ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oziii09
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Kasım 2006 11:24
Son Ziyaret:
29 Mayıs 2010 11:18
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
oguzhan sarioglu
Doğum Tarihi:
15 Eylül 1975
Yaş:
48
İl:
Aydin
Meslek:
muhasebeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Oğuzhan SARIOĞLU

SON 7 MESAJI

balıkların yemleri büyük geliyor galiba?
karınları çekik değil. ama ölümler arttı.

aslında daha önce kullandığım yem çok daha iyi idi. markası yok :)  akvaryumcudan almıştım. bu sefer kaliteli olsun diye internetten aldım. ama maalesef işe yaramadı galiba. :(
balıkların yemleri büyük geliyor galiba?
ufalansa hiç durmayacağım. çok sert ve pound yemler gibi olmadığından sadece havanda ezebiliyorum. o da un gibi oluyor. akvaryumun suyunu kirletiyor.
balıkların yemleri büyük geliyor galiba?
Arkadaşlar, benim "akvaryumum" bölümünde çiftlik isimli akvaryumum var. İşte o akvaryumdaki balıklara otto marka balık yemi aldım. Sabah akşam balıkları yemliyorum. Ancak galiba yem büyük ki balıklar yiyemiyor diye düşünüyorum. Böyle bir ihtimal olabilir mi? Yani balıklarım aç kalıyor olabilir mi? Raven2007-04-27 19:14:55
iç filtreyi suyun dışında çalıştırabilirmiyiz?
arkadaşlar bende atman marka (su içerisinde çalışan) bir iç filtre var. ben bu iç filtrenin kafasını suyun dışında kalacak şekilde çalıştırsam bir problem olur mu? bazı arkadaşlar iç filtre suyun içinde çalışması lazım diyor. aksi taktirde motoru yakarsın diyor. acaba dedikleri doğrumudur?
lepisteslerim tam doğuracağı zaman ölüyor
ilginiz için teşekkür ederim cenkhan bey.
ben balıklarımı ancak günde yarım saat izleyebiliyorum. yer değişikliği hususuna gelince; balıklarımı ancak doğum esnasında yine aynı akvaryumun içinde farklı bir bölmeye alıyorum.


lepisteslerim tam doğuracağı zaman ölüyor
Arkadaşlar, 35 litrelik bir akvaryumum var. akvaryumum ince uzun olduğu için ikiye böldüm. doğumu yaklaşan balıklarımı 2.bölmeye alıyorum. ancak lepisteslerim iki seferdir doğumları yaklaştığı anda ölüyorlar. akvaryumun suyunda sanırım bir problem yok. üç dürt günde bir 5-6 litre su değişimi yapıyorum. çeşme suyuna klor giderici koyarak akvaryuma boşaltıyorum. bu işlemi son 1 aydır yapıyorum. bundan dolayı olacağını da  zannetmiyorum. şu an doğumu yaklaşan başka bir lepistesim var. onu da ayırdım. ancak ayırmadan önce bir şey dikkat ettim. kafasının üstü sanki kantoplamış gibi kırmızı. üç gündür de yaşıyor. lepisteslerimin derdi nedir acaba?
lepistesle ilgili hersey..
ben yaklaşık 1,5 aydır doğurgan cins balık besliyorum. bir ara balıklarımdan biri doğurdu. yavruluğum olmadığından ancak 3 tanesini kurtarabildim. boyları 1 cm'ye ulaştığında hepsi de öldü. iki üç gün önce hem lepistesim hem de valifieram doğurdu. lepistes yavrulukta doğurdu ama valifiera dışarıda. akvaryumun içi delikli taşlarla dolu ve birkaç tane süs birkisi var. bu yavrularımın ölmemesi için tavsiyeleriniz nedir? küçük bir fanusu yine aynı akvaryumun içine yerleştirsem ve yavruları oraya koysam olur mu?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.