ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
murt04
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Mart 2009 07:55
Son Ziyaret:
19 Temmuz 2014 19:25
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat yüksel
Doğum Tarihi:
31 Aralık 1974
Yaş:
49
İl:
Bursa
Meslek:
turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


200*60*50
bitkili yapmaya çalışıyorum:)
en güzel hediye balıktır

SON 10 MESAJI

hamilelik ve akvaryum sevdası
Cenk kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim. Kısmet diilmiş.
umarım sende dileklerine kavuşursun.
bence ordudada vardır benim gibi bitki ihtiyacı olan umarım bidakine onlara kısmet olur.
sevgiyle kal.
murat yüksel.
hamilelik ve akvaryum sevdası
Adaşım baktım ama pek iç açıcı diilmiş sorduğum kadarıyla. Her yerde olduğu gibi bursanın gölleride mafiş. Ama yinede güzel bir günde iznik yada orhangazi tarafına gidip bide kendim bakmak istiyorum. Haberdar ederim adaşım. Sevgiyle kal.
murat yüksel.
hamilelik ve akvaryum sevdası
Anıl bey nazik yorumun için teşekkür ederim. İnanın bu hobide son nokta olarak tuzlu suyu hedef koydum önüme. Ama ona kadar daha çoook yolum var. Bu akvaryum benim 5. Tankım. Bunu kurmak için sanayilerde az mesai harcamadım. Her kim bu forumda bursadan tank kurmak isterse ona yardımcı olmaya çalıştım. Halada manevi olarak her türlü yardımı yapmaya hazırım. Söylemesi ayıp dün akşam dürüm getiren bir arkadaş utana sıkıla kapımın önündeki kayalardan ufak bişey istedi sp akvaryumu için.
kendime ayırdığım 2 adet devasa kayamı ona verdim. Neden çünkü biz 7 kişiyiz 7 dimizde birmirimizi bilmeliyiz diye düşünüyorum. Birbirimizden utanıp sıkılmadan saygısızlık ve yalakalık yapmadan herşeyi paylaşıma açmalıyız diye düşünüyorum.
yine boşboğazlık yapıyorum hatamız olduysa affola.
sevgiyle kalın.
murat yüksel.

hamilelik ve akvaryum sevdası
Yanlış anlamam mümkün değil ayşe hanım. Ama sizde bilirsinizki akvaryum hobisi her geçen gün tankın büyümesiyle artan bir zevktir. Yani akvaryumumu küçültmem beni hobiye yakınlaştırmaz dahada uzaklaştırır. Dediğim gibi amacım demogoji yapmadan sadece bir şansımı denemekti. Yoksa bu haliylede olsa ben bakarım canlılarıma. Sizinde dediğiniz gibi çoğu kimsede yok bendeki akvaryum. Eşimin hamileliğinden önce masraftan kaçınmazdım hanımda sesini çıkartmazdı. Çünkü ne kahvem ne alkolüm nede başka bir alışkanlığım yok. Ama hak verirsinizki çocuk gelecekle ilgili endişelerin oluşmasına sebep oluyor. Tüm dünyanızı onun üstüne kuruyorsunuz. Bu konudada hanıma hak veriyorum. Ama kısmetse benim oğlum benim büyüdüğüm gibi büyüsün istiyorum yani hayvan sevgisiyle. İnanın barınaktan aldığım kedim(ismi pamuk)bile insanlara dert oldu. Evden gitmesi için ne baskılara göğüs gerdim inanamazsınız. Sonuçta oda evimizin bir bireyiydi ve öyle kaldı. Ama sizede hak veriyorum sonuçta beni tanımıyorsunuz ve farklı bir şey aramanız olası,buda sizin fikrinizsaygıyla karşılıyorum.
son olarakta hobi benim için zevkten ileri bir düzeye geldi. Bunuda 1 oda 1 salon bir eve o akvaryumu yaptırmamdan belli oluyordur diye düşünüyorum.
ben inanıyorumki benim gibi düşünen birileri vardır diye açtım bu konuyu ama düşünmeyenlerde olacağını biliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
5 papağan,2 joker,6 oscar,2 gt,sayısız zebra,2 devasa vatoz bunlarla tam 3 akvaryum kurdum eşe dosta ve hiç birşey talep etmedim. Bunları akvaryumcuya verip takasta yapabilirdim ama onlarda rahat bir yeri hakkediyorlar. İnanın hala yaşıyorlar çünkü verdiğim kişiler bu hobiyi öğrenene kadar onların bakımından ben sorumluyum.
kusura bakmayın çok uzattım umarım mazur görürsünüz.
iyilik yap denize at demişler bunları konuşmam bile hata belki ama tutamadım kendimi.
değerli yorumun için tekrar teşekkürler.
sevgiyle kalın.
murat yüksel.
hamilelik ve akvaryum sevdası
Herkese değerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
4 Eylül Pazar Bursalılar Buluşalım (Gerçekleşti, fotoğraf eklendi)
Kadirim buluşmayı eşimin hamileliğinden dolayı ıskaladım(foruma giremedim). İnşallah birdahakine bana telle ulaşırsan mutlaka gelirim. Valla çok üzüldüm gelemediğime. En kısa zamanda tekrar bir organizasyon yapman dileğiyle.
sevgiyle kal. .
murat yüksel 0 536 985 52 12
hamilelik ve akvaryum sevdası
Tanercim kısmette yoksa neylesin mevlam. En azından iyi dileklerin kısmetmiş. Bende çok teşekkür ederim dileklerin için. İnşallah deniz bebek te buralarda sizin gibi abileriyle sohbet imkanı bulur(bebeğimin ismi kısmetse deniz olcak sağlığıyla gelirse inşallah)sanada iyi geceler.
hamilelik ve akvaryum sevdası
Serkancım inan bana amerikanın keyfi bambaşka,4 sene amerikan besledim. Hatta hanım acaip kızdı balıklarımı verdim diye. Onları eliyle beslerdi(sucukla salamla). Ama belli bir zaman sonra bakımı ve uğraşı tekdüzeleşti çünkü çok sağlam balıklar.
bense biraz daha uğraşıp beni terletecek bir şey istiyordum ve bitkiliye geçtim.
senin için karma akvaryum videomu yüklüyorum.
bakalım beğenecekmisin. İlk zamanlarıydı balıklarımın sonradan dahada eklendi tankıma.
http://www. Youtube. Com/watch?v=1gluxrım3x8
http://www. Youtube. Com/watch?v=kku_plqtmjk.

