ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fatih_hakankaan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
36
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 43 Dakika önce
Toplam Mesaj:
59 [0.98 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
57 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih

SON 10 MESAJI

Akvaryum Yeni Kurulum
Önce Salyangoz koyun bakteri kültürünüde öyle ekleyin
Yeni Akvaryum
[QUOTE=EnesCevik]Hocam teşekkür ederim önerin için. Aslında akvaryumu koyduğum yerde alan sıkıntım var dış filtre yerine askı filtre veya iç filtre koyabilirim. Askı filtre için model önerin var mı?[/QUOTE] Askı filtrem yok kullandığım ama Fluval Ac serisi ve Seachem Tidal hoşuma gidiyor YouTube da videoları var oradan inceleyebilirsiniz. Ben sunsun 603b kullanıyorum 74 litre tankta[EDIT]Fatih_hakankaan,2026-03-12 23:36:48[/EDIT]
Yeni Akvaryum
Boş hali ile tam dolunca 80 litre yapar kumu dekoru falan koyunca 70 litre civarlarında su alır askı filtre yada küçük bir dış filtre de olabilir sunsun 603b işinizi görür
Pipo Filtre Önerir Misiniz?
[QUOTE=Goldfish2000]Akvaryum boyutu 30 litre. Tek bir beta bakacağım. Güzel ve işlevsel bir pipo filtre önerir misiniz? Pipo filtreyle beraber hava motoru da mı almam gerekiyor? Öyleyse hava motoru da önerir misiniz ucuzlarından bir tane? Daha önce sadece kendiliğinden motorlu pipo filtre kullandım, öyle olmayanların çalışma prensibini bilmiyorum. Biri anlatsa çok da iyi olurdu.[/QUOTE] https://app.hb.biz/YdqqUf2Ek8dr https://app.hb.biz/adJ3SWkpaAeE Xinyou pipo filtre daha önce kullanmıştım içinde seramik toplarıda var kendinden Motorlu ve motorsuz olanı var [EDIT]Fatih_hakankaan,2026-03-06 14:48:19[/EDIT]
Akvaryumda Toz Partikülleri
[QUOTE=Balıkmen]Akvaryumum 200 lt dış filtre lifetech 838 kullanmaktayım içinde ince ve kalın sünger elyaf ve seramik bide iç filtre var 1500 lt çeviren onda seramik bioball ve siyah ve mavi sünger var aquating gibi bi marka ışığı açtığımda suda partiküller dolaşıyor ne kullanabilirim tutması için ekstra malzeme olarak bide buraya bide sdış filtreye seramiğin yanına seachem matrix eklicem nasıl olur sizce [/QUOTE] Akvaryumu yeni kurduysanız olur ama zamanla geçer 1 aya bişey kalmaz
Su Berraklığı
Düzelir düzelir acele etme gönlünü ferah tut kafaya takma benimkisi 1 ayda düzelmişti ilk 10 gün kafayı yedirtmişti bana yüzede beyaz bir toz tabakası oluyordu deli oluyordum gördükçe ama 1 ayda oturdu hiç bişey kalmadı
Yavrular Buyumuyor
Işık yanıkken balıklar ışıkta normalden daha fazla hareket halinde oluyorlar bu da daha fazla enerji harcamalarına neden olduğu için yavruların büyümelerini yavaşlatabilir ışık süresini azaltın yada yavruları ayrı bir akvaryuma koyun [EDIT]Fatih_hakankaan,2026-03-02 00:26:55[/EDIT]
Beta Akvaryum İç Camı Ayna Gibi Oldu
Balığa o ayna olarak gözükmezki normal dışarıyı görür biz dışardan içeriye bakınca sudan dolayı yansıma olduğu için ayna gibi görüyoruz
Akvaryum Aydınlatma
[QUOTE=Utkan Eren]Arkadaşlar orion ve armatürk gibi marklara alternatif f/p bir marka yok mu 65 cm akvaryumum için Orion 3100 TL fiyat veriyor az buz bir para değil asgari ücretin %10undan daha fazla.[/QUOTE] Merhaba Shark Akvaryum Aydınlatma dan daha dün sipariş verdim fiyat listesi buydu. İkinci siparişim bu daha önce aldığımı 3 aydır kullanıyorum akvaryum enine dardı yenisini yaptırtdım eskisinide LED ile birlikte arkadaşıma verdim aynı LED ten birdaha sipariş verdim. WhatsApp tan yazın forum üzerinden ulaştığınızı söyleyebilirsiniz, satan kişi çok ilgili birisi. Instagram'da ürünlerin görseli var. Sizin 65 cm içinde 60cm yaparlar fiyatları aynı [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/273216/010320261905121.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/273216/230120260104271.jpg[/IMG][EDIT]Fatih_hakankaan,2026-03-01 19:11:33[/EDIT]
40/60 Litre Isıtıcı Tavsiyesi
[QUOTE=MG]Önceki konularda bahsettiğim gibi 40/60 litrelik bitkili lepistes cüce vatoz akvaryumu kuracağım. Max 1500tl ye ısıtıcı lazım. Akvaryum tahmini 40/60 litre bombeli. Ölçüleri alamadığımdan tam hesaplayamadım 50 cm gibi bişey. Hangi ısıtıcıyı önerirsiniz?
İyi hobiler[:D][/QUOTE] Tetra Ht 100 watt

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.