ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
engnylmz
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Haziran 2008 15:39
Son Ziyaret:
31 Mayıs 2021 10:33
Toplam Mesaj:
370 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
engin yılmaz
Doğum Tarihi:
29 Mart 1980
Yaş:
44
İl:
Antalya
Meslek:
represant ,producter
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Yasmut
Hep mi yurt dışında daha öncede yazdım cevap alamadım..[EDIT]engnylmz,2015-09-03 15:43:30[/EDIT]
Yasmut
Herkese merhaba Tunc Söylemezoğlu na ulaşamıyorum kendisinden gübre alacagım telefon kapalı mailede cevap vermiyor başka altarnatifi bilen var mı?
discuslarımda siyah lekeler
[QUOTE=fatih bey]Bende japon besliyorumm ve iki balığımda bu lekelerden halen varr . Biri suyun dibinde yüzmeye başladıı , diğerinde hala birşey yokk bu illetten nasıl kurtulabiliriz acaba. [/QUOTE]
Sizi japon balığı formuna alalım burası discus bölümü
Discuslar hakkında yorumlarınız
Mehmet bey bence güzel bir tartışma oluyor ancak şu bir gercekki her hobici kendi tubifexini kendi toplayamıyor siz kendiniz toplayip kendiniz verdiginiz bir sikinti olusturmyabilir baliklariniz bagisiklik kazanmis olabilir bu dogru ve gercek tabiki hepimizin vucudunda mikrop var ve bagisik oldugumuz surece hicbir problem olmuyor. Ama burda ince bir ayrinti var bunu herkese tavsiye edersek hobici kardeslerimiz akvaryumcudan nerden geldigi belli olmayan tubifexi alip evindeki akvaryuma bomba seklinde baliklarina ikram edecektir..bundan dolayi biz itiraz ediyoruz ayrıca sizde topladığiniz tubifexleri bir hifzi sihada test ettirin derim ağir metallar yonu onemli,civa derelerde en cok
bulunan atik ve zehirleyici olan uzun donemde baliklariniz zehirleyebilir. Ha emin olduktan sonra baliklarinizda bagisik oldugu icin vermeye devam edebilirsiniz, saygilarimla..
Discuslar hakkında yorumlarınız
Sayin Mehmet bey tubifex ile düsünceleriniz ile alakali birkac birsey ilave etmek isterim, tubifexin öncelikle nerden toplandigi cok onemli bir husustur. Genelde sanayi tesislerinin atik sularinda bol miktarda bulunurlar. Bizim bir numunede yaptirdigimiz testte agir metaller icerdigi tespit edilmistir. Ben de bu baligi 7 seneden beri beslemekteyim her yemle besledim en verimlisinin kuru yem dana yuregi somom balikli karides oldugunu belirtmek isterim. Tubifexi kabul ediyorum cok besleyici fakat agir metalleri cogu icine hapsediyor yani etine geciyor. Bunu temizlemenin imkani yok. Hepatit markerlari ise ayri bir dert karacigeri etkieyen hepatit a b c tipi insana da bulasici virusler vardir ve ve b ve c genellikle oldurucudur. Temizliyorum derken bunlari temizleyemezsiniz lutfen aciklama yaprken ben bunu yaptim urettim lise bilgim bu kadar seklinde degilde insani aydinlatici arastirmaci tecrubelerle sabitlenmis seklinde yaparsaniz insanlik icin faydasini daha cok gormus oluruz saygilarimla..
Discuslarım Sonunda Geldi.
Ben balıklardan ziyade akvaryumunuzu beğendim niye diyecek olursanız su kalitesi çok güzel gözüküyor ve herşey pırıl pırıl tam bir discus boylandırma akvaryumu olmuş bu balıkları büyütün ileride daha güzelleri olur inşallah..
kaliteli ranchu
Herkseten çok özür diliyorum ben işin ticaretindeymişim okuma yazması olanlar baştan sona okusunlar yazdıklarımı önce okumaktan geçiyor herşey hiçkimseden sipariş filan toplamıyorum kimse bana özelden mesaj da atmasın bu konu burda benim için kapanmıştır. engnylmz2011-05-06 21:49:56
kaliteli ranchu

Gören de balıkların gökten zembille indiğini zannedecekler benim rancu maceramda balıklar tam 36 saat yol geldiler. Hepside geldiğinde canavar gibiydiler, balık alıp bakmasını bilmiyorsanız besleyenleride negatif yönde yönlendirmeyin lütfen söylesin Ömer bey balıkları hemde ben aras kargo ile yolladım herhangi birşey olmuş mu?

 Yani yazerken lütfen 2 kere düşünüp öyle yazın olaya duygusal yaklaşırsanız birde bilginiz zayıfsa sonuçta böyle yazı yazmanız çok doğal oluyor.. Artık goldfish te kendimizi aşmamız lazım daha biz balığı yaşatamamın sıkıtısını yaşıyoruz..
kaliteli ranchu

Balıklar bitmiş ben 16 tane aldım havuza attım gayet iyiler ve yumurta dökmüşler seneye fotolarını paylaşmak nasip olur inşallah..



Bu arada a kalite ranchu haziranda gelecek toptancıyla görüşmelerim sürüyor isteyen olursa ciddi alıcılar benimle irtibata geçsinler, ölüsüyle dirisiyle koli bana ait olacak ona göre sizin için sipariş vereceğim sizin ciddi alıcı olmanız ranchulara ulaşmamızı kolay kılacak,saygılarımla..
kaliteli ranchu
Herkese merhaba  ithal ranchu isteyenler sehir dısı 10 adet ten az olmamak kaydıyla bana özelden mesaj atabilirler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.