ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dentu
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Kasım 2009 12:35
Son Ziyaret:
04 Haziran 2018 18:23
Toplam Mesaj:
525 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Güngör Baştunalı
Doğum Tarihi:
04 Kasım 1969
Yaş:
54
İl:
Istanbul
Meslek:
Diş hekimi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA





Balıksız , Akvaryumsuz Hayat , Oh Ne Rahat

SON 10 MESAJI

Tek ve Son Blue Zaire Moba Kolonim
Teşekkür ederim. Ama yaklaşık 1 aydır , ne bir frontosam ne de başka herhangi bir canlım var.Akvaryum ve frontosa sevdam ile alakalı bir tek vidam dahi kalmadı.
PoLt_34 nickli Polat Ekinci ye ait Moba Yavru İlan
Olay benim yalnız kalmam olayı değil.Ben elimde kalan az sayıda son yavrularım hariç ,elimi eteğimi çektim zaten.Amaç insanlar zarar görmesinler.Moba ve benzeri değerli türleri araştırmadan almasınlar.
PoLt_34 nickli Polat Ekinci ye ait Moba Yavru İlan
Çoktan ve defalarca uyardım.Ama resimler kalkmadı nedense.
PoLt_34 nickli Polat Ekinci ye ait Moba Yavru İlan
Şikayetin Nedeni: sahibinden.com da PoLat_34 nickli Polat Ekinci'ye ait Blue Zaire Moba yavru ilanında kullanılan resimler.

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: Polat Ekinci / Kendisine yaptığım uyarıdan sonra beni yasaklayarak birdaha ulaşmamı engelledi.

Olayın Detayları:
sahibinden.com da PoLat_34 nickli Polat Ekinci'ye ait Blue Zaire Moba yavru ilanında kullanılan iki adet yavru resimlerinin kendime ait olduğunu farkettim.İlgili şahsı uyardım.Şahıs google dan rastgele alarak kullandığını belirten bir cevap yolladı.Aynı zamanda beni engelleyerek te bir daha kendisine ulaşmamı engelledi.
Bugün kendisinden yavruları almak isteyen başka bir arkadaştan öğrendiğim üzere de  , bana hernekadar resimleri google dan rastgele aldığını belirten bir mesaj yollamış olsada , alıcıya resimlerin tamamen kendi yavrularına ait olduğunu belirtir cevap yollamış.Hatta benim 50 tl. ye moba yavru sattığım ilanım üzerinede 50 tl. ye moba yavrusunun satılamayacağını belirtip , sanki benim onun resimlerini kullanır olduğum yönünde cevap vermiş.Tüm bu yazdıklarımın ,yazılı mesajlardan oluşan kanıtları da olduğundan ,,, bu ilandan ve şahıstan uzak durulmasını tavsiye ederim.
 
Blue moba frontoza ?
[QUOTE=shnstyl]Arkadaşlar en değerli balıklardan biri heralde. Ek gelir olsun diye evde yavrulatıp ticaretini yapmaya alışıcam. Öncelikle 3 erkek 6 dişi diye düşündüm. Yeni bi akvaryum kuracagımdan kaç litre akvaryum gerektiğini öğrenmek istiyorum bu 9 balık için. Sonrasında 9 balık ayda kaç yavru verir bana ? yavrular kolay satılrmı ? bakımı zormudur. Sorularımı yanıtlayan herkeze teşekkürler.[/QUOTE]
 
Tek birşey söylemek isterim. Bu mantık çerçevesinde sakın blue zaire moba beslemeyin.
Blue Zaire Moba Yavrularım ( DOKTORDAN ::)) )
[QUOTE=tanganikantalya] Maşallah Güngör bey sizin mobadaki ustalığınız tartışılmaz müthişler tek kelimeyle; benimde yeni yavrucaklar yolda selamlarımla İstanbul'a ilk geldiğimde mutlaka ziyaretinize gelmek isterim sağlıklı ve huzur dolu hobiler.[/QUOTE]
Teşekkürler.Ne zaman isterseniz baklerim.Ama bilin ki artık damızlık kolonim kalmadı.Son damızlık moba kolonimide dün Oğuzhan ustaya verdim.Sadece satışını da yaptığım son moba yavrularım kaldı.
KARTAL - MALTEPE 'Lİ AKVARYUM AŞIKLARI...
Kartal , Soğanlık'tayım. Frontosa'nın birçok varyetesini besledim. Şu anda bu sevdama tek Blue Zaire Moba kolonim ve onun yavruları ile devam ediyorum...
Blue Zaire Moba Yavrularım ( DOKTORDAN ::)) )
[QUOTE=celalabay]41  kere maşallah. Çok güzeller. Bende mi beslesem :D[/QUOTE]
 
Teşekkür ederim Celal bey . Balık beslemeye başladığım 5 yılda sadece frontosa besleyen biri olarak sorunuza vereceğim cevap her zaman bellidir. Hiç düşünmeyin frontosanın hangi varyetesi olursa olsun , beslemeye başlayın. Her bir frontosa türünün kendine göre özel güzellikleri var.
Mobacıklarım Mutlu Son(balıklarım Satılıktır)
Ramazan bey kocaman bir Maşallah. Kocaman olmuşlar.Bunların hepsi benden gelen yavrular değil sanırım.Size verdiğim yavrularla aynı sıralar dünyaya gelen kardeşlerini ben de büyütüyorum bakalım.Gerçi arkadan gelen yavrular sıkıştırmaya başladı ama ,şimdilik hala duruyor baya bir kısmı.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.