Adaşım valla sana ne desem hakkındır. Benim için girdiğin zahmete teşekkür etmek az gelir. İnanki beni acaip mutlu ettin. Uluabant a gittim fakat o kadar sazlık ve çamurluydiki suyu hiç bişi bulamadım. İznik ise kısmet olmadı(pikniğe giden birini yakalarsam takılcam peşine). Ama eğer yolun buralara düşerse mutlaka senle bir çay içmek isterim. Tekrar teşekkür ederim adaş. .
hamilelik ve akvaryum sevdası
Adaşım ilgine çok teşekkür ederim. Umarım senin benim için dilediklerinde gerçek olur.
hamilelik ve akvaryum sevdası
Herkese merhaba. Benim adım murat. Yaklaşık 6 ay önce eşimin hamile olduğunu öğrendim öğrenmesinede yaklaşık 4 sene baktığım amerikanlarımı eşe dosta verip bitkiliye geçme dönemime rastladı bu haber. Haliyle özel doktoru ilaçları zıbın battaniye vs vs derken başladığım bitkili maceram tam bir kabusa döndü. Bütçeyi sıfırlayınca hanımada akvaryuma masraf yapmıyacağım diye söz verdim(söz vermesemde bütçe kalmadı zaten)bende belki bir ihtimal forumdan elinde fazlalık yada budama bitkisi olan yada bakamadığı balık olan arkadaşlar az da olsa bir yardımda bulunurlar diye konu açtım. Başlarda elimden geldiğince karınca kararınca bişliler yapmaya çalıştım. Videoları yüklüyorum ne yapılır ne yapılmaz fikir beyan ederseniz sevinirim. Ama bence yeterli diil. Akvaryumda biraz büyük (200. 60. 50)olunca bana boş geldi bitkili için. Bu arada evde 1 oda 1 salondu pazar günü kısmetse 2+1 eve taşınacağım yani anlıyacağınız her türlü yardımı sevinçle karşılarım. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Çokta demogoji yapmadan derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana.
isteyenler için tel 0 536 985 52 12
yada ö. M
bol balıklı günler.
http://www.youtube.com/watch?v=Wm9CqGOvxiA
http://www.youtube.com/watch?v=ClXKrA3IkNU

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.