ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
zamzam_34
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Kasım 2010 20:00
Son Ziyaret:
14 Eylül 2011 13:17
Toplam Mesaj:
29 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nazım Çoraklı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

N-a-z-ı-m Ç-o-r-a-k-l-ı - Birinciysen birincisindir ikinciysen hiçbirşey.

SON 10 MESAJI

150*65*50 için mobilya,sehpa tavsiyesi
Zaten bence insanların profil yaptırmalarında kı tek sebep: ya sorun cıkarda evımı su basarsa dır. yoksa dedemin evinde evin üstünü tutan kirişlerin hepsi odundan bilmem kac yıldır bişi olmamıs:)
150*65*50 için mobilya,sehpa tavsiyesi
Bunu biz bilemeyiz demişsiniz ben de bunu kullanmadan bilemeyiz düşüncesindeyim. hepiniz benden daha tecrübelisiniz akvaryum konusunda. dolayısıyla keske boyle yaptırsaydım diyenimiz vardır diye sorayım dedim. bana da ortada cekmece yanlarda kapaklı dolap mantıklı gelıyor ama sonra dedim küçük birde yavru akvaryumu yada belki ılerde bı balıga özel bakım yapmam gerekır ona uygun bi akvaryum koyabılecegım küçük bir yer de olmalı heralde. buna göre tekrar düşüneyim bakayım
balık yemleme makinesi öneri
Yemleme makinesini aldım ama henüz elime geçmedi ama bir elektronik mühendisi olarak yorum yapabilirim.şöyle ki; 
içerisinde dc motor,basit bir redüktör ve basit bir encoder olabilir. redüktör, dişli grubudur. fizikten bildiğimiz kurallar çerçevesinde diyelim ki motor 10 tur dönünce yemleme haznesi 1 tur dönüyor.Bu oranı sağlar redüktör. ona göre de içerisinde zamanlama devresi vardır. Belirlenen saatlerde motor 10 tur dönüyor motor döndükçe yemleme haznesi 1 tur dönüyor. Dönerken de yemleme işini yapıyor. Kapağı da dönüş yönüne göre dönerken acılacak sekılde tasarlanabılır. Yem kısma ayarı da manuel yapılabılır. Yemin çıktığı ağzı küçültüp büyülterek. Encoder ne işe yarar? Encoder de örnekteki motorun tam 10 tur atmasını sağlar. Encoder olmadan motorun kaç tur attığını tam olarak bılemezsiniz.
Encoder olmadan da şöyle yapılabilir. tüm herseyı yapasınız encoder olmadan. sonra diyelim motor 5sn belirli bir akım ve gerilim altında yarım tur atıyorsa göz kararı, o zmn zamanlama devresıne sunu yaptırrısınız. yemleme anında motor 10sn döner ve durur. Böylece tam bir tur atmış olur. ama o zmn da motora akım kontrollü bişiler tasarlamanız gerekir cunku yemleme haznesi içindeki yem zamanla azalacak ve her seferınde motor 10sn de daha fazla dönecektir. Bu da suna sebep olur. bu yöntemle hassas bişi yapılamaz ama idare eder bence.yapacak arkadaslara kolay gelsin ama sunu belırteyım bu bilgileri, bunu kendiniz yapmak için istediyseniz değmez. zaten işlemcisi dişli takımı zaman entegresi pcb yapımı vs. 30 tlyi bulmasada ona yaklasır. birde üzerine emek vereceksiniz. değmez. Verin 30 lira alın derim ben. kolay gelsin
150*65*50 için mobilya,sehpa tavsiyesi
Peki sizce hangisi daha kullanıslıdır:
1-iki tane büyük kapaklı dolap
2-üç tane kapaklı dolap
3-biri sağda biri solda iki dolap, ortada üst üste üç çekmece
zamzam_342010-11-19 03:05:57
150*65*50 için mobilya,sehpa tavsiyesi
Bişi merak ediyorum. Bu işlerde çok yeniyim. Profil yaptırınca dolapta çekmece göz vs cıkıyormu? çünkü profıle çapraz da parça atılacaksa bu zor gibi duruyor. Bende bir tane yaptırmak istiyorum ama dış filtreyi dolabın içine almayı düşünüyorum.
balık yemleme makinesi öneri
Dolaylı yoldan evet.
Paypal.com ( sanal banka)
Buraya üye olup ebaydaki hesabınla bu hesabı ilişkilendirmelisin. Sonra rahatlıkla alışverişini yapabilirsin. Tabi ürünün gelmeme riskini gümrüğe takılma riskini göze alabilmelisin. Seni biraz uğrştırır böyle bişi olursa.
balık yemleme makinesi öneri
Yukarda belirtmiştim kargo dahil toplam 33 tl. gümrük de de nasip kısmet takılabılır de takılmayabılır de. ama bırcok sey aldım ebaydan bir kere takıldı o da koskoca kutunun ıcınde keman almıstım o takıldı. küçük paketler genelde takılmıyor. özelden yazmayın burda tartısalım herkes faydalansın. ürünü nasıl bulacagın konusunda lınk vermıyorum cunku ürün kalktıgı zaman lınk ölmüş olur ama ürünü nasıl bulabılecegınızı yazdım. tekrar yazayım:
ebay.com
aranacak kelime:fish feeder
balık yemleme makinesi öneri
Şöyle ki ürün yaklasık 2 haftada elınıze ulasıyor. Fiyata kargo ücreti de dahil.
balık yemleme makinesi öneri
33tl lik olanı aldım. 10-15 güne gelir. Gelince tecrübe eder burdan da paylasırım.herkese kolay gelsin.
balık yemleme makinesi öneri
Üstteki resun marka alttakinin markası yok.
ebay.com
anahtar kelime:fish feeder

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.