ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
kahraman_turk12
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Ocak 2012 14:38
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Abdulmuttalip Eryılmaz
Doğum Tarihi:
14 Mart 1985
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Cabbar Uzunatlar
SON 10 MESAJI
Lifetech 825 mi Ekol 15 mi?
Teşekkür ederim aydıınlattığınız için ben de süphelendim zaten bu markadan bir sitede dolu kova 82tl ye düştü 130tl falandı o yüzden düşünmüştüm bunu.Şuanda başka markalara bakamayacağım pek durumum yok bu ara ucuz diye imkanları zorlayacaktım ama yaramazsa kalsın.Akvaryumu büyütünce bakarız artık bir dış filtre.
Arkadaşlar ekol 15 mi olsam?Ondan da çok memnun olan da var çok şikayetçi olan da kararsız kaldım.Dolu kova 64 lira ekol15 gg'de ne dersiniz?
Teşekkür ederim aydıınlattığınız için ben de süphelendim zaten bu markadan bir sitede dolu kova 82tl ye düştü 130tl falandı o yüzden düşünmüştüm bunu.Şuanda başka markalara bakamayacağım pek durumum yok bu ara ucuz diye imkanları zorlayacaktım ama yaramazsa kalsın.Akvaryumu büyütünce bakarız artık bir dış filtre.
Arkadaşlar ekol 15 mi olsam?Ondan da çok memnun olan da var çok şikayetçi olan da kararsız kaldım.Dolu kova 64 lira ekol15 gg'de ne dersiniz?
Lifetech 825 mi Ekol 15 mi?
Merhaba arkadaşlar.Life tech 825 model dış filtre alıyorum fakat benim akvaryum 60 litre filtrenin debisi 1000 lt/saat.Bir kaç ay içinde daha büyük bir tanka geçmeyi düşünüyorum 150lt falan.Şimdiki akvaryumumda bu filtreyi çalıştırabilir miyim acaba?İç filtre temizlemiyor akvaryumum bitkili haftada bir %50ye kadar su değişimi de yapsam temizlenmiyor.Ne dersiniz debisi fazla olduğu için bu fitre akvaryumda fazla mı dalga yapar?Akvaryumum 60 litre.kahraman_turk12 2010-04-24 15:58:09
Merhaba arkadaşlar.Life tech 825 model dış filtre alıyorum fakat benim akvaryum 60 litre filtrenin debisi 1000 lt/saat.Bir kaç ay içinde daha büyük bir tanka geçmeyi düşünüyorum 150lt falan.Şimdiki akvaryumumda bu filtreyi çalıştırabilir miyim acaba?İç filtre temizlemiyor akvaryumum bitkili haftada bir %50ye kadar su değişimi de yapsam temizlenmiyor.Ne dersiniz debisi fazla olduğu için bu fitre akvaryumda fazla mı dalga yapar?Akvaryumum 60 litre.
Konya'daki en temiz ve kaliteli akvaryumcu
Bugün açık mısınız?Bir de araç yok kampüs tarafındayım nasıl gelebilirim oraya?Nerden ne dolmuşuna binmeliyim?Size zahmet tarif ederseniz gelmeyi düşünüyorum bugün.Teşekkürler.
Bugün açık mısınız?Bir de araç yok kampüs tarafındayım nasıl gelebilirim oraya?Nerden ne dolmuşuna binmeliyim?Size zahmet tarif ederseniz gelmeyi düşünüyorum bugün.Teşekkürler.
Konya'daki en temiz ve kaliteli akvaryumcu
Ben de bir gelmek istiyorum oraya ama bir nasip olmadı.Yapıcı iş merkezi yakınında bir şubeniz var heralde oraya gidip geliyorum da bir fırsat bulup geleceğim inşallah.Mobilyalı akvaryum da satıyor musunuz?
Ben de bir gelmek istiyorum oraya ama bir nasip olmadı.Yapıcı iş merkezi yakınında bir şubeniz var heralde oraya gidip geliyorum da bir fırsat bulup geleceğim inşallah.Mobilyalı akvaryum da satıyor musunuz?
