ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MehmetSAHAN
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Eylül 2007 09:08
Son Ziyaret:
26 Ocak 2019 14:55
Toplam Mesaj:
273 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet ŞAHAN
Doğum Tarihi:
01 Mayıs 1968
Yaş:
55
İl:
Adana
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet ŞAHAN

SON 10 MESAJI

Adana Buluşması
Değerli hobici arkadaşlarım, uzun bir aradan sonra tekrardan Adana'da bir buluşma düzenliyoruz. Buluşmamız 24 Aralık Pazar günü saat 13.00 da Türkan Saylan Spor Kompleksi Kafeteryasında yapılacaktır. Katılımcı arkadaşlarla tanışma, bilgi paylaşımı ve çeşitli hediyelerimiz olacaktır.

Adres: Türkan Saylan Spor Kompleksi Kafeteryası.

Turgut Özal Bulvarı, Anadolu Lisesi arkası, Fatih Karakolu önü. Metro ile gelmek isteyenler Kurttepe Durağı (Anadolu Lisesi) durağında inecekler. Turgut Özaldan gelecek olanlar Anadolu Lisesi yanından kaya perde arasına girecekler.

Katılımınızı bekliyoruz.





[EDIT]Yusuf Tanrıverdi,2017-12-11 14:02:47[/EDIT]
Onurcan Okurlar Vefat
Allah rahmet eylesin.Yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Rezalet...!
Adana il Tarım Müdürlüğündeyim.Hangi petshop olduğunu belirtirseniz buradan veya özelden su ürünleri görevlilerimizi yönlendirip gerekli cezai işlemleri başlatabilirim.
Tanımlanamayan Bir Salyangoz
Albino helenaya da benziyor, daha net foto atarsanız iyi olur.
German White Lepistes
Merhabalar...Adanada var kaç adet lazım size.
Adana Akvaristler Derneği ( A C A D)
Bencede 2.logo daha uygun.
Adana Buluşması
    Değerli Akvarist arkadaşlarım;
 Uzun bir aradan sonra tekrardan Adana buluşmasını organize ediyoruz.Şimdiye kadar yapılan buluşmalarda Adana hobicilerine pekçok kazanım elde ettiğimize inanıyorum.Bilgi paylaşımı,malzeme olarak katkı ve yeni arkadaşların birbirleriyle kaynaşmaları,yeni dostlukların  kurulması Adana Buluşmalarının önemini ortaya koyuyor.Bu vesileyle Galleria İş Merkezi A Blok'ta bulunan Adana Akvaryum Canlıları Derneğinde(ACAD) 12 Ekim Saat 11'de buluşma düzenliyoruz.
     Katılımınızı bekler,saygılar sunarım...
Adana Akvaristler Derneği ( A C A D)
        Değerli dostlarım; 
 Bilindiği üzere Adana'da yapılan etkinliklerden sonra dernek kurarak hem bir yerimiz olsun hemde hobiye ve hobici arkadaşlarımıza daha etkin  bilgiler,görsellikler ve paylaşımlar sunalım istedik.Fakat ne hikmetse birilerinin tekerine çomak soktuk heralde.Defalarca dernekte ticaret yapmıyacığımızı böyle bir niyetimizin olmadığını gerek bu arkadaşların yanına giderek gerekse sanal ortamdan paylaştık.
  Hatta geçmişi petshopçu olan bir arkadaşımızın derneğe %15 yem satışından katkı sunmak istediği yem kampanyasınıda dernekte ticari faaliyetlere izin vermiyeceğimiz için kabul etmedik.
   Daha kurulalı 1 ay oldu.Derneğe karşı bazı arkadaşların hasmane tutumlarını anlıyamıyorum.Bizim gelin beraber derneği yönetelim çağrılarımızada kulaklarını tıkadılar.
   Bakın arkadaşlar bu dernek daha yeni doğmuş bir çocuğumuz,evladımız.Çok zor şartlar altında kuruldu.Lütfen ne konuştuğumuzu bilerek konuşalım ve haksız ithamlarda bulunmayalım.
  Her zaman eleştirilerinize açığız.Bizimde hatalarımız olmuyacakmı muhakkak olacaktır.Hatamız olduğunda bizi yapıcı bir üslupla uyardığınızda görüşlerinize önem vereceğiz.Ama art niyet taşıyan derneği küçük düşürücü paylaşımlarınınızdada kişi ve işletme olduğunuza bakmadan cevap alacağınıza emin olabilirsiniz.
    1 Haziranda yaptığımız toplantıda; kendini bilmez ve hap aldığını belirten bir kişi tarafından saldırıya uğradık.
    Bize saldırı yapan şahsı; bu şiddet zihniyeti taşıyan kişi ve kuruluşlara ellerine koz vermemek için,hüngür hüngür aglayıp defalarca özür dilemesine binaen dövmedik ve şikayetçi olmadık.
    Değerli dostlar Adana'da birilerinin dertlerinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu anladık.Ama şunuda unutmasınlar keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
       Buradan tekrar deklare ediyorum bizim niyetimizde kesinlikle ticari bir faaliyette bulunmak yok.PETSHOP sahibi dostlarımın rahat olmalarını istiyorum.Size rakip olmak için değil sizinle beraber Adana'mızda ve bölgemizde hep beraber hobisel ve kültürel faaliyetlerde bulunmak için kurulduk.
  Gelin hep beraber örnek olacak etkinliklere imzamızı atalım.
  DERNEĞİMİZİN ADANA VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLER.TÜM DOSTLARIMA SEVGİLERİMİ VE SAYGILARIMI SUNARIM.

elbeyli2014-06-16 17:13:56

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.