ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
flowers_89
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Mart 2006 18:22
Son Ziyaret:
02 Temmuz 2007 13:52
Toplam Mesaj:
55 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
eda
Doğum Tarihi:
23 Kasım 1989
Yaş:
34
İl:
Tokat
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ÖĞRETMEK İKİ KERE ÖĞRENMEKTİR.EDA ÇAKIR

SON 10 MESAJI

s.p. yavru akvaryumum
gerçekten temiz bi akvaryum gibi görünüyor..ancak akvaryum işinde yenisiniz galiba..çünkü basit bi görüntüsü var..elinizdeki malzemeleri daha iyi kullanmalısınız bence..bana bu akvaryum ilk okul çocuklarının yaptığı resmi anımsattı..bunları sizi üzmek için söylemiyorum ama..durum budur bence..daha güzel şeyler yapabilirsiniz..diğer akv. resimlerine baktığınızda bana hak vereceğinizi umuyorum
Yunusu kusturdum ancak...?
Arkadaşlar ben ilk defa balık kusturdum..bendeki 5-6 cmlik yunus(galiba kırma) onu kusturdum..ve tam tamına 19tane yavru aldım..benim için çok anlamlıydı..o yavruları görünce ne kadar secindim anlatamam.ve onları bir süre seyrettim..daha sonra tül yavruluğa attım..ve benim dışarı çıkmam gerekiyordu..ve bana 7saat sonra tel. geldi balıkların durgunlaştı die..benim morelim acayip bozuldu..ve daha sonra bi tel. daha geldi.yavrular öldü die..yıkılmşıtım..eve geldiğimde bana söylenen laf şuydu; balıkları öldükten sonra bembeyaz olduu..ve sanki balıkların öldükten sonra kaybolmaya başladıalr dediler..anlam veremedim..yavruluğa baktığımda bir tane balık kalnmşı..diğerleri yok.yavruluğun sağlam olduğundan eminim..ama nerde bu baslıklar..öülüsün bile göremedim..hepsi bi arada erişimiş..çok ilginç lütfen ne biliyorsanız yazın
s.prensesteki siyahlıklar

Arkadaşlar. Sabah kalktığımda sarı.prensesim.Filitrenin orda duruyordu.Ben içeri girince hemen yüzmeye başladı.Birde baktımki sarı.prensesimin ağız kısmında ve karın kısmında siyahlık..Sanki insanın bir yeri morarırya onun gibi.Yardımlarınızı bekliyorum.

 

LÜTFEN İMLA KURALLARINA DİKKAT EDİNİZ.CHAT DİLİ KULLANMAYINIZ.

stranger2006-7-21 10:42:11
Mantar için ne yapabilirim?
ok ksr bakmayın..ancak cvp yok mu
Mantar için ne yapabilirim?

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var .Sarı prensesim mantar olmuş.Deri tarafında iki yerde beyazlık var,yani deri resmen kalkmış.Beyaz benek değil ondan eminim.Kuyruk bayağa kopmuş.Çok üzgünüm.2 gündür böyle.Şimdi sizden ilaç ismi vs istemiyorum,çünkü her ilacı bulmamın imkanı yok burası küçük bir yer.Akvaryumculuk çok gelişmiş değil.Extra akvaryumum var ancak iç filitre vs. hiç bir şey yok.Nasıl tedavi ederim?Bir yolu olmalı.Yoksa balığım gidecek.Tedavi yöntemleri hakkında lütfen biraz bilgi.Ayrıca balığımı akvaryumdan çıkarmak için 1 saat uğraşıyorum olmuyor.Lütfen acil yardım!

İmla kuralarına dikkat!

Yazınız çok kötü durumdaydı okunmuyordu düzelttim,bu şekilde yardım istemeyiniz.Lütfen büyük,küçük harf uyumuna imla kurallarına dikkat ediniz.

egemix2006-7-17 1:32:2
yavru zebra evebeyn olmadan büyürmü?
akvaryum 42lt zaten tek tür besleyeceğim..1erkek 1diişi yeterlidir sanırım.zebra akvaryumunun olmazsa olmazı nedir
Bir aceminin karma akvaryumu
ikinci defasda gönderdiğiniz resimlerde 2.sinin türünü bilmiyorum dediniz..bende bundan 3tane vardı..bunlar kırma balıkları..m.prensese benzetiliyor..ama değil..bu kırmadır..ancak tür seçimine dikkat sorun çıkabilir
yavru zebra evebeyn olmadan büyürmü?
mrb akradaşlar..ben zebra cikli beslemek istiyorum..aslında beslememde tek sebep bi balıktan yavru almak istememdir..sizlere danışmak istiyorum 1aylık küçük yavrular var..ancak çok küçükler 1-1.5 cm anca eder..zaten bu işle ilgilenen arkdaşlar bilir..sizce o balıklardan birkaç tane alıp büyüteyimmi..yani büyümesinde bi sorun olurmu.yoksa damızlık mı alayım..ayrıca bi zebra akvaryumu nasıl olmalıdır..en az kaç lt akvaryumda öneririsiniz..ilginize tşkler..
kararsiz akvaryumcu(bricardi)

balıklar çok şanslı olsa gerek..o yem çeşitleri dış filtre oksijen sizi tebrik ederim..ancak o elinizdeki malzemelere göre akv. biraz daha iyi olabilirdi..göze hitapta o kadarda etkili değil.dağınık görünüyor..bitkiler hoş ancak dediğim gbi akv. dağınık görünüyor..sağlıklı balıklar..

Yavru Frontosa Burundi Akvaryumum

BAHADIR BEY AKV. HOŞ ANCAK NEO1907 ARKDAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ DEKARASYON EKSİK.Bİ ŞEYLER DAHA EKLERSENİZ İYİ OLUR..ARTI BALK SAYISI AZ DEĞİL Mİ? AYRICA AKV. SOL VE SAĞ ALT KÖŞEDİ ŞEYLER NE??

 

flowers_892006-6-15 17:28:36

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.