Akvaryumda kavga var.Neden olabilir?
Evet kavga değilmiş.Tatlıya bağlandı.Çok azıtmıştı yaramazlar akvaryum dar geldi bir o tarafa bir bu tarafa.Teşekkürler Caner bey kardeşim.
Evet kavga değilmiş.Tatlıya bağlandı.Çok azıtmıştı yaramazlar akvaryum dar geldi bir o tarafa bir bu tarafa.Teşekkürler Caner bey kardeşim.
Akvaryumda kavga var.Neden olabilir?
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=r7ML3ONH89I[/VID]
Arkadaşlar akvaryumum 60lt canlı olarak 5adet 1cm rasbora 5adet 3cm zebra danio ve 5 adet http://www.akvaryum.com/hyphessobrycon_sweglesi___tatlisur_10_2428.asp#b bu türden var 2 karides var.Video eklemeye çalışacağım bu son tür kendi arasında kavgaya tutuştu gibi.Zebraları ve bunları dün aldım dün akşam iyiydiler bu sabah böyle oldular zebralarda da var sanki biraz.Zebra ve bu türün minör tetra olduklarını sanıyorum ama emin değilim.Eğer öyleyse edindiğim bilgiler ışığında cinsiyet 1d 4e gibi duruyor.Çünkü sadece birinin sırt yüzgecinde beyazlık gözlemledim.Her tür kendi türünü kovalıyor rasboralar hiç karışmıyor.Ne olur birisi çıksın bu kavga değil desin.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=r7ML3ONH89I[/VID]
Arkadaşlar akvaryumum 60lt canlı olarak 5adet 1cm rasbora 5adet 3cm zebra danio ve 5 adet http://www.akvaryum.com/hyphessobrycon_sweglesi___tatlisur_10_2428.asp#b bu türden var 2 karides var.Video eklemeye çalışacağım bu son tür kendi arasında kavgaya tutuştu gibi.Zebraları ve bunları dün aldım dün akşam iyiydiler bu sabah böyle oldular zebralarda da var sanki biraz.Zebra ve bu türün minör tetra olduklarını sanıyorum ama emin değilim.Eğer öyleyse edindiğim bilgiler ışığında cinsiyet 1d 4e gibi duruyor.Çünkü sadece birinin sırt yüzgecinde beyazlık gözlemledim.Her tür kendi türünü kovalıyor rasboralar hiç karışmıyor.Ne olur birisi çıksın bu kavga değil desin.

Bu tetraların türü nedir?
Çok teşekkür ederim Onur bey zahmet verdim.
Ben de öyle şüphelendim ama yinede bir bilene sorup emin olayım dedim.Yanlız cinsiyet ayrımı kriterlerine göre ben de 4 erkek 1dişi var sanırım.Ya da ben tam ayırt edemedim(inşallah).Ama çok güzel balıklar onu söyleyeyim.Canlı doğuranlarla boşa uğraşmışım.Sürekli geziyorlar çok iyi balıklar.Yem attığım zaman pirana gibi saldırıyorlar.Bunlarda da mı doyma hissi yok acaba?Ne kadar yemlemeliyim bunları yardımcı olabilecek birisi var mı?
Çok teşekkür ederim Onur bey zahmet verdim.
Ben de öyle şüphelendim ama yinede bir bilene sorup emin olayım dedim.Yanlız cinsiyet ayrımı kriterlerine göre ben de 4 erkek 1dişi var sanırım.Ya da ben tam ayırt edemedim(inşallah).Ama çok güzel balıklar onu söyleyeyim.Canlı doğuranlarla boşa uğraşmışım.Sürekli geziyorlar çok iyi balıklar.Yem attığım zaman pirana gibi saldırıyorlar.Bunlarda da mı doyma hissi yok acaba?Ne kadar yemlemeliyim bunları yardımcı olabilecek birisi var mı?
