ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
bugranazli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Ocak 2022 16:34
Toplam Mesaj:
73 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Buğra Nazlı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Tekirdag
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Buğra Nazlı
SON 10 MESAJI
Akvaryumu Nereye Koyabilirim
[QUOTE=BrnKrkz]Arkadaşlar selam. Odam biraz küçük. Akvaryum da her zaman yerini değiştirebileceğim bir şey olmadığı için düzgün bir yere kurmak istiyorum. Odam küçük dediğim gibi akvaryumum da 80 cm. Neyin üzerine koyabilirim fazla yer kaplamayacak şekilde ? [/QUOTE]
Selam. Ben 120Lt olan akvaryumumu aynalı komodin üstüne koymuştum aynasını söküp. Büyük hacimli akvaryumların sağlam yerde durması gerekiyor. Dayanıksız masalar üstüne ağır akvaryum gelince masanın ayakları dayanamayabiliyor.
[QUOTE=BrnKrkz]Arkadaşlar selam. Odam biraz küçük. Akvaryum da her zaman yerini değiştirebileceğim bir şey olmadığı için düzgün bir yere kurmak istiyorum. Odam küçük dediğim gibi akvaryumum da 80 cm. Neyin üzerine koyabilirim fazla yer kaplamayacak şekilde ? [/QUOTE]
Selam. Ben 120Lt olan akvaryumumu aynalı komodin üstüne koymuştum aynasını söküp. Büyük hacimli akvaryumların sağlam yerde durması gerekiyor. Dayanıksız masalar üstüne ağır akvaryum gelince masanın ayakları dayanamayabiliyor.
Japon Balığı Kuyruk Erimesi
Arkadaşlar selam. Size detaylı bir şekilde problemimi anlatacağım. Yaklaşık 1 hafta önce japon balığımın kuyruk ve anüs kısmında kızarıklık fark etmiştim. Bu durumu dip çekimi ile kısa sürede hallettim. Ancak yaklaşık 2 gün önce kuyruğunun eridiğini ve balığımın kuyruğunun kıpkırmızı olduğunu fark ettim. Bunun üzerine akvaryumda %50 su değişimi yapıp içinde filtre hariç ne var ne yok her şeyi çıkardım ve tuzlu suya yatırdım. (kum,taş,süs vs.). Yemesinde, dışkısında veya hareketlerinde anormal bir durum olmadığı için ilaç kullanmayı tercih etmedim. Yemlemede değişikliğe gittim. Kuru yem vermiyorum. Sebze ve artemia ile besleme yapmaya başladım. Ve ertesi gün kuyruk ve anüsündeki kızarklığın azaldığını hatta yok olduğunu gözlemledim. Balığımın hala dışkılamasında ve hareketlerinde bir anormallik yok. Gün geçtikçe kızarklığı da azalıyor. Kuyruk erimesinin önüne bu şekilde geçebilir miyim? Yoksa başka öneri ve tavsiyeniz var mıdır? Balığım yaklaşık 4 yıldır benimle ortalama 5 yaşında vardır diye tahmin ediyorum. Kaybetmek istemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/210420211126301.jpg[/IMG][EDIT]bugranazli,2021-04-21 11:27:56[/EDIT]
Arkadaşlar selam. Size detaylı bir şekilde problemimi anlatacağım. Yaklaşık 1 hafta önce japon balığımın kuyruk ve anüs kısmında kızarıklık fark etmiştim. Bu durumu dip çekimi ile kısa sürede hallettim. Ancak yaklaşık 2 gün önce kuyruğunun eridiğini ve balığımın kuyruğunun kıpkırmızı olduğunu fark ettim. Bunun üzerine akvaryumda %50 su değişimi yapıp içinde filtre hariç ne var ne yok her şeyi çıkardım ve tuzlu suya yatırdım. (kum,taş,süs vs.). Yemesinde, dışkısında veya hareketlerinde anormal bir durum olmadığı için ilaç kullanmayı tercih etmedim. Yemlemede değişikliğe gittim. Kuru yem vermiyorum. Sebze ve artemia ile besleme yapmaya başladım. Ve ertesi gün kuyruk ve anüsündeki kızarklığın azaldığını hatta yok olduğunu gözlemledim. Balığımın hala dışkılamasında ve hareketlerinde bir anormallik yok. Gün geçtikçe kızarklığı da azalıyor. Kuyruk erimesinin önüne bu şekilde geçebilir miyim? Yoksa başka öneri ve tavsiyeniz var mıdır? Balığım yaklaşık 4 yıldır benimle ortalama 5 yaşında vardır diye tahmin ediyorum. Kaybetmek istemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/210420211126301.jpg[/IMG][EDIT]bugranazli,2021-04-21 11:27:56[/EDIT]
Japon Balığımın Burnu Kızardı.
