ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ahmet0511
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
30 Aralık 2018 02:42
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ahmet Erturan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ahmet Erturan
SON 10 MESAJI
Lepistes Beslemeye Başladım. Sizce Nasıl?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209959/211120180205371.jpg[/IMG]
Öncelikle Cümleten Selamünaleyküm. Hayırlı ve Sağlıklı hobiler.
Sarı prenses yani ciklet grubu sonrası lepistes beslemeye başladım. Fazla detaylı bilgim yok hobi yapan arkadaşlarımdan feyz alarak bilgi alarak sağlıklı bir akvaryum yapmaya çalıştım. 4 adet dişi lepistesim hamile çevremdekilerin dediklerine göre 1hafta 10 gün içinde doğuma başlar dediler. Bugün ise içine 20 adet karides 6 adet elma salyangozu ilave ettim. Akşamdan beri akvaryuma uyum sağladılar diye düşüyorum tabi bu benim nacizane düşüncem. İçerisinde Normal dereden alınmış renkli çakıllı kumlar ve lav taşı kırığı ile karışık vaziyette yerleştirdim. Akvaryumda Smart F.T 100W ısıtıcı, BİO marka pipo filtre ve 1 adet gübresiz saz bitkisi bulunmakta. Sizce akvaryumun içeriği nasıl yapmam gereken veya yanlış yaptığım birşey varmı?? Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi almak isterim cümleten Allaha emanet olun iyi hobiler dilerim. [EDIT]Ahmet0511,2018-11-21 02:20:31[/EDIT]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209959/211120180205371.jpg[/IMG]
Öncelikle Cümleten Selamünaleyküm. Hayırlı ve Sağlıklı hobiler.
Sarı prenses yani ciklet grubu sonrası lepistes beslemeye başladım. Fazla detaylı bilgim yok hobi yapan arkadaşlarımdan feyz alarak bilgi alarak sağlıklı bir akvaryum yapmaya çalıştım. 4 adet dişi lepistesim hamile çevremdekilerin dediklerine göre 1hafta 10 gün içinde doğuma başlar dediler. Bugün ise içine 20 adet karides 6 adet elma salyangozu ilave ettim. Akşamdan beri akvaryuma uyum sağladılar diye düşüyorum tabi bu benim nacizane düşüncem. İçerisinde Normal dereden alınmış renkli çakıllı kumlar ve lav taşı kırığı ile karışık vaziyette yerleştirdim. Akvaryumda Smart F.T 100W ısıtıcı, BİO marka pipo filtre ve 1 adet gübresiz saz bitkisi bulunmakta. Sizce akvaryumun içeriği nasıl yapmam gereken veya yanlış yaptığım birşey varmı?? Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi almak isterim cümleten Allaha emanet olun iyi hobiler dilerim. [EDIT]Ahmet0511,2018-11-21 02:20:31[/EDIT]
Balıklarım Neden Bunu Yapıyor?
Aynen yazılan yorumları okudukça verilen tavsiyeleri düşündükçe sağolun herkese hak verdim. İçindeki yuvalik kayalar zaten yer kaplayarak alanı daraltti. Bir tane daha yedek 80lik tankim var bi akvaryuma tek türleri diğer akvaryuma diğer türleri alacaktım ama talihsizlik ya yedekteki akvaryumum çatladı. O yüzden ahli ve diğer yavrularida bu tanka almak zorunda kaldım. En kısa sürede çaresine bakıp çift tür çift akvaryum şeklinde devam edeceğim. Peki dekorasyon konusundan şuan görünen bi yanlış veya hata varmı? Tavsiyeleriniz beni mutlu eder. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. İyi hobiler
Aynen yazılan yorumları okudukça verilen tavsiyeleri düşündükçe sağolun herkese hak verdim. İçindeki yuvalik kayalar zaten yer kaplayarak alanı daraltti. Bir tane daha yedek 80lik tankim var bi akvaryuma tek türleri diğer akvaryuma diğer türleri alacaktım ama talihsizlik ya yedekteki akvaryumum çatladı. O yüzden ahli ve diğer yavrularida bu tanka almak zorunda kaldım. En kısa sürede çaresine bakıp çift tür çift akvaryum şeklinde devam edeceğim. Peki dekorasyon konusundan şuan görünen bi yanlış veya hata varmı? Tavsiyeleriniz beni mutlu eder. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. İyi hobiler
