ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
miracle17
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Eylül 2010 23:50
Son Ziyaret:
20 Eylül 2015 15:13
Toplam Mesaj:
78 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Aykan Dural
Doğum Tarihi:
04 Mart 1990
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


150-60-65 Amerikan karma
150-60-65 Frontosa

SON 10 MESAJI

576 Litre için öneriler alabilirmiyim?
Benim aklımdaki ilk tür frontozalar eger uygun olurlarsa bu hacımdekı bı akvaryuma kac dısı kac erkek almam daha uygun olur cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Amerikan tür hakkında
[QUOTE=deep fish]Solungaçlarına kadar uzanan siyah şeridi ve tam oturmamış renkleri ile paratheraps bifasciatus olduğunu düşünüyorum.
http://www.akvaryum.com/paratheraps_bifasciatus_%28bifa_cichlid%29_tatlisur_88_3049.asp#ref
[/QUOTE]
Hocam bifa dan elimde 2 tane var o olmadığını biliyorum yinede yorum için teşekkür ederim
Amerikan tür hakkında

Daha küçükken de konu açmıştım fakat tür hakkında kesin bir bilgiye ulaşamamıştık. Resimler telefon çekimi olduğu için çok iyi değil yinede fikirlerinizi bekliyorum.
Hangi amerikan türü
[QUOTE=ferhat]Aşağıdaki linkteki balık zonatum diye tanıtılıyor.aquamojo abimizin sitesindeki zonatumların birkısmı sendeki balığın aynısı.

http://www.cichlidae.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=9170
http://www.aquamojo.com/Gutty/Gutty 18b.jpg
[/QUOTE]
Linkler için saol abi artık zerre şüphem kalmadı Big%20smile haftaya birtanede sana göndermek şart oldu artıkTebessüm
Hangi amerikan türü
Bugün çektiğim bir kaç resim kalite baya kötü ama en azından fikir edinile bilinir diye tahmin ediyorum.
585L Amerikan karma resimler 2.sayfada
[QUOTE=ferhat] [QUOTE=miracle17][QUOTE=ferhat] Tebrik ediyorum balıklar ve tank çok güzel.Ateş kafa ve zonatum çok güzel renklenmiş ve dahada renklenecekler bence.Zonatum konusunda sık sık resim paylaşırsan aklımızdaki şüphelerde dağılmış olur.Eklemeyi düşündüklerinide ilave ettikten sonra mükemmel olacağına inanıyorum.
Suyun bulanıklığını(ki bence korkulacak düzeyde değil) iç filitreyi  ilk zamanlar elyaf ağırlıklı kullanırsan kısa zamanda cam gibi bir su elde edersin.
Bu arada asma köklerinin işe yarıyor olması sevindirici.en azından bolca bulunan bir malzeme vede bedava:)
[/QUOTE]
Abi vieja sevdası senle başladı ve bu gidişle akvaryumu vieja kaplayak gibi :) maddi manevi desteklerini hiç esirgemediğin için çok saol abi tekrardan sen olmasan çoğu kez yarıda bırakmıştım ben bu tankı. Tebessüm Suyun rengine gelincede abi 1 hafta önceki halini sen biliyosun bunu şükrediyorum ben Kahkaha Kahkaha O kökler şuan hayat kurtarıyor abi çok fazlasıyla işimize yaradı. Tebessüm[/QUOTE]

Ateş kafayı aldığın günki söylediklerini hatırlıyormusun."abi ben bi balık aldım çok çirkin hiç bişeye benzemiyor"diyordun.Viejalar insanda başka bir etki yaratıyor.Astronot beslediğim zaman varsa yoksa bu diyordum.Oscardan başka balıkmı bakılırmış diye düşünüyordum.Ama şimdi eve gelir gelmez önce viejalarıma bakıyorum sonra ev halkına selam veriyorum.
[/QUOTE]
Abi viejalar insana ön yargı yapmamayı öğretiyo hepsi acayip çirkinler ama 3 ay geçiyo aldığın balığın o olduğuna inanmıyosun şuan benim yaptığım gibi Tebessüm
585L Amerikan karma resimler 2.sayfada
[QUOTE=ferhat] Tebrik ediyorum balıklar ve tank çok güzel.Ateş kafa ve zonatum çok güzel renklenmiş ve dahada renklenecekler bence.Zonatum konusunda sık sık resim paylaşırsan aklımızdaki şüphelerde dağılmış olur.Eklemeyi düşündüklerinide ilave ettikten sonra mükemmel olacağına inanıyorum.
Suyun bulanıklığını(ki bence korkulacak düzeyde değil) iç filitreyi  ilk zamanlar elyaf ağırlıklı kullanırsan kısa zamanda cam gibi bir su elde edersin.
Bu arada asma köklerinin işe yarıyor olması sevindirici.en azından bolca bulunan bir malzeme vede bedava:)
[/QUOTE]
Abi vieja sevdası senle başladı ve bu gidişle akvaryumu vieja kaplayak gibi :) maddi manevi desteklerini hiç esirgemediğin için çok saol abi tekrardan sen olmasan çoğu kez yarıda bırakmıştım ben bu tankı. Tebessüm Suyun rengine gelincede abi 1 hafta önceki halini sen biliyosun bunu şükrediyorum ben Kahkaha Kahkaha O kökler şuan hayat kurtarıyor abi çok fazlasıyla işimize yaradı. Tebessüm
585L Amerikan karma resimler 2.sayfada
[QUOTE=pckobat]İnşallah ama green terrorünüz hakkında bir şey söylemek istiyorum.Geldigi tankta baskın degilmiş ve renklenememiş bence bu tanka bir baskın erkek gider.Degiştirme imkanınız varsa baskın bir erkekle degiştirin ama baskın erkekde bu tankta sıkıntı yapar mı tam net bir şey diyemiyorum.Ama buda iyi renklenmiş diger baskın olmayanlara göre.İyi forumlar...[/QUOTE]
Yanlış hesaplamadiysam bu değiştirdiğim 8. green teror :) çoğu ufak aldığım için geldiği tankta baskı görmüş renk almamış renk alanları aldığımda çok büyük oldukları için diğer balıklarıma fazla zararı dokunuyodu bu son green terorum ve rengi gerçekten beni fazlasıyla tatmin ediyor resimleri çektiğim mak. 5mp dijital bir mak. hangi tarihten kaldığını siz düşünün artık şuan renklerinden memnun olmadığım tek balığım macav onun dışında hepsi gayet iyiler iyiler :)
585L Amerikan karma resimler 2.sayfada
[QUOTE=pckobat]

Pardon ben nasıl kaçırdım onu bende tam uyacak balık niçin yok diyordum kusuruma bakmayın.İyi forumlar...

[/QUOTE]
İlk akvaryuma eklediğim amerikanim o yumurta halini biliyorum keratanın ondan kolay kolay vazgeçemem o yüzden Tebessüm bir kaç balığım kaldı onlarda eklendiğinde baya güzel olcak gibi bakalım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.