ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fisch_man
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mayıs 2007 22:31
Son Ziyaret:
28 Haziran 2011 22:21
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet erdoğan
Doğum Tarihi:
03 Aralık 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
ögrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

AHMET ERDOĞAN

SON 10 MESAJI

Nereye Gidiyor bu Tropheus sevdası ?
ÜRETİCİ ARKADAŞLARIN EMEGİ NE OLUCAK BU DURUMDA PEKİ ??? BÜTÜN İŞİNİ ÜRETİM E YATIRMIŞ ETMİŞ OLANLARA SAYDI DUYMADIKTAN SONRA İTHALATCI FİRMALARDAN ALSAN NEYE YARAR Kİ TAMAMEN YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE ALMİCAKSIN ÜSTADIM İTHALATÇI FİRMALARDAN BELLİ BAŞLI YERLERDE ÜRETİCİLER VAR VE SANA O ALDIGIN FİYATIN YARI FİYATINA VERİR O BALIKLARI SERTİFİKA DEDİGİN NEYE YARIYORKİ ÜSTÜNE Bİ İMZA Bİ İSİM EE NE OLUYOR ONLAR OLUNCA BALIK ÖLDÜKTEN SONRA SERTİFİKASI SANA KALSA NE OLUR ancak turşusunu kurarsın başka yapicak bir şeyin olmaz bırakalım bu işi üreticiler yapsın ... sakın yanlış anlamayın ben üretici felan degilim bende şu anda discuslarımı satıp tanganika türüne dönmek istiyordum ama bi ögrenci olarak fiyatları görünce aklım durdu böle saşmalık olamaz dedim kendi kendime 3 cm balıga 20 30 lira fiyat çekiyorlar int de şurda burada almayın arkadaş almayın gidin başka balık besleyin ellerinde patlasın o balıklar satamadıktan sonra ne yapıcaklar mecburen arz talep meselesine uyacaklar fiyatları ındırıcekler ....sinirli bir şekilde yazdım konuyu görünce kusuruma bakmayın bence hobicilik dedigin HER BÜTÇEYE GÖRE OLMALI reel kesime hitap etmeli bu ülkede çogunluk askeri ücretle çalışıyor ve bir şeyler yapmaya bakıyor sizde onlara yardımcı olun azıcık İTHALATÇI FİRMALAR ...
AKVARYUM TEMİZLİĞİ
Arkadaşlar bas bas bağırıyorlar sitede kimyasallardan kesinlikle uzak durun  diye. Tuz ruhu diyorlar yok artık pes.

özkoçak2009-04-07 09:26:43
Yazik Degilmi
ilginç çıldırmış olmalı
YAVRULARIM KAYBOLDU...
akvaryumunuzda başka hangi balıklar var ??
Eş melekler inanılmaz kavga ediyor
arkadaşım bir kere melek akvaryumunun ph ı sert gibi geldi bana 7.0 demişsin indirebiliyorsan ph ı 6,5 a felan indir hatta 6 bunu zannediyorsam yapabilirsin bende melekçi idim bundan önce gayet güzel yavru felan aldım sonra hepsini sattım 
Metal depodan, akvaryuma geçiş(yeni rsm sayfa3)
Tbr ediyorum güzel bir çalışma olmuş eline sağlık .. Balıklı halinide görmek isteriz !
Bu Malawi balığının türü nedir ?
 
Arkadaşım,bu balık saf bir ahlidir.
reis2008-02-28 18:33:34
Midyeler Sorular - Cevaplar
Selamlar öncelikle midyeler çok ilgimi çekti.Benim akvaryumum cama camdır.Midye koyarsam besin bulabilirlermi saygılarımla.
Astronot yemi
ARKADAŞIM BENDEDE 3 TANE ASTRONOT VAR YEMLERİ DANA YÜREGİ TETRA SERA COLOR VE CİGER SANA TAVSİYEM CİGER VER ÇOK İİ BİR GELİŞME SAGLIYOR OO OTTO YUDA YENI DUYDUM !!!
Melekciler buraya
selam arkadaslar ben 2 aylık meleklerımden su ana kadar 2 zafiyat verdim ve bugun ıtıbarı ıle bır tane tri color umdan yavru aldım ama yavruları ılk gun bıraktım yemıslerdı yumurtalarını 4 gun sonra tekrar yavru aldım bıtkının yapragına yapmıstı bu kez kaybetmemek yanı yedırmemek ıcın fanusa aldım kare bıcımınde bıtkı ıle ıcıne hava taşı ekledım ve 1 gundur ole duruyor acaba bu sekılde yumurtalar cıkarmı? cıkarsa kac gunde sımdıden tsk ederım arkadaslar neden fanusa koydun dersenız akvaryumum yoktu fasla ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.