[QUOTE=lemur]Durumu anlamak için net bir fotoğraf çok gerekli elbette. Fakat yazdıklarınızı okuyunca benim kafam çok karıştı, japon balıklarının burnu var mıydı, burun delikleri var mıydı, burun kanaması mı geçiriyordu acaba? Solungaç solunumu yapmıyor muydu bu balıklar? Dalga geçmiyorum. İnanın hemen bir kaç iyi çekilmiş japon balığı fotoğrafı bulup inceledim. Bildiğimiz anlamda burun deliğine rastlayamadım.
Tarif ettiğiniz bölgede ani renk değişikliği belki dışardan bir yaralanma veya bir kılcal damar kanaması sonrası oluşmuş olabilir. Akvaryumunuzun da cepheden bir fotoğrafı gerekiyor. Zarar verebilecek başka canlılar, keskin yüzeyler var mı? Su yeterince temiz mi? Balığın davranışları normal ve kırmızılık yayılmıyorsa, günler içinde kendiliğinden geçmesi olası.[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/120420211941481.jpg[/IMG]
Gözünün yanındaki çıkıntı hafif kızarık. Pek belli olmuyor fazla hareketli düzgünce çekemiyorum. Daha önce de yüzgeç kısmında öyle bir kızarıklık olmuştu. Su değişimi yapmıştım ama ona rağmen zor geçmişti. Balığım yaklaşık 4-5 yaşlarında şu zamana kadar hiç ağır hastalığı olmadı. Yem yemesinde veya yüzmesinde bir problem yok. Ama bu kızarma olayının sebebini bir türlü çözemedim. Ciklet de bakıyorum ama onlarda böyle bir duruma hiç rastlamadım. Balığım akvaryumda tek. Bu kırmızılık kanama gibi değil yani dışarı herhangi bir kırmızılık yayılmıyor. [EDIT]bugranazli,2021-04-12 19:50:45[/EDIT]
[QUOTE=lemur]Durumu anlamak için net bir fotoğraf çok gerekli elbette. Fakat yazdıklarınızı okuyunca benim kafam çok karıştı, japon balıklarının burnu var mıydı, burun delikleri var mıydı, burun kanaması mı geçiriyordu acaba? Solungaç solunumu yapmıyor muydu bu balıklar? Dalga geçmiyorum. İnanın hemen bir kaç iyi çekilmiş japon balığı fotoğrafı bulup inceledim. Bildiğimiz anlamda burun deliğine rastlayamadım.
Tarif ettiğiniz bölgede ani renk değişikliği belki dışardan bir yaralanma veya bir kılcal damar kanaması sonrası oluşmuş olabilir. Akvaryumunuzun da cepheden bir fotoğrafı gerekiyor. Zarar verebilecek başka canlılar, keskin yüzeyler var mı? Su yeterince temiz mi? Balığın davranışları normal ve kırmızılık yayılmıyorsa, günler içinde kendiliğinden geçmesi olası.[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/120420211941481.jpg[/IMG]
Gözünün yanındaki çıkıntı hafif kızarık. Pek belli olmuyor fazla hareketli düzgünce çekemiyorum. Daha önce de yüzgeç kısmında öyle bir kızarıklık olmuştu. Su değişimi yapmıştım ama ona rağmen zor geçmişti. Balığım yaklaşık 4-5 yaşlarında şu zamana kadar hiç ağır hastalığı olmadı. Yem yemesinde veya yüzmesinde bir problem yok. Ama bu kızarma olayının sebebini bir türlü çözemedim. Ciklet de bakıyorum ama onlarda böyle bir duruma hiç rastlamadım. Balığım akvaryumda tek. Bu kırmızılık kanama gibi değil yani dışarı herhangi bir kırmızılık yayılmıyor. [EDIT]bugranazli,2021-04-12 19:50:45[/EDIT]
Japon Balığımın Burnu Kızardı.
