ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
GKHN_KPT
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mayıs 2009 16:14
Son Ziyaret:
23 Ocak 2024 01:03
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
AHMET GÖKHAN KILIÇ
Doğum Tarihi:
23 Mart 1983
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
UZAKYOL KAPTANI
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/75547.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

Akrep
Hüseyin bey sanırım bahçeli bir evde oturuyorsunuz, son baharda yağmurların başlamasıyla topraktan çıkıp yükseklere taşındıklarını lavanta ve tarçın kokusuna gelmedik lerini okumuştum eviniz bahçeli ise lavanta ekerek önlem alabilirsiniz ama öncesinde muhakkak ilaçlama yaptırmalısınız, akrebin şakası olmaz.
Akrep
İyi geceler, akrep ten anlamam ancak sarı renkli akrepler zehirlidir, eğer soktu ise umarım öyle değildir acilen hastaneye gitmelisiniz
Filtrem Bozuldu, Yeni Filtre Önerisi
Merhabalar, bütçe ve tip belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir, eheim liberty 75 önerebilirim, bütçeniz uygunsa ve ileride tankınızı büyütmek gibi düşünceniz varsa liberty 200 alıp bu tank için düşük debi de kullanabilirsiniz.
Yeni Akvaryum Suyunun Berraklığı Hakkında Tavsiye
Feeder eklemeyi kestikten sonraki 24 saatte tankinizdaki görüntünün netleşmeye başlaması gerekli. su degisimi yaparken yüzeyde yağlanma var ise yağı tahliye etmeyi unutmayin
Yeni Akvaryum Suyunun Berraklığı Hakkında Tavsiye
Öncelikle hayırlı olsun, ilk kurduğunuzda bu bulanıklık varmıydı? Eğer yoktuysa muhtemelen bakteria feeder yapmış gibi duruyor, kullandığınız ürün bakteri kültürü değil, bakteri besini yani siz bakterilerin oturmadığı bir tanka besin yüklemiş oldunuz bu sebepten olmuş gibi duruyor, feeder i bulanıklık geçene kadar vermeyin, sonrasında üzerindeki talimatlara uygun şekilde verebilirsiniz. Bulanıklık kaybolduktan sonra suyun yüzeyinde yağlanma olup olmadığını kontrol edin yağlanma varsa suyun yüzeyindeki yağı almanız gerekecek.
akvaryum suyunun üstünde köpük?
İyi geceler ulaş bey, tesadüfen başlığınızı görüp açtığınız konuyu okudum çünkü bu akşam bir miktar köpük benimde tankımda vardı ve bu sabah 4ml sıvı karbon ekledim uzun zaman sonra, karbondan olmuş olabilir, yarın bende deneyeceğim.
sarı prenses hasta
Geçmiş olsun. Resim eklerseniz yardımcı olunabilir.
Yeniyim lepistes
İyi geceler. Öncelikle sıfırdan akvaryum yapmak kolay iş değil bu konuyla ilgili forumdaki makaleleri okumanızı tavsiye ederim. Yapımı ve silikonun kuruması derken bir kaç gününüzü alıcaktır.Kavanozda besleyemezsiniz balığınız çok yaşamaz, kaplumbağalar için satılan plastik kaplarda kaplumbağa bakımı bile önerilmiyor oradada bakamazsınız, tavsiyem en azından 40lt yakın bir akvaryum iç filtre ve ısıtıcı almanız 70 tl ye alabilirsiniz diye düşünüyorum. Biran önce alıp en azından o ortamdan balığınızı kurtarmalısınız. Akvaryumunuzun suyunu hazırlama ve diğer faydalı bilgiler için forumda faydalanabileceğiniz çok makale var onlarıda okumanızı tavsiye ederim.
120*50*60 kurulum sonunda bitti:)
Çok hoş olmuş, güle güle kullanın...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.