ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gökalp
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2009 21:09
Son Ziyaret:
20 Eylül 2010 20:02
Toplam Mesaj:
31 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
orhan gökalp
Doğum Tarihi:
04 Şubat 1991
Yaş:
33
İl:
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

r.orhan gökalp

SON 10 MESAJI

kiraz karides yavru sayısı normal mi?
Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak sizlere:) sağlıklı gelişimleri için su kaç derece olmalı ısıtıcı kullanmıyorum çünkü şuan için
kiraz karides yavru sayısı normal mi?

Ama hiç büyüme yok halen yoksa bunlar başka canlılarmı evde yoktum uzun zaman yem vermedim bu nede olabilirmi.

kiraz karides yavru sayısı normal mi?
Merhaba. Yaklaşık 2 3 hafta önce 4 tane kiraz karides alıp sadece bunlar için yaklaşık 60 lt güzel bir akvaryum yapmştım:). Ama daha sonra onları 20 litrelik bir akvaryuma almak durumunda kaldım bu akvaryumda da yaklaşık 4 5 parmak su var dı. İçinede bol miktarda bitki atmıştım. Ve 4 karidesten sadece 3ünü yakalayıp bu küçük akvaryuma koyduktan sonra tatile çıktım ve geldiğimde akvaryumda, artemi gibi bir sürü yavru gördüm tahminim 100 adet civarı budurumda yavrulara herangi bir müdahale gereklimi? Teşekkürler.
bitkilerimi yanlışmı biliyorum?
Birde bu yosun christmis mi diğer sağ üst ve sol alt köşedeki türlerden de emin olamıyorum netten bakıyorum biraz farklı gelior. Teşekkürler
karides kararsızlığım
Bu gün söylediniz yerde buldum ve 4 tane aldım bitane yavru vardı içlerinde oda 4 tanenin yanında hediye oldu. Ama tahminimden küçüktü karidesler:) sorduğumda en fazla 1 2 mm daha büyüceğini söledi akvaryumcu şaşırdım ama alışırım heralde bu duruma :D.
bitkilerimi yanlışmı biliyorum?

Merhaba:). Daha öncede yetiştirdiğim bitkileri araştırmıştım ama hepsini doğru bildiğimden emin olamadım bide siz bakarsanız çok sevinirim. Anubiaslarım kaç tür onu hala anlıyabilmiş değilim ama :). Teşekkürler 

 
gökalp2009-09-13 21:37:22
karides kararsızlığım
Biraz daha detay vermem gerekicek galiba çünkü yarın almaya karar kıldım inş:). Şimdi benim bu 50 60 lt lik akvaryumumda christmis yosunum ve java fern var içinde de yaklaşık 15 tane erkek lepistes kum yok bitane mercan kaya var. Balıkları diğer akvaryumlara alabilirim problem çıkmaz balıklar konusunda. Sorum şudurki; akvaryuma başka malzeme takviyesine gerek varmı elimde kum ve taş kaya vs. mevcut? Teşekkürler.
karides kararsızlığım

Herkese çok teşekkür ederim:). Bu çapadan inerken bahsettiğiniz yer kan merkezinin karşısından tek yönlü inen caddemi? Bir de birşeyi daha sormak stiyorum kiraz karidesle biraz tecrü etmem lazım olayı anladığım kadarıyla, bundan sonra diğer karides türlerinden takviye yapmam gerke olduğunu belirtmişsiniz, yane diğer türlerle aralarında bir problem olmuyor heralde?

karides kararsızlığım
Merhaba. Bu güne kadar hiç karides beslememiştim ama artık bende karideslerim olsun istiyorum:). forumlardan bilgi almaya çalıştıysam da kafam oldukça karıştı. 150 ltlik ve 100 ltkik 2 tane canlı doğuran tankım var 2 sinin de bitki durumları gayet iyi. ve 50 60 ltkik bi akvaryumum daha var, (yükseklik20). Kafamı en çok karıştıran hangi türden başlamalıyım yani elimdeki bu imkanlarla sizce en uygunu başlayış şekli nasıl olur? yani 50 60 lt bahsettiğim akvaryumda hangi türlerden ne kadar besliyebilirim? yada diğer tanklara hangi türlerden ne kadar karides koymam uygun olacaktır? Birde son olarak istanbul avrupa yakasında karides bulabilceğim yerler varmıdır? (fatih bölgesinde oturuyorum).
Yeni akvaryumuma tasarruf ışık mı yoksa flransanmı

Ozaman düşük voltajlı iki tane yapsam yosun olma ihtimali düşmüş olurmu ki?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.