Onur bey teşekkür ederim evet sağdakiler içn zebra demişti zaten ama ben tetraların arasında aradım bu balığı sazangillerdenmiş buldum onu.Soldaki balık hakkında hala emin değilim Hyphessobrycon Sweglesi diye bir tür var ona da benziyor mücevher tetraya da.Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Onur bey teşekkür ederim evet sağdakiler içn zebra demişti zaten ama ben tetraların arasında aradım bu balığı sazangillerdenmiş buldum onu.Soldaki balık hakkında hala emin değilim Hyphessobrycon Sweglesi diye bir tür var ona da benziyor mücevher tetraya da.Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Peki arkadaşlar pes ettim
geçmiyorum chiklide.Akvaryumumda 8 lepistes 5 rasbora 2 karides 3 midye var.Bulabilirsem bir 5 rasbora daha bulamazsam 6-7 neon tetra alsam bir sakıncası olur mu?Birazdan gideyim merkeze doğru bir de bakteri ilacı alayım balıklar ara sıra otlara falan sürtünüyor bir de kuyruklarda hafif deformasyon var yavrularında kuyrukları incecik olmuş öyle ölmüştü bir gün içinde.Ben de bunun üzerine biraz araştırarak aynı şeyleri yaşamış arkadaşların tecrübelerinden yola çıkarak midye almıştım akvaryuma filtre etsin diye ama çözüm olmadı bir de ilaç deneyelim.Yanlız garip olan mevzu ilk aldığım anaç lepistesler(2e 3d) ve bir adet diğerlerinden büyük bir rasbora vardı o öldü.İkinci partide 6 lepistes(2e 4d) almıştım başka bir petshop dan.İlk aldıklarımdan daha genç bunlar ve bunlara Allah'a şükür henüz birşey olmadı.İlk aldığım 5in 3 dişi olanı öldü 2erkek olanlar da rengi soldu kuyrukları küçüldü ve beyaz pamuklaşma yaptı.
Tekrar merhaba herkese.Balık ölümlerinin nedenini buldum.İki ayrı akvaryumcudan balık almam buna sebep olmuş.Bu yüzden ilk aldığım balıklar diğerleriyle gelen bakteriden etkilenmişler.Bu bakteri için bir ilaç aldım.Tedavilerine başladım.Lepistesleri ayrıdım ve rasboraların yanına iki tür daha tetra aldım rasboraları aldığım akvaaryumcudan.Yani şuan da bütün balıkçılarım tek yerden.Bu arkadaş rasboraları alırken de bana onların tetrazon olduğunu söylemişti zar zor bulmuştum onların adını şimdi de aldığım balıkların türünü tespit edemiyorum
birisi için zebra dedi birisi için ne dediğini de unuttum fakat mücevher tetraya benziyor.Fotoğraf ekliyorum inşallah yardımlarınızla türleri tespit edebileceğim.Teşekkürler.Bu arada 5er adet aldım bunlardan.

Peki arkadaşlar pes ettim
geçmiyorum chiklide.Akvaryumumda 8 lepistes 5 rasbora 2 karides 3 midye var.Bulabilirsem bir 5 rasbora daha bulamazsam 6-7 neon tetra alsam bir sakıncası olur mu?Birazdan gideyim merkeze doğru bir de bakteri ilacı alayım balıklar ara sıra otlara falan sürtünüyor bir de kuyruklarda hafif deformasyon var yavrularında kuyrukları incecik olmuş öyle ölmüştü bir gün içinde.Ben de bunun üzerine biraz araştırarak aynı şeyleri yaşamış arkadaşların tecrübelerinden yola çıkarak midye almıştım akvaryuma filtre etsin diye ama çözüm olmadı bir de ilaç deneyelim.Yanlız garip olan mevzu ilk aldığım anaç lepistesler(2e 3d) ve bir adet diğerlerinden büyük bir rasbora vardı o öldü.İkinci partide 6 lepistes(2e 4d) almıştım başka bir petshop dan.İlk aldıklarımdan daha genç bunlar ve bunlara Allah'a şükür henüz birşey olmadı.İlk aldığım 5in 3 dişi olanı öldü 2erkek olanlar da rengi soldu kuyrukları küçüldü ve beyaz pamuklaşma yaptı.