Arkadaşlar iyi günler. Bu sabah balıklarımı yemlerken japon balığımın sol burun deliğinin kızardığını fark ettim. Koyu bir kırmızı olmadığı ve balığımın rengi turunu olduğundan dolayı fotoğrafta pek görünmüyor ama gözle görülür bir biçimde kızarma var. Eğer net bir fotoğraf yakalayabilirsem göndereceğim. Sağ burun deliği normal ama sol burun deliği hafif kırmızı. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan veya bilgisi olan bir arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi? [:?]
Arkadaşlar iyi günler. Bu sabah balıklarımı yemlerken japon balığımın sol burun deliğinin kızardığını fark ettim. Koyu bir kırmızı olmadığı ve balığımın rengi turunu olduğundan dolayı fotoğrafta pek görünmüyor ama gözle görülür bir biçimde kızarma var. Eğer net bir fotoğraf yakalayabilirsem göndereceğim. Sağ burun deliği normal ama sol burun deliği hafif kırmızı. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan veya bilgisi olan bir arkadaşım varsa bana yardımcı olabilir mi? [:?]
Yem Tavsiyesi.
[QUOTE=Hobilenyum]Hocam hicbir balik az yemden veya ac kalmaktan ölmez.
Aksine fazla yem ve kalan yem daha zararli olur.
Yemi örnegin bir cay kasigi veriyorsan ve yem kaliyorsa, bunu yarim kasiga düsüreceksin, oda fazlaysa ceyrek vereceksin,
yani kendiniz bunu ayarlamaniz gerekir.
Bir balik kendi gözü büyüklügünde yem yese doyar.
Az az günde 2 defa yem vermek ideal olandir. 👍
[/QUOTE]
açıklamanızı çok beğendim teşekkür ederim.[:3]
[QUOTE=ukilavuz]Yem çeşitliliğini arttırıp denediniz mi ?[/QUOTE]
3 çeşit yemin ideal olduğunu düşünüyorum. Ama yem önerisine açığım.[:)]
[QUOTE=Hobilenyum]Hocam hicbir balik az yemden veya ac kalmaktan ölmez.
Aksine fazla yem ve kalan yem daha zararli olur.
Yemi örnegin bir cay kasigi veriyorsan ve yem kaliyorsa, bunu yarim kasiga düsüreceksin, oda fazlaysa ceyrek vereceksin,
yani kendiniz bunu ayarlamaniz gerekir.
Bir balik kendi gözü büyüklügünde yem yese doyar.
Az az günde 2 defa yem vermek ideal olandir. 👍
[/QUOTE]
açıklamanızı çok beğendim teşekkür ederim.[:3]
[QUOTE=ukilavuz]Yem çeşitliliğini arttırıp denediniz mi ?[/QUOTE]
3 çeşit yemin ideal olduğunu düşünüyorum. Ama yem önerisine açığım.[:)]
Yem Tavsiyesi.
Arkadaşlar iyi günler. Ciklet balıklarım ortalama 3-6 cm civarında ve 4-5 aylıklar. Fotoğrafta da gösterdiğim gibi kullandığım yemler bunlar. Ancak bazı günler attığım yemin yarısı yerde kalıyor. Yanlarına gidip yem attığımda hepsi yüzeye doğru çıkıyor afiyetle de yiyorlar ama bu her gün böyle olmuyor. Günde 2 kez ve az besliyorum. 8 taneler. Örneğin dün sabah yem attığımda 5 dakika içinde yem kalmazken bu sabah attığım yemlerin yarısı dibe çökmüştü. Bu ara sıra oluyor. Acaba yemlemeyi 1 güne mi çeksem yoksa az mı gelir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/030420211439201.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/030420211439321.jpg[/IMG]
Arkadaşlar iyi günler. Ciklet balıklarım ortalama 3-6 cm civarında ve 4-5 aylıklar. Fotoğrafta da gösterdiğim gibi kullandığım yemler bunlar. Ancak bazı günler attığım yemin yarısı yerde kalıyor. Yanlarına gidip yem attığımda hepsi yüzeye doğru çıkıyor afiyetle de yiyorlar ama bu her gün böyle olmuyor. Günde 2 kez ve az besliyorum. 8 taneler. Örneğin dün sabah yem attığımda 5 dakika içinde yem kalmazken bu sabah attığım yemlerin yarısı dibe çökmüştü. Bu ara sıra oluyor. Acaba yemlemeyi 1 güne mi çeksem yoksa az mı gelir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/030420211439201.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/030420211439321.jpg[/IMG]
Balık Kayıp
[QUOTE=MertKurtoglu]Beslediğiniz tür nedir japon balığı mi ?[/QUOTE]
Ciklet besliyorum.
