bilgi emdiğim bir platform olacak bu forum. Sitenizde bulunan "akvaryum ansiklopedisi" oldukça yaralı bir alan oldu benim için. Sitede emeği geçen bütün akvaristleri saygı ile selamlıyorum.

evşen[EDIT]silkbon,2016-04-27 16:37:07[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.