ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
UAlbany
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Mart 2008 07:06
Son Ziyaret:
10 Nisan 2017 20:39
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Enes Gönenç
Doğum Tarihi:
12 Ekim 1989
Yaş:
34
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Enes GÖNENÇ

SON 10 MESAJI

MASA ALTI RED RAİNBOW KASANGA AKVARYUM KURULUMU...
Erkan bey gerçekten çok güzel hazırlamışsınız akvaryumunuzu. Balıklarınızla birlikte mutlaka bekliyoruz akvaryumunuzu. Bu arada yukarıda Fluval-305 yeterli mi değilmi konusunda dediğiniz gibi yurtdışında 2 hatta 3 filtre kullanılıyor evet. Ben Amerika'dayım ve geçen gün bulunduğum birinde İkola akvaryumunda aynen öyleydi. Birkez daha balıklarla birlikte mutlaka bekliyoruz önümüzdeki günlerde.. Sağlıklı balıklar 
köpek balığım yem yemiyor?
Ben arkadaşın yaklaşımınıda görmemişim.. Neyse meseleyi kapatalım o zaman. Hobiye hassaslığımdan dolayı oldu herşey. Keyifli balıklar.
köpek balığım yem yemiyor?
[QUOTE=pasalijr] [QUOTE=UAlbany] [QUOTE=pasalijr]Başınız Saolsun :D [/QUOTE]
O ifadeyi yanlışlıkla kullanmışsındır umarım.
[/QUOTE]

Hayırdır Kardeşim Arkadaş Rahmetli oldu dedi Bende Başınız saolsun dedim Eğer bilmeden kötü bişey dediysem özür dilerim arkadaştan ve sizlerden
[/QUOTE]
Başın Sağolsun demen normal tabiki ancak ben hiçbir zaman başın sağolsun derken gülen birini görmedim. Sanırım yanlışlıkla ":D" yaptın. O beni şaşırttı o yüzden yazdım onu.
köpek balığım yem yemiyor?
[QUOTE=pasalijr]Başınız Saolsun :D [/QUOTE]
O ifadeyi yanlışlıkla kullanmışsındır umarım.
40lt Keyhole Akvaryumu (Yavrular sf.:7)
Arman bey gerçekten çok güzel yavrularınız var. 9 günlük olan videolarına baktım ve bu son 12 günlüğe gerçekten büyük fark var. Hem daha büyümüşler hem de daha rahat geziniyorlar. Umarım sağlıklı bir şekilde büyürler.
1100 lt ne beslesek...
Tavsiye edilen türlere bakarak benimde tavsiyem Flower Horn yada Discus olacak :) 
Erkek Frontoza'm Nasıl Sizce?
[QUOTE=bosanacmurat]Arkadaşlarım,üstadlarım sizlere bi sorum var,araştırdım ama hala emin olamıyorum,geçen hafta bi akvaryumcudan dişi diye frontoza aldım 25cm rahat var,daha sonra tanıdık bi akvaryumcuya gittim, bu dişi değil erkek dedi,sonra bi başka akvaryumcuya gittim çok güzel bi dişi dedi,ve benim aklım fena halde karıştı.Allah aşkına biri bana yardım etsin,nasıl yırd edebilirim ben frontozaların cinsiyetini? [/QUOTE]
Frontoza ile hiç ilgilenmedim ama baş farklılık ,erkeklerindeki kafadaki yumru diye biliyorum.. Siz yinede bilen birinin cevabını bekleyin.. Ayrıca eğer resim koyarsanız daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz.
UAlbany2010-01-10 05:57:40
Sigarayı bırakmak
Şuraya yazdıklarınızdan sonra zaten insan mantıken bırakmalı şu illeti :) Ne mutlu sigarayı bırakmış abilerime şurdaki.
Akvaristler, Yaşadıkları yer, Meslekleri
Yaşadığı yer: New York/Bursa
Mesleği: Öğrenci
Ne zamandır hobici: Son 2 yıl dışında 7-8 yıldır
Nasıl başladı: Hayvan merakım aşırı ve abartılı düzeydeydi. Hatta ilkokulda "Ben zoolog olacağım" diye geziniyordum :) Balıklara merakın ilk olarak aldığım bir japon balığıyla başladı. Fanustaydı tabi o zamanlar bilmediğim için birşey. Evin karşısındaki akvaryumcudan çıkmaz oldum ardından. O kadar çok deneyimim olduki. Çok saçma balıkları biraraya getirdiğim birbirlerini yedikleri gibi birçok kötü deneyim. Öyle böyle ilerledik. En son 2 yıl önce yurtdışına çıkmadan önce kuzenimle özel odamızda Yunus ve sarı prenses ağırlıklı Malawi türlerini üretiyorduk ve satışını yapıyorduk. 2 yıldır da aklımdan tamamen çıkmıştı taki 2008 başlarında üye olduğum burası 3 gün önce aklıma gelene kadar.
Sigarayı bırakmak
Babam iş stresini bahane ederek 40 yaşından sonra sigaraya başladı.. Annem ise babamla ufak tefek tartışmalarını bahane ederek aynı şekilde 35 yaşından sonra başladı. Etrafımdaki arkadaşlarımın çok büyük bir çoğunluğu sigara içiyor. Ben içmiyorum.
Lisede olmuştu tabiki 3-5 adet ancak sadece o zamanların vermiş olduğu garip bir hava ile vapurda falan içmiştim. O zamanda sevmedim hala nefret ediyorum. Yanımda sigara içilmesinden ayrıca nefret ediyorum. Dumanı solunum yoluyla içime çektiğim gibi boğazım yanmaya gözlerim ve suratım kızarmaya başlıyor. 2 yıldır Amerika'da yaşıyorum ve burda yıllardır olan , Türkiye'de yeni başlamış olan kapalı alanda sigara yasağı beni sevindiriyor. Türkiye'de neden bu kadar zıt gidiyor bu kanuna anlamıyorum. Millet memnun değil, sigarama karışmasınlar deniyor.

 Avrupa'dan bahsediliyor onu bilmiyorum ama Amerika'da sigara içenler gerçekten 2. sınıf insan muamelesi görülebiliyor. Kapalı alanla kalmıyor, kapalı alanın dış camı yada duvarı herneyiyse oradan 10 mt gibi bir ara bırakmanında mecburi olduğu eyaletler var. Ben sigara içmiyorum, gayet mutluyum.. Babam ve annem içiyor üzülüyorum. Babam bırakacağım diyor 2 gün sonra elinde yine sigara ile görüyorum. Nasıl bir illettir bu sigara.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.