[QUOTE=Javamoss]Evde çocuk varsa yanlışlıkla zarar vermiş olabilir. Sizden korktuğu için yalan söylüyor olabilir.[/QUOTE]
Bu sabah besledim evden çıktım. Öğrenciyim kimse yok kapıları kilitliyorum zaten. Üstüne evde kedi köpek de yok. İnanılmaz gerçekten...[:(]
[QUOTE=lemur]Odanın her yerini köşe bucak dikkatlice arayın. Bazen kayıp balığın günler sonra akvaryumdan 2-3 metre uzakta kurumuş bir halde bulunduğu olur.[/QUOTE]
Yüksek ihtimalle öyle olacak. Akvaryum içi tamamen temiz balık yok yani eminim.
[QUOTE=MaseSs]Benim kayıp olan balığımı bugün ölü olarak kumun içinde buldum. Atlamıştır diye etrafa baktım yoktu. Ramirazi cikletdi benimki yeni eklediğim ya da eşinden ayrıldığı için stresliydi. 2 gün kayıptı dip çekimi yaparken kumu karıştırdım. Çıktı bi anda[/QUOTE]
Kumlara da dikkatli baktım ama bir kez daha bakmakta fayda var sanırım.
[QUOTE=MertKurtoglu]Beslediğiniz tür nedir japon balığı mi ?[/QUOTE]
Ciklet besliyorum.
[QUOTE=Javamoss]Evde çocuk varsa yanlışlıkla zarar vermiş olabilir. Sizden korktuğu için yalan söylüyor olabilir.[/QUOTE]
Bu sabah besledim evden çıktım. Öğrenciyim kimse yok kapıları kilitliyorum zaten. Üstüne evde kedi köpek de yok. İnanılmaz gerçekten...[:(]
[QUOTE=lemur]Odanın her yerini köşe bucak dikkatlice arayın. Bazen kayıp balığın günler sonra akvaryumdan 2-3 metre uzakta kurumuş bir halde bulunduğu olur.[/QUOTE]
Yüksek ihtimalle öyle olacak. Akvaryum içi tamamen temiz balık yok yani eminim.
[QUOTE=MaseSs]Benim kayıp olan balığımı bugün ölü olarak kumun içinde buldum. Atlamıştır diye etrafa baktım yoktu. Ramirazi cikletdi benimki yeni eklediğim ya da eşinden ayrıldığı için stresliydi. 2 gün kayıptı dip çekimi yaparken kumu karıştırdım. Çıktı bi anda[/QUOTE]
Kumlara da dikkatli baktım ama bir kez daha bakmakta fayda var sanırım.
Balık Kayıp
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Sabah tam kadro beslediğim balıklarımdan biri kayıp. Her yeri aradım yok. Filtreyi çıkardım, taşlar, süsler, kabuklar hepsini aradım ve çıkardım. Balık yok, sanki ışınlanmış gitmiş. İşin ilginç tarafı aralarından en iri olanı yok. Belki bir intihar olayı falandır dedim o da yok. Yaklaşık yarım saattir balığı arıyorum. Başına böyle bir olay gelen hobiciler var mı acaba? Ne olur bir yol gösterin.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/100220212001131.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/100220212001141.jpg[/IMG]
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Sabah tam kadro beslediğim balıklarımdan biri kayıp. Her yeri aradım yok. Filtreyi çıkardım, taşlar, süsler, kabuklar hepsini aradım ve çıkardım. Balık yok, sanki ışınlanmış gitmiş. İşin ilginç tarafı aralarından en iri olanı yok. Belki bir intihar olayı falandır dedim o da yok. Yaklaşık yarım saattir balığı arıyorum. Başına böyle bir olay gelen hobiciler var mı acaba? Ne olur bir yol gösterin.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/100220212001131.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/212624/100220212001141.jpg[/IMG]
Yavru Cikletim Gereğinden Fazla Hareketli.