58x28x49 ölçülerinde ön camı bombeli. Yaklaşık 20 gün oldu balıkları içine koyalı son 2-3 gündür bunu yapıyorlar
58x28x49 ölçülerinde ön camı bombeli. Yaklaşık 20 gün oldu balıkları içine koyalı son 2-3 gündür bunu yapıyorlar
Öncelikle Cümleten selamünaleyküm iyi hobiler. İnşallah doğru yere yaziyorumdur. Hobiye yeni başladım burada bulunan üyelerden üstadlardan çok değerli bilgiler aldım ama son zamanlarda balıklarım bu hareketi yapmaya başladılar. Ve bunun nedemek olduğunu veya neden böyle bisi yaptıkları hakkında bilgim yok eğer ters giden bir durum varsa bu konu hakkında bana yardım edip beni bilgilendirirmisiniz. Herkese iyi hobiler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209959/311020180243421.jpg[/IMG]
Öncelikle Cümleten selamünaleyküm iyi hobiler. İnşallah doğru yere yaziyorumdur. Hobiye yeni başladım burada bulunan üyelerden üstadlardan çok değerli bilgiler aldım ama son zamanlarda balıklarım bu hareketi yapmaya başladılar. Ve bunun nedemek olduğunu veya neden böyle bisi yaptıkları hakkında bilgim yok eğer ters giden bir durum varsa bu konu hakkında bana yardım edip beni bilgilendirirmisiniz. Herkese iyi hobiler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209959/311020180243421.jpg[/IMG]
Yeni Başladım. Sizce Akvaryum Dizayni Nasıl ?
Eyvallah abi teşekkür ederim 😁 bakalım abi elimde bir tane daha siyah karbon var eğer desenli olanı begenmezsem akvaryumu bogarsa gece görüntüsü olsun diye birine mavi gön birine gece fonu yaparım artık. Eee sizler gibi deneyimli tecrübeli insanlar oldukça ufak hataları kapatır daha düzgün bir hobiyle devam ederim 😁😁
Eyvallah abi teşekkür ederim 😁 bakalım abi elimde bir tane daha siyah karbon var eğer desenli olanı begenmezsem akvaryumu bogarsa gece görüntüsü olsun diye birine mavi gön birine gece fonu yaparım artık. Eee sizler gibi deneyimli tecrübeli insanlar oldukça ufak hataları kapatır daha düzgün bir hobiyle devam ederim 😁😁
80 litrelik bir tane daha akvaryumum var. İçindeki suyu bugün katıp iç filtreyi çalıştırdım. 2 gün falan dinlensin resmini attığım akvaryumda sadece sarı prensesler dinlenmede olana ise iceman leri yerlestirecegim. Çift akvaryum çift tür olarak hobime devam edeceğim sadece bugünlük karışık dursunlar yarın değişimini yapacağım. Abi siyah değilde mavi okyanus fonu aldım birine bitkili desen birine okyanus desene takacağım gece
80 litrelik bir tane daha akvaryumum var. İçindeki suyu bugün katıp iç filtreyi çalıştırdım. 2 gün falan dinlensin resmini attığım akvaryumda sadece sarı prensesler dinlenmede olana ise iceman leri yerlestirecegim. Çift akvaryum çift tür olarak hobime devam edeceğim sadece bugünlük karışık dursunlar yarın değişimini yapacağım. Abi siyah değilde mavi okyanus fonu aldım birine bitkili desen birine okyanus desene takacağım gece
Abi selamünaleyküm hayırlı günler tavsiyene uyarak iç dizayn düzenini gerçekleştirdim. İlk yavrularimi bizzat elimle kendim dogurttum. Çok güzel bir duyguymuş sence iç dizayn nasıl olmuş?? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209959/291020181558461.jpg[/IMG][EDIT]Ahmet0511,2018-10-29 15:59:51[/EDIT]
Abi selamünaleyküm hayırlı günler tavsiyene uyarak iç dizayn düzenini gerçekleştirdim. İlk yavrularimi bizzat elimle kendim dogurttum. Çok güzel bir duyguymuş sence iç dizayn nasıl olmuş?? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209959/291020181558461.jpg[/IMG][EDIT]Ahmet0511,2018-10-29 15:59:51[/EDIT]
Öncelikle hoşbuldum.
Tavsiyeniz ve öneriniz için çok teşekkür ederim 🙏 sağolsunlar yorum yapan herkese karınca kararınca bana bilgilerinden ve tavsiyelerinden vererek yardımcı ve yönlendirici oluyorlar.
