ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cüneytbayir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[C]2,1,94524[/C] [C]8,2,94524[/C] [C]4,3,94524[/C]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
224
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Haziran 2010 17:30
Son Ziyaret:
21 Haziran 2019 18:00
Toplam Mesaj:
296 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cüneyt bayır
Doğum Tarihi:
12 Nisan 1967
Yaş:
57
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

cüneyt bayır MERKEZ/MUĞLA 506 497 01 86

SON 10 MESAJI

79. Akvaryum Ve Akvaryum Canlısı Yarışması
Anladığım kadarıyla konuya yorum yazan ve yönetimle ters düşen mesajların tamamı silinmiş burdanda anlaşaılacağı üzere birkez daha beni yanıltmadınız yönetimden beklenen davranış bu olabilirdi.
79. Akvaryum Ve Akvaryum Canlısı Yarışması
Refet bey
Ben ticaret yapmıyorum demedim. Mali kaydım yok ticari üye olamam dedim. Farkı anlayabiliyormusunuz. Tekrar ediyorum ticari üye olamam mali yükümlüğüğüm yok hobi olarak evimin 2 odasında ürettiğim balıkları satıyorum . Buarada balık satan herkes gibi. Hala ısrarcıyım hem şahsıma haksızlık yapıldı hemde çifte standart lık uyguladınız. Tamammen art niyetlisiniz. Başkada söylecek birşey yok.
79. Akvaryum Ve Akvaryum Canlısı Yarışması
Kuralda yazmasak da yarışmaya uzun süredir yöneticileri ve ticari üyeleri almıyorduk. Hatırlarsanız bu sebeple aylar önce size sorduğumuzda ticaret yapmadığınızı, dükkanınızı kapattığınızı söylemiştiniz. Facebook hesabınız böyle söylemiyor.
Sebep sonuç ilişkisi kurmada sorunlar yaşıyorsunuz, bu tespitlerinize yansıyor. Biz sizi niye kıskanalım? Kıskansa yarışmaya katılabilen üyeler kıskanır, yönetim olarak ne kadar bol katılım olursa, hele ki ne kadar kaliteli katılım olursa bu bizi mutlu eder. Sizin fotoğraflarınız çok güzel, yarışmada olması yarışmayı üste çeker, bu sebeple kıskanma lafına kızmıyor, suçlama olarak görmüyor bu tespiti yapan sizin adınıza üzülüyoruz.

Ticaret yapıp elinden bol balık geçen kişileri neden yarışmaya katmıyoruz?
Yarışmayı o balığı satmak için değil, bakmak için alan, yetiştiren kişiler kazansın istiyoruz. Sizin kazanmanız o balığa gururla bakmanızı, yanına plaket koymanızı değil, daha çok iyi fiyata satmanızı sağlıyor. Bu balığı yarışmaya sokup, değerini arttırıp satmak ayıp değil, yasa dışı da değil, sadece yarışmamızın buna vesile olmasını istemiyoruz. Düzenleyen olarak da taktir edersiniz ki bu hakkımız. Bu sebeple size sorduk siz de ticaret yapmadığınızı söylediniz, facebook profiliniz bile beta marketim. Ticaret yapanın vergisi bizi değil devleti ilgilendirir, neden-sonuç ilişkisi çerçevesinde bakarsanız ne demek istediğimizi, belki şimdi olayın sıcaklığında olmasa da daha sonra anlarsınız.



Refet bey sanırım anlaşılmakta sorun yaşıyoruz.
"Kuralda yazmasak da yarışmaya uzun süredir yöneticileri ve ticari üyeleri almıyorduk" böyle bir saçmalık varmı sizce kuralda yazmadığınız bir durum için nasıl bir yaptırım uygulayabilirsiniz. Ben yönetimin art niyeti olduğunu aşikardır. Bunun adına ne derseniz deyin. Ben derece aldıktan sonra kurallarda değişiklik yapıp geçmiş ve alınan bir dereceyi iptal etmek art niyetinizin olduğunu gösterir. Eğer olmasaydı benim derecem iptal edilmez konuyla ilgili olarak bana mesaj atılır bir daha katılamamınızı rica ediyoruz diyebilirdiniz. Ben üzülmesi gereken kişiler sizsiniz. Ben şu ana kadar derece alan balıklarımdan ancak 3 vea 4 tanesini sattım oda normal fiyatlarda yaaptığınız suçlama sadece varsayımdır.Siz sadece varsayımlarla konuşan birisiniz. Dediğim gibi benim balık satmam buradaki balık satan herkes kadardır.
Bence benim ne demek istediğim siz daha sonra daha rahat anlayacaksınızdır. Art niyetinizden dolayı varsayımlarımdan dolayı sizi kınıyorum.








