ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Cyber_Scout
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2404
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
55 saniye önce
Toplam Mesaj:
2617 [0.38 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1909 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
4

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cyber Scout
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilg.Tekn.-Apiarist-DAÇKA-İş Güven.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

🇹🇷 "Akvaristin tecrübesi arttıkça Balığı ve Akvaryumu KÜÇÜLÜR." [URL=https://www.akvaryum.com/Forum/uyeacanbul.asp?uye=21182]Konularım[/URL]

SON 10 MESAJI

70x50x50 Ölçülerde Discus
[QUOTE=BaytarBey]Herkese selamlar iyi forumlar, 70x50x50 ölçülerde bir akvaryumum var daha önce birçok türden balık besleme fırsatım oldu ancak discus hiç nasip olmamıştı. Discuslar hakkında biraz araştırma yaptım ancak herkes farklı farklı bilgiler vermiş emin olamadım. Bu ölçülerde yavru veya damızlık altı boyda kaç adet discus bakmamı önerirsiniz? Ayrıca dana yüreği gerçekten şart mı? Ayrıca besleme ve bakım tavsiyelerine de açığım. [/QUOTE]

Baytarmısınız? (nick dolayısıyla soruyorum)

Yabancı kaynaklardan discus habitat ve doğal beslenme rejimlerini ile su parametrelerini öğrenip uygulamanız yeterli.

Discus şahane bir tür...
Pişman olmanız imkansız..
(her kafadan çıkan seslere kulak tıkamanız yerinde olur).
[:iyi:]
Kumun Üstünde Biriken Siyahlıklar
[QUOTE=latuhsa]

Yorumunuz için teşekkür ederim.
İlk kurduğumda iç filtre kullanıyordum çekmediğini düşünüp 2 hafta önce sunsun 603b dış filtre aldım ama akvaryumun kenarında çerçeve olduğu için kuma fazla yaklaştıramadım. Dış filtre Akvaryumdan yaklaşık 80-90cm aşağıda duruyor. Çekiş yaptığı yeri kuma yaklaştırsam sorun çözülür mü bilmiyorum [/QUOTE]

Biyolojik işlev için yeterli bakteri kolonisi oluşması için zamana ihtiyaç var..
Ek bir dalga yapıcı ile emiş tarafına bu atıkları yönlendirmeniz iyi olur..
Akvaryum Hobisi Sohbetleri
[QUOTE=KaanE]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/081120252311251.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bijumm oraaalaadaa bu paluğa "panta" deruk...

Laz i cu da arat daaaa...

Etil çok fenaa ....
Akvaryum Hobisi Sohbetleri
[QUOTE=KaanE]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/081120252311251.jpg[/IMG][/QUOTE]
Ha pu tam bi tönektür....
Su Kaplumbağası Cinsiyeti Ve Bakım-beslenmesi
Drop...
Allahım yaa..
translate'te yapay zekanın yetersiz zekasının kurbanıı...
[:lol:]
**paludaryumun Gizli Bahçesi**
[QUOTE=SahinTaskin]

Silikonla köpüğe yapıştırma yaptım hocam yarına kadar kurumasını bekliyorum sonra yapışmayan bölümlere hava tutup temizleme işlemi yapıcam suya düşme gibi bir durum olmaz sanırım olursada sizin dediğiniz gibi bir kepçeyle toplarım hobi uğruna çektiğimizin yanında bu hafif kalır bence [:)] [/QUOTE]

Favori konularıma eklisiniz.. bende merakla takipteyim.. kolaylıklar dilerim .
Kumun Üstünde Biriken Siyahlıklar
Biyolojik filtre henüz gelişmediğinden bu dışkıları çözmüyor..
Ayrıca filtrenizin mekanik temizlik için zayıf olduğunu, akıntının yetersiz olduğunu gösteriyor..

Ölü (akıntının ulaşmadığı) noktalarda birikmeleri ek dekor düzeltme yada akış yönlendirme ile çözebilirsiniz.
İthalattan Gelen Balıkları Karantinaya Almak ?
Kendi tankınızdaki patojenler içinde karantinaya var olan tanktan su ekleyiniz ki hastalanacaklarsa ayrı yerde hastalanıp tedavi etme imkanınız olsun.[EDIT]Cyber_Scout,2025-11-08 23:09:32[/EDIT]
Su Kaplumbağası Cinsiyeti Ve Bakım-beslenmesi
Translator hatası.. ingilizcesini check edin.. 🥶
Neon Tetralar Hareketsiz Kalıyorlar
Neonlar karanlık su balıklarıdır... sera blackwater gibi bir katkı ile suyu karartıp neon ışıklarının güzelliğini görebilirsiniz...[EDIT]Cyber_Scout,2025-11-08 23:03:00[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.