Tekrar merhaba herkese.Balık ölümlerinin nedenini buldum.İki ayrı akvaryumcudan balık almam buna sebep olmuş.Bu yüzden ilk aldığım balıklar diğerleriyle gelen bakteriden etkilenmişler.Bu bakteri için bir ilaç aldım.Tedavilerine başladım.Lepistesleri ayrıdım ve rasboraların yanına iki tür daha tetra aldım rasboraları aldığım akvaaryumcudan.Yani şuan da bütün balıkçılarım tek yerden.Bu arkadaş rasboraları alırken de bana onların tetrazon olduğunu söylemişti zar zor bulmuştum onların adını şimdi de aldığım balıkların türünü tespit edemiyorum
birisi için zebra dedi birisi için ne dediğini de unuttum fakat mücevher tetraya benziyor.Fotoğraf ekliyorum inşallah yardımlarınızla türleri tespit edebileceğim.Teşekkürler.Bu arada 5er adet aldım bunlardan.

"darXis" Teşekkür ederim okudum makaleyi.
Fakat ben derdimi anlatamadım heralde alacağım balıklar yavru ve onlar büyüdüğünde yeni tank yapacağım.Ayrıca arkadaşımın akvaryumunu örnek vermem onu onayladığımdan değil.Ben kesinlikle beslediğim hayvana eziyet etmek istemem.Arkadaşıma da sürekli telkinde bulunuyorum zaten o balıklara o tankın küçük olduğu konusunda.Benim bu balığa geçmeyi istememin ana sebebi zaten gözümün önünde iki de bir lepisteslerin ölmesi.
Tek türe yoğunlaşmamı önermişsiniz teşekkür ederim bunu düşüneceğim.1e 5d iceman ya da 1e 5d yunus olabilir.
Kargoyla balık gönderimi yapanlar var ben de bu rasbora ve lepistesleri abime göndermeyi düşünüyorum.24-36 saat arası sürer kargo.İki türü ayrı poşetledikten sonra köpükten bir kutuya ardından da karton kutuya koymayı düşünüyorum ne dersiniz?Gider mi balıklar?Yoksa hepten vazgeçeceğim tür değiştirmekten ama bu lepistesler de bir yandan beni hobiden soğutmuyor değil.
"darXis" Teşekkür ederim okudum makaleyi.
Fakat ben derdimi anlatamadım heralde alacağım balıklar yavru ve onlar büyüdüğünde yeni tank yapacağım.Ayrıca arkadaşımın akvaryumunu örnek vermem onu onayladığımdan değil.Ben kesinlikle beslediğim hayvana eziyet etmek istemem.Arkadaşıma da sürekli telkinde bulunuyorum zaten o balıklara o tankın küçük olduğu konusunda.Benim bu balığa geçmeyi istememin ana sebebi zaten gözümün önünde iki de bir lepisteslerin ölmesi.
Tek türe yoğunlaşmamı önermişsiniz teşekkür ederim bunu düşüneceğim.1e 5d iceman ya da 1e 5d yunus olabilir.
Kargoyla balık gönderimi yapanlar var ben de bu rasbora ve lepistesleri abime göndermeyi düşünüyorum.24-36 saat arası sürer kargo.İki türü ayrı poşetledikten sonra köpükten bir kutuya ardından da karton kutuya koymayı düşünüyorum ne dersiniz?Gider mi balıklar?Yoksa hepten vazgeçeceğim tür değiştirmekten ama bu lepistesler de bir yandan beni hobiden soğutmuyor değil.