Haklısınız balıklar şuan yetişkin hatta iki tane dişinin ağzı dolu bu ay sonu yavruları bırakacak ağzından aslında bir yandan onu bekliyorum. Yavruları bıraktıktan sonra diğer hazır yavru için hazırladığım akvaryumumun içine alacağım. Sonra dip temizliğini yapıp balıkları vereceğim yavrular diğer akvaryumda büyürken bu 70lik akvaryumun içine bu türlerin küçüklerin den serçe parmağı büyüklüğünde olanlarını eklicem bu tabi nacizane düşüncem. Hem büyümelerini kendim göreyim hem küçük olması bakımından akvaryum onlara dar gelmesin ve strese girmesin. Yapay çiçek meselesine gelince de abi sağolsun yorumlarda destek olan arkadaşlarımız var onlar yapay bitki yerine daha çok delikli taş yada kayalık yapmamı söylediler hem doğallık açısından hemde saklanacakları yer bakımından böyle düşündüm.
Cümleten hayırlı geceler iyi hobiler çok teşekkür ederim 🙏🙏
Öncelikle hoşbuldum.
Tavsiyeniz ve öneriniz için çok teşekkür ederim 🙏 sağolsunlar yorum yapan herkese karınca kararınca bana bilgilerinden ve tavsiyelerinden vererek yardımcı ve yönlendirici oluyorlar.
Haklısınız balıklar şuan yetişkin hatta iki tane dişinin ağzı dolu bu ay sonu yavruları bırakacak ağzından aslında bir yandan onu bekliyorum. Yavruları bıraktıktan sonra diğer hazır yavru için hazırladığım akvaryumumun içine alacağım. Sonra dip temizliğini yapıp balıkları vereceğim yavrular diğer akvaryumda büyürken bu 70lik akvaryumun içine bu türlerin küçüklerin den serçe parmağı büyüklüğünde olanlarını eklicem bu tabi nacizane düşüncem. Hem büyümelerini kendim göreyim hem küçük olması bakımından akvaryum onlara dar gelmesin ve strese girmesin. Yapay çiçek meselesine gelince de abi sağolsun yorumlarda destek olan arkadaşlarımız var onlar yapay bitki yerine daha çok delikli taş yada kayalık yapmamı söylediler hem doğallık açısından hemde saklanacakları yer bakımından böyle düşündüm.
Cümleten hayırlı geceler iyi hobiler çok teşekkür ederim 🙏🙏
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Aynen dip çekimi yaparken yapay bitkiyi de çıkarıp yerine doğallık amaçlı delikli kaya yerlestirecegim.
Abi flitre kullanmıyorum. Şuan ki bende mevcut olan akvaryum RS-580a modeli akvaryum ışığı , suyu aşağıdan çekip yukarıdan süzerek geri temiz su boşaltan sistemlilerden bunu şimdilik kullanmamı ve biraz daha bu hobiyi profesyonelliğe döndürdüğüm zaman sağlam bir filtre sistemi yapmamı söylediler. [EDIT]Ahmet0511,2018-10-21 02:24:41[/EDIT]
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Aynen dip çekimi yaparken yapay bitkiyi de çıkarıp yerine doğallık amaçlı delikli kaya yerlestirecegim.
