ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hayalcin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Mart 2007 12:45
Son Ziyaret:
14 Mart 2017 21:50
Toplam Mesaj:
68 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
halil yalçın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Halil Yalçın

SON 10 MESAJI

Dip Çekimi - Fotoğraflı Anlatım
Hortumun havasını almak için; eğer dekorunuz çok hassas ve hortumunuz çok uzun değilse hortumu tamamen suya sokarak havasını boşaltıp,hortumun bir ucunu parmağımızla kapatarak kovaya tutarak (hortumun ucu su seviyesinin altında olacak) suyu alabiliriz.Ne su yutama tehlikesi var de de çeşme suyu ve ne deakvaryumun ısısından kaynaklanacak şok etkisi var.Denemenizi öneririm. Saygılar.
Erkek Zebra

Hasan Bey tavsiyeniz için teşekkür ederim.Canlıdoğuran daha önce besledim ancak akaryumdan yavru toplamaktan sıkıldım.Herkes zebrayı cok anlattı işe yaramaz falan diye ben de biraz buna tepki olsun diye tercih ettim.peki bu akvaryuma malavi kursam sp yada snow kaç dişi kaç erkek olmalı?Ayrıca su kalitesi iyi olacağı ve ilerie dönük olacağını güşündüğüm için filtre ve ısıtıcıyı biraz büyük almışltım akvaryuma göre.dolphin C500 dış filte ve atman 200 watt ısıtıcım var.

hayalcin2008-11-05 12:38:03
Erkek Zebra
Akvaryuma 2dişi ile mi başlayayım?yani eş tutanları bırakırım diğer dişiyi geri görtürürüm yada tek mi dişi alayım sizce?
Erkek Zebra
Merhaba arkadaşlar.Dün 2 adet dişi zebra ayırttım akvaryumcumda daha doğrusu forumdan okuduklarımla dişi olduklarını tahmin ettim karnında turucu pullar olduğu için dişidir diye tahmin ediyorum.Erkek zebrayı nasıl ayırt edebilirim.Bİr de 1 erkek 2 dişi oranı sizce nasıldır.Akvaryumum 65*25*45(h). Saygılar
kahramanmaraş

İbrahim Kardeş dükkanın hayırlı olsun yaklaşık 1 yıl kusura bakma biraz geç oldu:)..bir buluşma olursa elbette ki katılırız...

Dış filtre çıkışı?

Fazla akıntı balıkları rahatsız edecektir diye düşünüyorum.Filtrenizin çıkışına şelale aparatını takarsanız sorununuzu çözersiniz bence.

Lepisteslerimle ilgili bir sorun var
Filtrenin çıkışını cama goğru çevirirseniz  kuvvelti olan akımı biraz kırmış olursunuz balıklarınız da rahatlar.Saygılar.
yeni balık alımında nelere dikkat etmeliyim?
Konu ''Canlıdoğuranlar Bölümün'e'' açıldığına göre arkadaşımız bu türden bahsetmiş olabilir.Ertan arkadaşım da genel olarak dikkat edilmesi gereken faktörlere değinmiş.Ertan Bey'e katılıyorum.Saygılar..
"DIY" Yerine "KYS"
Haklısınız Mahir Bey...Bence de çok daha güzel olur.Zira doğru olan da budur bence. Saygılar.
ısıtırmı ısıtmazmı
Ben 65 lt akvaryumumda 200 watt kullanıyorum.çünkü ne kadar güçlü bir ısı verilirse,suda o kadar çok  ısı yayılımı olur bence.Daha stabil bir ısı dengesi oluşur.Bu tabii benim görüşüm.Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.