ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Merennn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 16 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Eren
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Yozgat
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa Eren

SON 5 MESAJI

Akvaryum Sislenme Sorunu
Çok teşekkür ederim, şu anda gözle görülür düzeyde düzeldi su. Yarın düzenleyici eklediğimde daha da düzeleceğini umuyorum :)
Akvaryum Sislenme Sorunu
Küçük bi ilçede oturuyorum. Yarın akşama kadar ilaçları kullanamayacağım, o zamana kadar nasıl bi yol izlemem gerekiyor :/
Akvaryum Sislenme Sorunu
Merhaba
2 gün önce yeni bir akvaryum kurup 10 adet lepistes yavrusu koydum. Bugün iç filtre almaya gittiğimde de 2 adet moli aldım ve akvaryuma koydum. 4 5 saat sonra akvaryum tamamen sis kaplamış hale geldi. Yarı yarıya su değişimi yaptım ama nerdeyse hiçbirşey değişmedi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/264008/140820250659521.jpg[/IMG]
Tamamen Doğal Akvaryum Kurulumu
Merhabalar,
Uzun süredir doğal akvaryum kurmak istiyorum fakat bu konuda detaylı bilgi bulmak biraz zor. Biraz yardıma ihtiyacım olduğu için buraya yazmak istedim :) Ölçü olarak 100*40*40 şeklinde bir akvaryum yapacağım. Tabana komple Monte Carlo tohumu düşünüyordum ama bulamadım diyebilirim. O yüzden su yoncası kullanmayı düşündüm fakat onun da co2 takviyesine ihtiyacı olduğunu öğrendim. Balık türüne geçmeden önce bitki konusunda yardıma ihtiyacım var. Süreç biraz uzun olacağı için şimdiden bitkileri alıp akvaryumu hazırlamak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :) Şimdiden teşekkürler :)
Bitkili Akvaryum Kurulumu
Merhaba, bitkili akvaryum kurmak istiyorum ama bu konuda çok yeniyim. Filtresiz hangi türlere bakabilirim? Şuan 2 tane beta balığım var fakat artık karışık bir akvaryum yapmak istiyorum(kendim camcıyım o yüzden boyutları büyük te olabilir, kendim yapacağım) en mantıklı türler hangileri olur ve bitki seçimimi nasıl yapmalıyım bu konuda yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.