ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Amatör balıkçı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
16
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Saat 53 Dakika önce
Toplam Mesaj:
48 [0.94 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
41 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Göktuğ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kilis
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Göktuğ (lepistes)

SON 10 MESAJI

Çeşme Suyu Kullanımı
Ek bir filtrem yok 5 gün bekledikten sonra 1-2 tane erkek lepistes atıp 2-4 saat gözlem yapsam sonra diğerlerini salsam olur mu filtremin yeterli olacağını düşünüyorum olmazise pipo eklerim diğer uca
Çeşme Suyu Kullanımı
[QUOTE=T3kniker]Çeşme suyunu dinlerdirip kullanırsanız herhangi bir sorun yaşamazsınız... Lepisteslerimi dinlenmiş çeşme suyunda bakıp-büyütüyorum...
Geçiş sırasında eski tanktan yeni tanka bakteri kültürünü aşılama ve suyun dengesinin oturduğunu kontrol edip, balıklarınızı öyle nakledin...
Keyifli hobiler dilerim...[/QUOTE]

Hocam kaç gün dinlendireyim 200L geldiği gibi çeşme suyunu bascam sizin verdiğiniz vakte göre bekliyeceğim sonra 30Lnin suyunu ve iç filtreyi süngerini temizlemeden taşıyıcağım tabi ilk önce 2 balık salıp 1 saat gözlemliyeyip salıcağım diğer balıkları
Çeşme Suyu Kullanımı
Selamlar yakında 30Lden 200Lye geçcem normaldd 30Lde arıtma suyu kullanıyorum 200Lye geçiceğimden çeşmeye suyu kullanmaya başlayacağım çeşmeyi suyu nasıl kullanmalıyım çeşmeyi suyu havalandıramam kaç güne klor uçar
Lepistesler etkilenir mi
Lepistes Türü Oluşturma Günlüğü
[:((][:((][:((][:((][:'(][QUOTE=Amatör balıkçı]F1 BÜYÜDÜ F1lerden beyendiklerimi ayırdım ama bryendiğim dişiler döl almış 3 ay beklemek zorundayım F1ler bunlar[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/265108/210920251017561.jpg[/IMG][/QUOTE]

Kötü haber seçtiğim erkek öldü projeyi iptal ettim artık sonraki yıllara kaldı [:'(]
Ramirezi Bakımı Zor Mu
30L de lepistes ve transgenetik tetra besliyorum ve ramirezi almak istiyorum 1 çift bakımı kolay mı su şartları nasıl olmalı ne yer

Haftada 2 defa arıtma suyu ile %30 su değişimi tapıyorum akvaryumda küp kök falan yok 2 yapay bitki onun dışında kum falanda yok ama balıklar sağlıklı 8 aylık bakteri kültürü oturmuş akvaryumda bakılır mı
Alan yönğnden sıkıntıyla karşılaşcağımı düşünmüyorum tahminen 4 nesil sürcek F2 yavrular geldiğinde haber veririm
F1 BÜYÜDÜ F1lerden beyendiklerimi ayırdım ama bryendiğim dişiler döl almış 3 ay beklemek zorundayım F1ler bunlar[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/265108/210920251017561.jpg[/IMG]
Tetra Yumurta Alımı
Ben daha transgenetiklerden alamadım
Fundulopanchax Gardneri
[QUOTE=Cyber_Scout]

Bu konunun ilk sayfasında ansiklopedik bilgisini paylaşmıştım.
Muğla Hobihanem de ;
Killifish - Norman's Lampeye
Killifish - Clown (Epiplatys Annulatus) 
Killifish - Pancax (Golden) [Aplocheilus Lineatus]
Killifish - Gardneri (Fundulopanchax) 
Killifish - Trigonectes Macrophthalmus (Neon Striped)
Killifish - Aphyosemion Australe (Lirkuyruk Killifish)
Killifish - Nothobranchius Guentheri

Çeşitleri bildiğim kadarıyla ellerinde bulunuyor.
[/QUOTE]

Teşekürler [:)]
Fundulopanchax Gardneri
[QUOTE=Cyber_Scout]
Lepistes plati Yavrularını gardneriler yiyecektir.
[/QUOTE]

Onun dışında sıkıntı olur mu bide gardneri gibi killifish türkerini nerden temin ederşm yardımcı olur musunuz

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.