SON MESAJLAR
- Orta Amerika Çöllerinin Bir Replikası 🏜 Barack, 22:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 35 Lt Ye Neon Tetra Olur Mu? Khatrom, 22:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 📌 Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü hvostr, 21:35
Makaleler ve Tercümeler - Karides Akvaryumu Hakkında Sorularım Ve Kurulumum hvostr, 21:02
Omurgasızlar - 2 Aylık Akvaryumda Yoğun Diatom Sorunu – Bitkiler mahsun315, 20:42
Bitki Akvaryumları Genel - Dış Filtre Hat Üzeri Co2 Difüzör Hakkında hakaya0107, 20:29
Bitki Akvaryumları Genel - 37 Litrelik Siyah Neon Tetra Akvaryumum Ahmet53, 20:26
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Köşe Çatlağı hvostr, 20:25
Yeni Üye Forumu - En Küçük Cory: Hastatuslarım hvostr, 20:08
Kedi Balıkları Tanıtımı - Pigme Çöpçü Yumurta Bakımı. hvostr, 20:05
Yeni Üye Forumu - Anubias Çiçek hvostr, 19:51
Bitki Türleri ve Bakımı - 200 Lt Çok Hızlı Yosun Oluşumu hvostr, 19:47
Yeni Üye Forumu - 2+6 / 8 Moli Ve 6 Sterbai Güzel Olurmu hvostr, 19:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 19:01
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Balkona Giden Ekstra Uzun Dış Filtre Hortumu pianoƒish, 18:59
Filtreleme Seçenekleri - Boş Armatür Kasası Nereden Temin Edebilirim pianoƒish, 18:52
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Co2’siz Nano Tank’ta Bitki Gelişimi BettaFishHobim, 18:39
Yeni Üye Forumu - Eheim Jager Kalibrasyon Resimli, Detaylı Anlatımlı Jotunheim, 12:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Akvaryum Alıp Karma Amerikan Sevdası. hokia386, 06:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bi Maşallahınızı Alırız Tata, 01:02
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Dostlar Akvaryum Led Işık Arızası epidosin, 00:00
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yakışıklıdan Pozlar :) hvostr, 23:45
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 160x60x60 Akvaryumum Tata, 20:57
Akvaryum Tanıtımı - Günce Benim Eski Sevgilimin Adıdır -doctore-, 20:50
Akvaryum Tanıtımı - Tanganyika : Amatör Dokunuş 1Balikci, 18:04
Akvaryum Tanıtımı - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 16:23
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Yapraklarında Delikler Ahmet53, 16:02
Bitki Akvaryumları Genel - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin hvostr, 14:34
Yeni Üye Forumu - Monte Carlo Carpet Yayılımı Durdu Betta_King, 10:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Su Yüzeyindeki Silis Kumu Temizleme zeko99, 07:23
Akvaryum Bilimi - Bu Taşlar Akvaryumda Kullanılır Mı lonewisp, 20:54
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Led Armatür Arızası, Nasıl Tamir Olur SuperSport, 20:29
Aydınlatma - Lepistes Kuyruk Erimesi Nasıl Tedavi Edilir Ehtiyar, 19:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2’siz Nano Tankta Bitki Gelişir Mi? syerli, 16:07
Yeni Üye Forumu - Esp Tabanlı Akıllı Işık Ve Sıcaklık Ölçüm Sistemi ulutasatilla, 14:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Hava Motoru Tavsiyesi ulutasatilla, 14:07
Filtreleme Seçenekleri - 30cm Küp Akvaryum Moda Ve Bitkiler Joec, 13:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dario Dario (red Scarlet) rasporasrc, 12:22
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Macmasteri Üretimi ncmberk, 10:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hasta Beta Balığım İçin Öneri hoppala, 06:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Su Kaplumbağası - Kabukta Beyazlık ve UVB Lamba Gerekli Mi? hoppala, 06:00
Sürüngenler ve Amfibyumlar - El Yapımı Bitki Işığı Yusufbaba, 00:03