Abi flitre kullanmıyorum. Şuan ki bende mevcut olan akvaryum RS-580a modeli akvaryum ışığı , suyu aşağıdan çekip yukarıdan süzerek geri temiz su boşaltan sistemlilerden bunu şimdilik kullanmamı ve biraz daha bu hobiyi profesyonelliğe döndürdüğüm zaman sağlam bir filtre sistemi yapmamı söylediler. [EDIT]Ahmet0511,2018-10-21 02:24:41[/EDIT]
Akvaryum 70 litrelik. Tavsiyede bulunan iyi hobiler dileyen herkese Allah razı olsun . Yapay bitki konusunda suyun içine salınım yapma hakkında bilgim yoktu öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim 🙏 Yuvaliktaki yavruları diğer akvaryuma aldıktan sonra dediğiniz gibi yapay dekorları çıkararak daha fazla saklanma alanı ve kayalık yapacağım. Akvaryum yapma sebebim kesinlikle ticari değil balık sevgisi ve huzur açısından bakıyorum. Cinsi teke düşürüp o turden devam etmek daha iyi olacaksa mavi prensesleri içinden alayım o zaman 🙏🙏🐟
SP . 2 erkek 5 dişi
MP. 1 erkek 3 dişi
Akvaryum 70 litrelik. Tavsiyede bulunan iyi hobiler dileyen herkese Allah razı olsun . Yapay bitki konusunda suyun içine salınım yapma hakkında bilgim yoktu öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim 🙏 Yuvaliktaki yavruları diğer akvaryuma aldıktan sonra dediğiniz gibi yapay dekorları çıkararak daha fazla saklanma alanı ve kayalık yapacağım. Akvaryum yapma sebebim kesinlikle ticari değil balık sevgisi ve huzur açısından bakıyorum. Cinsi teke düşürüp o turden devam etmek daha iyi olacaksa mavi prensesleri içinden alayım o zaman 🙏🙏🐟
SP . 2 erkek 5 dişi
MP. 1 erkek 3 dişi
SON MESAJLAR
- Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum eackgzz, 01:32
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 01:16
Güney Amerikan Cichlidleri - Beta Balığım Hasta Lütfen Acil Yardım Edin Brn.50, 01:01
Yeni Üye Forumu - Japonlarım Hastalandı Nasıl Tedavi Edebilirim İ.sedef, 00:19
Yeni Üye Forumu - Motordan Çıkan Hava Baloncuğu Her Yerde: Resimli vanvanspor, 23:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Su Üstü Bitkisi Eklemek vanvanspor, 23:18
Yeni Üye Forumu - Killifish Serüvenim Rafayel, 22:27
Yeni Üye Forumu - Transgenetik Tetra Ilaydagoksel, 22:20
Yeni Üye Forumu - Eriyen Ve Sararan Yapraklar KaanE, 21:49
Bitki Akvaryumları Genel - Endler Lepistes Ve Transgenetik Tetra Ilaydagoksel, 21:38
Yeni Üye Forumu - Makrakanta Yavrusu Lepistes Akvaryumunda Olur Mu İzmirligenco 2.0, 21:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çöpçü Balığım Ters Ve Yüzeyde RelaxrUD, 20:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Leopar Vatoz Hızlı Büyütme RelaxrUD, 20:41
Yeni Üye Forumu - 90x50x50 Akvaryum Yaptıracağım Ne Kadar Patlar? Berk026, 19:33
Yeni Üye Forumu - Uzun Zaman Sonra Demasoni İle Devam umitopall, 19:25
Akvaryum Tanıtımı - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 19:12
Akvaryum Dünyasından Haberler - Sump Motoru Önerir Misiniz? xellence07, 18:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığımın Kafasındaki Şişlik Nedir? Afacanoglu, 18:26
Yeni Üye Forumu - Pengasus Ölümü xellence07, 18:05
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu Cyber_Scout, 17:56
Akvaryum Tanıtımı - Bu Lepistesi Ayırmalı Mıyım? abkaak, 17:00
Canlı Doğuranlar - Yeni Tür Üretim Ferdiktk, 16:52
Makaleler ve Tercümeler - Aphanius Mento Beslemek İstiyorum M0nty, 16:48
Diğer Tatlı Su Canlıları - 4 Yıldır Bazı Cüce Acara Türleri Niçin Yok? blenny, 15:23
Güney Amerikan Cichlidleri - Teleskop Balığımın Ağzındaki Beyazlık asrinnn, 14:04
Hastalıklar ve İlaçlar - 25l Beta Akvaryumu cihann7, 13:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Paludarium Tavsiyeleriniz AlperenBey, 13:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 120.50. 70 Akvaryum Dış Filtre nejalt, 13:20
Malzemeler ve Yemler Forumu - Afrika Kelebek Balığı Hakkında Her Şey BLGHN, 13:04
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Akvaryum Patlaması Hakkında ahmettbakii, 11:20
Yeni Üye Forumu - Oase Biomaster² 350 - Eheim 2371 Professionel 4+ Jakado33, 10:44
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 10:24
Akvaryum Tanıtımı - Tilki Kuyruğu Çürüyor Hidro Dinamik, 05:23
Bitki Türleri ve Bakımı - Ankarada Canlı Bitki Hidro Dinamik, 02:27
Ankaralı Akvaristler - Show Boy Damızlık Velifera Büyütme Aşaması Jemaisvu, 23:15
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Canlipetshop.com Güvenilir Mi? barus, 22:12
Omurgasızlar - Gelişim Gözlemleyemiyorum Sakduman200, 21:58
Bitki Akvaryumları Genel - Microfex Kültüründe Sivrisinek Larvası NightWist, 20:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Orionled Kullanılır Mı Emre karabas, 17:16