[QUOTE=Berkant]Balıklarınızın türü nedir. Muhtemelen bahsettiğiniz balık erkek ve artık üreme çağlarına girdikleri için böyle hareketler sergiliyor.[/QUOTE]
Zebra Ciklet ile beyaz prenses karışık. Balıklarım daha renklenmedi ancak bu hareketleri sergileyen balığım muhtemelen zebra. 5-6 aylıkken böyle davranması normal midir ki? Yem attığım zaman yem yemiyor üstüne diğer yem yiyen balıkları kovalıyor. Bazen ayrı geziyor o zaman onun olduğu kısma yem atıyorum. Çok az yiyor yemiyor yine aynı hareketlere devam ediyor. Yani hasta olsa bu kadar hareketli olacağını düşünmüyorum ama neyi var onu da kestiremiyorum. [:'(]
[QUOTE=Berkant]Balıklarınızın türü nedir. Muhtemelen bahsettiğiniz balık erkek ve artık üreme çağlarına girdikleri için böyle hareketler sergiliyor.[/QUOTE]
Zebra Ciklet ile beyaz prenses karışık. Balıklarım daha renklenmedi ancak bu hareketleri sergileyen balığım muhtemelen zebra. 5-6 aylıkken böyle davranması normal midir ki? Yem attığım zaman yem yemiyor üstüne diğer yem yiyen balıkları kovalıyor. Bazen ayrı geziyor o zaman onun olduğu kısma yem atıyorum. Çok az yiyor yemiyor yine aynı hareketlere devam ediyor. Yani hasta olsa bu kadar hareketli olacağını düşünmüyorum ama neyi var onu da kestiremiyorum. [:'(]
Yavru Cikletim Gereğinden Fazla Hareketli.
Arkadaşlar iyi hobiler dilerim. Bunu tam olarak nasıl anlatacağım bilemiyorum. 5-6 aylık yavru cikletlerim var. 120L tankta 9 taneler. 2 gündür aralarından en iri olan o kadar fazla hareketli ki; kumlarda delikler açıyor, yanına yaklaşan balıkları kovalıyor, yem çok az yiyor bazen hiç bakmıyor bile, çok ani sağa sola dönmeler yapıyor, bazen o kadar hızlanıyor ki akvaryumda 2-3 tur atıyor. Bunu daha açık nasıl anlatırım bilemiyorum. [:?] Video nasıl yükleyeceğim konusunda da bir fikrim yok. Sizce bu anlattıklarımın sebebi ne olabilir? Yemi az ve bazen hiç yememesi beni biraz korkutuyor açıkçası. Balığımı kaybetmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar iyi hobiler dilerim. Bunu tam olarak nasıl anlatacağım bilemiyorum. 5-6 aylık yavru cikletlerim var. 120L tankta 9 taneler. 2 gündür aralarından en iri olan o kadar fazla hareketli ki; kumlarda delikler açıyor, yanına yaklaşan balıkları kovalıyor, yem çok az yiyor bazen hiç bakmıyor bile, çok ani sağa sola dönmeler yapıyor, bazen o kadar hızlanıyor ki akvaryumda 2-3 tur atıyor. Bunu daha açık nasıl anlatırım bilemiyorum. [:?] Video nasıl yükleyeceğim konusunda da bir fikrim yok. Sizce bu anlattıklarımın sebebi ne olabilir? Yemi az ve bazen hiç yememesi beni biraz korkutuyor açıkçası. Balığımı kaybetmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum..
