ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Cingoz77
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ağustos 2019 21:27
Son Ziyaret:
09 Ağustos 2021 14:50
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tülay E.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tülay E.

SON 3 MESAJI

Azoo Aquaguard Su Düzenleyici
[QUOTE=Nursun]Merhaba , bende ürünü araştırdım ama fazla yorum bulamayınca seachem prime tercih ettim. Diğer ürünlere göre daha pahalı ama çok yoğun olduğundan daha uzun sürüyor . Azoo da 100 litreye 5ml kullanılırken prime da 200 litreye 5ml kullanılıyor . Ben her 10 litreye 2 damla damlatiyorum karideslerim de dahil hiçbir canlıda sorun olmadı zaten kaliteli marka çoğu yabancı forumlarda da en iyi su düzenleyici olarak seçilmiş .Prime'ı da düşünmenizi öneririm.[/QUOTE]

Merhaba cevap için teşekkürler. .Seachem halihazırda kullanıyoruz. Fakat jbl test kitiyle test ettiğimizde cloromine miktarı hala yüksek çıkıyor. Belirtilen orandan fazlasını da denedik ama sonuç alamadık. Bu nedenle yeni alternatif ürün arayışına girdik.
Azoo Aquaguard Su Düzenleyici
Merhaba arkadaşlar,

Azoo 17801 Aquaguard Plus su düzenleyici hakkında forumda arama yaptırdım ama maalesef tatmin edici bir cevap bulamadım. Bu marka su düzenleyici kullanan var mıdır? varsa tavsiye eder misiniz? Küçük mavi bir şişe.

Daha önce JBL kullanıyordum ama maalesef fiyatları çok artıp evde akvaryum sayısı da artınca fiyat performansta benim için sıkıntı olmaya başladı. Azoo nunkini gördüm fiyat da fena görünmüyor ama işe yaramayan bir ürünü de akvaryumlarımda kullanmak istemem. Tecübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

Teşekkürler.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabalar,

Adım Tülay Erdoğan. Foruma yeni üye olsam da, yaklaşık 8 senedir akvaryumlarla iç içeyim. Eşim Atıl Erdoğan (Shimendifer) zaten sizin uzun süredir ve üyeniz onun sayesinde bu hobiyle tanışmıştım. Kızımızla, köpeğimiz ve balıklarımızla kocaman bir aileyiz. İyi ve faydalı paylaşımlarda görüşmek üzere.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.