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yavru Lepistesleri Ayrı Yere Aldım Ama Filtre Yok? cihann7, 16:05
Yeni Üye Forumu - 2 Haftalık Ve Yetişkin Lepistesler Bir Arada Japonseven, 15:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Helena Salyangoz Ürüyecekmi ? vanvanspor, 15:42
Yeni Üye Forumu - Arka Fon Saydamlaştı ? vanvanspor, 15:42
Yeni Üye Forumu - Yeni Tür Tanıtımı... hemichromis Exsul. onuribrahim, 15:02
Nadir Tür Gördüm - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 15:00
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumdaki Salyangozlar MasterChiefHakan, 14:48
Canlı Doğuranlar - Silikonlu Akvaryum Aguamentist, 10:01
Yeni Üye Forumu - Akvaryumbitkicim.com Aguamentist, 09:58
Yeni Üye Forumu - 230 Litre Kurduğum Akvaryumuma Hangi Tür ? tsp7, 09:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel Orhan76, 08:44
Canlı Doğuranlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 01:01
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 125tl sıtkı 01:01
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 01:01
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu sıtkı 01:01
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 00:58
- Ramirezi Çifti koyu 00:43
- Sesiflora Montecarlo Güncel Stoklar Çeşitli Bitki ozelturlepistes 23:45
- L333& L201 Big Spot, L201, L399 D. Altı inspector 23:32
- L144 Cüce Vatos Yavruları Birtek 23:03
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 5 Tl Birtek 23:03
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 22:24
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 22:24
- Yavru Fiyatına Damızlık Micro Kiriza F1 achiiles_622 22:18
- Japonese End achiiles_622 22:18
- Astronot Black Koi Ve Dişi Beta piranhabull 21:55
- Atahualpa F1 & Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 21:55
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 21:26
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 21:23
- Damızlık Panda Çöpçü Ers1905 20:21
- Damızlık Yarıtül Yarasa Çift Ve Peruvian Altumçift karadadas 19:02
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 18:53
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 17:58
- Genç Yetişkin Kribensisler Koksal Gurkan 17:58
- Bitki Çeşitleri emreemin 17:10
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 17:10
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 17:10
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 17:10
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 17:10
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 16:54
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 16:54
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 16:24
- Apistogramma Kakadu Triple Red barsbingul 15:32
- 40x35x30 Extra Clear Akvaryum barsbingul 15:32
- Helena, Lepistes, Ramshorn Ve Çeşitli Bitki GhostKoi 15:20
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 15:13
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 15:13
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 15:13
- 150 Cm Dolaplı Akvaryum Hobiciye Yok Parasına İ.sedef 14:50
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 14:40
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 14:40
- Çift Melek, Oranda, Cüce Vatoz F13K 14:40
- Fluval Isıtıcı Ve Xxl Ağaç Kökü dark blue 14:14
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 13:43
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 13:43
- Jumbo Oranda Ve Pengasus cagatay kesici 13:13
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 13:06
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:06
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:06
- Oase Scaperline Soil 9lt Brown Aktif Bitki Toprağı Thunderbird 12:48
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:06
KULLANICILAR
- 90 Online Kullanıcı, 49 Üye
Online Kullanıcılar
mertmentes,
KaanE,
darkaura,
Öğretmen Ali,
hasancn,
xkurso,
CemDehaCeylan,
zafer3885,
Tranb,
Koksal Gurkan,
BaldGuy,
Azizdurdenn,
Balikcidede,
Mikail Erdoğan,
batuhan.ylmz,
EmreCev,
Akax,
Erenguven,
ArifhbsAquatics,
thePunisher31,
osmandbnl,
yasarcelikk17,
merutay,
eackgzz,
Ümraniyeli,
Gastropoda,
ertus0770,
Smokie,
Mustafa Okuducu,
Brdk64,
Gokhancavusoglu,
balikalator,
Ilaydagoksel,
bursa1625,
mustafa191,
denizim20,
yusufflower,
Adnansarikaya,
Bunyaminerk99,
mar76,
Dogancancagdas,
Rafayel,
Huseyinyali,
turkosoft,
vedat79,
Hüdai,
Ehtiyar,
cihann7,
Serdariekrem,
karadadas,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.