SON MESAJLAR
- Isı İzalasyon Levhasını Akvaryum İçinde Kullanma Gwynbleidd, 15:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Permasol Hakkında Kişisel Tecrübelerim Neothauma, 15:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor MasterChief, 15:02
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Çürüme Hidro Dinamik, 14:10
Bitki Akvaryumları Genel - Oscar Balıkları İçin Andazol Kullanımı cypeker, 13:45
Güney Amerikan Cichlidleri - Tür Önesiri cckk, 13:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kurulumu Öncesi... ercane, 13:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oranda Balığımın Kafasında Siyahlaşma Yusakorkmaz, 12:18
Yeni Üye Forumu - Shallow Tank Gwynbleidd, 11:46
Akvaryum Tanıtımı - Betta Yumurta Mantarlaşması xellence07, 11:39
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi SaRCoPhiLiuS, 11:20
Bitki Akvaryumları Genel - Karideslerim Ölüyor Mu? berkeyazer, 10:55
Omurgasızlar - Şu İçi Lamba ozankurt89, 10:51
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Orhan76, 10:35
Yeni Üye Forumu - Karasal Bitkiler İçin Aydınlatma bendeniztayfun, 09:58
Aydınlatma - Tropheus Dişi Erkek sorgun, 09:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var KaanE, 09:27
Yosun - Akvaryum Elyaf Çok Pis Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek HOPPALA, 04:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Doğuma Daha Var Mı ? MasterChief, 02:44
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 00:30
Sazansıgiller - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit Aguamentist, 15:45
Diğer Tatlı Su Canlıları - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 15:44
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 15:44
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 15:44
- Katil Salyangoz GokKurt 15:39
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 15:39
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 15:39
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 15:39
- Siyah Calvus (black Kameron) mercedesclk 15:38
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 15:37
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:38
- Spotted Angelfish Hiko 14:38
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:38
- Takasa Açık Kafa Motorları Ve Dalgıç Motorlar emreulan 14:07
- Vitasand Kırmızı Bitki Kumu Demir İçerikli sirhill 13:51
- Afrika Cichlidleri devito 13:41
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:35
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:35
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:17
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:17
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:17
- Red Severyum makav 12:56
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 12:54
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 12:54
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:43
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 12:43
- Salt Lake Artemia Konserve FULL RED MEHMET 12:43
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 12:39
- Dennerle Akvaryum Furcifer 12:39
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 12:38
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 12:38
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 12:19
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 12:19
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 11:58
- Komando Çöpçüler (corydoras Paleatus) BerkAlbayrak 11:02
- Thumbi West Mc Ob BerkAlbayrak 10:56
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:49
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 10:36
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 10:36
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 10:36
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:30
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:30
- Co2 Regülatör Set egedin 10:26
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:13
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:13
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 10:13
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 10:03
- Tetra 300w Isıtıcı Ve Çeşitli Malzemeler diaslayt 09:52
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 09:52
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:37
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:37
KULLANICILAR
- 158 Online Kullanıcı, 86 Üye
Online Kullanıcılar
Goldfish2000,
mmemati,
ahmetfiratozkaya,
ciways,
Angelguy,
Orhan76,
Gwynbleidd,
EfeGlpinar,
darkaura,
Ebubekir ATAR,
SinaBezek,
scrap,
ZET,
Oscarlarim,
İsmail YILDIRIM,
laryscrl,
husnu58,
Yahmet8206,
Ra93,
Sogan,
BerkayKBL,
Shinouzen,
Zytrec,
reprise,
cckk,
Merteroglu1,
ertan26,
kadirik,
koc006,
Gastropoda,
karidesrehberi,
sfcscannow,
sakpolat,
koagulant,
Hobilik,
osmandbnl,
atiryaki,
KartalŞafak,
scorpion26,
AmatorAkvryumcu,
TuRKeR,
Cloudbuster,
wallece,
Liga,
Şevki37,
Redrainbow,
CnBrtcn,
bay7,
Sputnik,
Ali Can DÜLGER,
izzettanju,
Mirza Adar,
Gökhan Yıldız,
AhmetKMRDR,
Fırat pınar,
İskorpit,
selahattinfidan,
sopacı34,
bulentarda,
şansal,
skuygur,
Hamite07,
Lepistes..,
Burakt122,
onur_0606,
MustafaŞ,
BozKar,
berkeyazer,
Hidro Dinamik,
Halil94,
Gokalpp,
dtedip,
wilivil,
macagil,
Ruchansuzen,
alexmiladora,
Doğasa,
umut353535,
Gursoyhasan,
Aguamentist,
rebelde,
Neothauma,
Emerse,
lolindir,
DemAktas,
emirhana,
Canbey27,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.