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Kribensis Mi? eyidasss, 19:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 100x45x45 Hardscape Tavsiye syerli, 18:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tasarım Değişikliği Wasdff, 17:29
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Amerikan Rüyası doufo361, 15:28
Akvaryum Tanıtımı - Karın Çökmesi atakanaydin, 14:46
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 11:40
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:19
Akvaryum Tanıtımı - Green Terror Gold Saum Cinsiyet Ayrımı Ramazan Güleç, 22:37
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Hava Motoru Çift Çıkışlı Ve Oldukça Sessiz sedatyagci 22:59
- İthal Red Samurai Erkek sedatyagci 22:59
- Apistogramma Piaroa F1 - Steindachneri - İnka HarunYILDIRIM 22:34
- Creaqua Krom Pipe Ve A Kalite Akvaryum Malzemeleri apistoman 21:42
- Kırmızı Flaş Barb 4 Adet Libidish 21:28
- Albino Auratus - Beyaz Prenses - Çingene Malawi market 21:26
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 21:26
- Karma Malawi Ciklet İASK77 20:54
- Ne Ararsan Var :) İASK77 20:54
- Cam Lily Pipe Ve Cam Emiş Yüzey Emici Skimmerlı blackkened 20:51
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 20:23
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 19:32
- 2 Adet Bolivian Ramirezi pengasusboi 19:10
- Demir Profil Set Ve Akvaryum Hediyeli artgy 19:08
- Çift Neolamprologus Brevis- Düzenli Yavru Veriyor artgy 19:08
- Montecarlo-helferi-rotala Sayhadrica-red-green UraL 18:51
- Atman 3338 Dış Filtre 3 Sepetli emree06 18:28
- L144 Mavi Göz Düz Kuyruk Cüce Vatoz Yavrusu emree06 18:28
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 18:21
- Meksika Portakal Cüce Kerevit TolgahanA 18:21
- Afrika Cichlidleri devito 18:08
- Multifisciatus Yavruları iakyol 17:41
- 3cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 17:34
- 1 Erkek 8 Dışı Tam Damızlık Yavru Makinesi Beyaz Y tetikk 17:34
- Fullblack Lepistes serkul2007 16:40
- Akvaryum Sump Motoru serkul2007 16:39
- Antuta Bebeleri Akvarist Hoca 16:38
- Düz Vatoz Takımlar Akvarist Hoca 16:38
- Lda16 Genç Erkek serkul2007 16:38
- Eheim 2080 Ve Eheim Reeflex Uv+e 2000 Uv Filtre Hüdai 16:29
- Red Marble Erkekler bugra_81 15:58
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:00
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 15:00
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:57
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:57
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:57
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:57
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 14:35
- 6 X 6 Java Moss ( Orange Poso Rabbit Takaslı ) SinanBulut 14:35
- Çeşitli Akvaryum Malzemeleri. OKIRATLI 14:32
- Satılık Akvaryum Malzemeleri Her Şey Var gattar5050 14:11
- Karides Çeşitleri Bloody Marry Ve Mavi Melek ShrimpGarden 13:16
- Damızlık Helena Katil Salyangoz ShrimpGarden 13:16
- Full Red ShrimpGarden 13:16
- Creaqua 120cm Lik Akvaryum 10mm Extra Clear 45 Der asplant 13:02
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 12:54
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 12:54
- Moss Teli CevdetSERBEST 12:54
- Melek Balığı CevdetSERBEST 12:54
- Flame Moss , Java Moss, Pothos Sarmaşığı gyunda 12:47
KULLANICILAR
- 72 Online Kullanıcı, 39 Üye
Online Kullanıcılar
osmandbnl,
harun00,
TheDS,
Malawi market,
hoppala,
MetinSerttas,
Barack,
wasmannia,
0rnn,
BettaFishHobim,
ozdemir59,
capello,
Yusuf77777,
-RBG-,
AreS,
Ömer Kaan,
tuncaysargin,
kerimkoz,
Lalahan,
Ertug22,
capodicapii,
RENSHRIMP,
Barborossa,
betta.ist,
YDshrimps,
Curse,
imuhendisi61,
Rüzgar eser,
leon_ur,
Atooken,
hakaya0107,
vedat79,
sedatyagci,
gokhan,
Kifidis,
osman100a,
ngerekli,
Hknçkl,
ootkn,
OKIRATLI,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.