ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kare
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Kasım 2009 14:58
Son Ziyaret:
12 Ocak 2011 15:20
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eser Şimşek
Doğum Tarihi:
27 Mayıs 1992
Yaş:
32
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

        Eser Şimşek
220L iceman sp
90L Yavru Tank.

SON 10 MESAJI

İlk defa kusturdum...
Yemi iştahla yiyor :) Sanırım akvaryumun içine bıraktı yavruları bitane gördüm başka göremedim..Cevaplar için teşekkürler..
İlk defa kusturdum...
Merhaba arkadaşlar..
Yaklaşık 15 gündür icemanımın ağzı oluydu bugün baktım epey şişmiş..ilk defa bi balığı kusturacaktım korku heyecan stres hepsi vardı SikkinYakşalık 15 dk önce kusturmayı başardım akvaryumdan kova ile aldığım suya kusturdum 25 tane yawru kustu sonra elimden kaçtı kovaya yawruları toplamaya başladı geri aldım bi 2 defa uğraştım atmadı yawru heralde bitti dedim birazda heyecandan elim ayağıma dolandı geri attım akvaryuma yine yawru var ağzındaKafasi%20Karismis..
Şimdi 1-)yeni doğan yawrulara hava vermelimiyim daha keçeleri duruyor ve nezaman yem vermeliyim hiç bir fikrim yok..
          2-)anne balığın ağzında yine yawru var onları da mı kusturmalıyım..ilk kusturmam oldğu için heyecandan galiba yanakları biraz fazla sıktım sankiMutsuzyandaki solungaçları diğer balıklara göre biraz fazla açıo bu normalmi ? Şimdiden Teşekkür ederim...












Akvaryum Maceranız Nasıl Başladı?
 Balıklar hakkında hiç bir bilgim yoktu...Okulda biyoloji öğretmenim palyanço balıkları cinsyiet değiştirir demişti çok şaşırdım..Eve geldiğimde internetten araştırmaya başladım doğruymuş gerçekten değiştiriyolarmış.işim bitmişti artık tam kapatmak üzereydim akvaryum.com gözüme çarptı deniz canlılarını araştırmaya başladım aralıksız 2 3 saat sürekli okumuşum bisürü bilgi daha sonra tatlı su canlılarına merak saldım 2 3 ay sürekli araştırdım artık zamanı gelmişti akvaryum almanın Big%20smileiceman ve sarıprensesleri çok sevdim.babama konuyu açtığımda sevindi iyi olur tabi ama biraz bekleyelim dedi..2 hafta sonra akvaryumu kurduk tecrubem çok azdı akvaryumcudan aldğım bikaç bilgiyle suyunu falan doldurdum balıklarımı attım.git gide tecrube arttı tabi.şimdi onlarla 1 gün birlikte olmasam olmuyo artık bu hobi sevdası bana aşılandı ömrümün sonuna kadar beslemeyi düşünüyorumTey%20Tey....
Erkek dişiyi öldürecek!
Benim akvaryumuma 2 aylık felan yavru sp koymuştum bikaç tane kendilerine bi yer belirlediler ordan geçen 10cmlik icemane bile saldırmaya kalkıyolar..illaki erkek yıpratmıştır ama bir ihtimalde de olsa spler zarar vermiştir belki benim gözlemlediğime göre görüşüm tabi..
cüce vatoz ve aysmen
Merhaba..Bende besliyorum icemalerimden yaklaşık 3 cm küçük hiç bir sorun olmadı.. yaklaşık 4 ay oldu..
Sp zor durumda doğrumu yaptım bilmiyorum(resimli)
Uzunluk bir metre
Akşam pet şişenin içindeydi sabah bi baktım içinden çıkmış,imkansızdı içinden çıkması  hava motorunun yanına duruyordu.Artık yemde yiyorMutsuz
Sp zor durumda doğrumu yaptım bilmiyorum(resimli)
Merhabalar. .
Arkadaşlar benim 2 adet sp var imzamda akvaryum hacimi ve balıklar yazıyor. Dişi sp ağzına yumurta almıştı 2 adet sp olduğu için erkek dişi oranı yoktu. Dişi erkeğin baskısına dayanamadığı için yumurtalarını kustu diye düşünüyordum ve forumdakilerde öyle. Gittim 2 adet aynı boylarda dişi sp aldım 2 gün civarında besledim 1 saat önceye kadar ikiside öldü:(önceden beslediğim dişi sp sabahtan beri yem yemiyordu,diğer balıklardan sürekli kaçıyordu saklanıyordu ağzına yumurta aldığını düşündüm ve resimdeki gibi bir pet şişeye koydum çok agresifleşti içinde ama buna mecbur kaldım.


sarı prensesimin sorunu ne?
Bu yüzden mi? sp nin yem yememesi. Kafasi%20Karismis
sarı prensesimin sorunu ne?
Arkadaşlar merhaba;
Benim 135 litre akvaryumumda 4 iceman (1e3d) 2 sarıprenses var (1e1d).
Sorun şu sarı prenseslerin 4 gün önceye kadar gövde gösterisi yaptıklarını gördüm. Ertesi gün taşın altını alt geçit gibi yapmış dişi sp orda hareketsiz duruyordu, yem yemeye gelmiyordu, bu akşam yem atarken bi baktım geldi 3 gün yem yemedi.
Acaba ağzına yumurta aldı daha sonra stresten yada erkeğin baskısından kustumu?
Boyları yaklaşık 5,5. 5cm.
Sarıprenseslerimde erkek dişi oranı yok biliyorum. . UĞUR FIÇICIOĞLU2010-01-25 12:14:21
sarı prenses üreme dönemindemi?
Cevabınız için teşekkür ederim.
şimdi dişi sp büyük birtane taşın altını kazmış ordan dışarıya çıkmıyor önüne yem atıyorum onuda yemiyor. .bir sorun war ama çözemedim 2 gündür.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.