79. Akvaryum Ve Akvaryum Canlısı Yarışması
Sayın üyeler akvaryum com yönetiminin yaptığı saygısızlığı sizlerle paylaşmak isterim.

79. Akvaryum ve Akvaryum Canlısı Yarışmasında 1.lik derecesi almıştım lakin derecem bana bilgi verilmeden ve sorulmadan iptal edilmiştir.
benim yönetime olan mesajlarım onların bana verdiği cevaplar aşağıda dır. Yorum sizlere kalmıştır.

Benim yönetime 1. mesajım.
79 cu akvaryum canlıları yarışmasında 1. clik almıştım lakin şu an göremiyorum sorun nedir beni bilgilendiriebilirmisiniz.

Yönetimin bana verdiği cevap
Sayin Üyemiz,
Yönetime gönderdiginiz rapor sonucu yönetim sikayetinizi degerlendirip bu bilgiyi sunmustur:
Merhaba; Ticari Üyeler yarışmaya alınmamaktadır. Tarafınızdan, Ticari Üye'liğinizin alınmasını, artık ticaret yapmadığınızı beyan etmişsiniz. Yönetim olarak Ticari Üyeliğiniz alınmış ve sizde yarışmaya katılmaya devam etmekteydiniz. Fakat ticari faaliyetlerinizin devam ettiği görülmüş ve isimleri yönetimde saklı kalmak kaydı ile bir çok üyeden de bu bilgi onaylanmıştır. Bu sebeple dereceniz alınmıştır. Üyelik tipinizde Ticari Üye statüsüne alınacaktır. Bilgilerinize Sunarız. Saygılarımızla.
Ilginize tesekkürler.
Akvaryum.com
Not: Bu otomatik bir ömdir, lütfen cevaplamayiniz.

Benim yönetime olan 2. mesajım
Akvaryum com yönetimi yaptığım şikayet konusunda nasıl komik bir bahane bulacağınızı merakla bekliyordum hakikaten beni güldürdünüz.

Her nedense yarışma kurallarına ben derece aldıktan sonra "18. Profesyonel olarak akvaryum canlısı ticareti yapan üyeler yarışmaya katılamazlar." madde eklenmiş yönetim açıkca bana mesaj atabilirsiniz yarışamada derece almanızı kıskanıyoruz , çekemiyoruz ,deseydiniz katılmazdık.

Yönetim Neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Derece alan benim sizin muhatabınız öncelikle ben olmam gerekiyor önce bana sormanız gerekliydi. Ama sizin gibi insanlar yüzünden bugün memleketimizin hali ortada kıskançlık, çekememezlik,işgüzarlk vs.


- Ticari kaydım yok yani ticari üye olamam.
- Geçmişte ticari üye iken birçok derece aldım.
-Sadece evimin 2 odasında ürettiğim bettalarımı satıyorum.
-Burada benim gibi satış yapan bir sürü insan var.
Bu yaptığınız son derece saygısızca bir hareket ve hiçbir şekilde etik değil.



Not: Bu otomatik bir ömdir, lütfen cevaplamayiniz.
Yönetimin bana verdiği son mesaj
Sayin Üyemiz,
Yönetime gönderdiginiz rapor sonucu yönetim sikayetinizi degerlendirip bu bilgiyi sunmustur:
Size de bu yakıştı Cüneyt Bey.
Ilginize tesekkürler.
Akvaryum.com
Not: Bu otomatik bir ömdir, lütfen cevaplamayiniz.




cüneyt bayır

MERKEZ/MUĞLA

506 497 01 86
Üretimlerimden Örnekler
[QUOTE=Ayxan]Erkek beta yokmu?[/QUOTE]

yukardaki betta lar erkek zaten [:)]
Babasının Oğlu
KArdeşlerden

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF1407.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF0957.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/1_DSCF0895.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF8193.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF7911.JPG[/IMG]
Üretimlerimden Örnekler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF0581.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF1407.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF0915.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF0048.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF0084.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF1260.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF1161.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF0957.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/94524/DSCF9949.JPG[/IMG]
Betta'nın Ömrü Ve Yaş Tayini
Ortalama ömürleri 3 yıldır ama iyi şartlarda bakıldığı zaman 4 yıl da olabilir.
Yarışma Hediyeleri Son Sayfa'da Güncel.
76. yarışmanın plaket dağıtımları başladımı acaba ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.