ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
OssiiE
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Eylül 2018 21:13
Son Ziyaret:
04 Ocak 2019 11:21
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Oguz Kskn
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Oguz Kskn

SON 5 MESAJI

Sıfır Akvaryum Kurulum Konusunda Görüşleriniz
Baya araştırdım forumda akvaryum yapan arkadaşının ilanlarını gördüm. Eski evime yakın lokasyonda oturuyor. Aslında mantıklı geliyor. Evde boş sehpa malesef yok. Onun için mobilyalı bakıyorum. Akvaryumu yaptırıp ona uygun bir sehpa almak. Yada Bir sehpa alıp ona uygun bir akvaryum yaptırmak gibi.

Aslında açıkca söylemek gerekirse. Evde kendime ait boş bir odam var. Oraya akvaryumu koyup odayı dizayn edeceğim. Tamamen keyif için bir oda olacak sessiz sakin ve akvaryumun olduğu bir oda olacak. Kısaca özetlemek gerekirse forumda araştırırken kafam biraz karıştı.

Hangi tür balık koyacağım konusunda kararsız kaldım. Ciklet - Beta - Lepistes ... Ansiklopedi de bütün balıkları inceliyorum. Önerilerinze açığım.[EDIT]OssiiE,2018-09-13 01:57:24[/EDIT]
Sıfır Akvaryum Kurulum Konusunda Görüşleriniz
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Akvaryumu henüz almadım araştırıyorum almışken kaliteli birşey almak istiyorum. Piyasa araştırıyorum. Aslında buldum İstanbul / Maltepe tarafında fakat işte oradan getirmesi sıkıntı. Bugün Eminönü tarafına gidip birde oradaki akvaryumcular bakacağım.baya bir zaman önce orada görmüştüm güzel akvaryumlar. Eğer bütçem içinde düzgün bir akvaryum bulursam. Mükemmel olacak.

Eğer alacağım akvaryuma karar verirsem. Ona göre filtre seçeceğim fakat İç - Dış filtre hangisi olduğuna karar veremedim.
Sıfır Akvaryum Kurulum Konusunda Görüşleriniz
Teşekkür ederim. Daha önce bakımını yaptım Ciklet balığının yani yavruları ağızda bırakmam.. 1 erkek 3 dişi 120 LT akvaryum için ideal bir sayı galiba. Hafta sonu akvaryum almayı planlıyorum. Bütün hazırlıkları yapıp 1 hafta sonrada balıkları almayı planlıyorum.

Kum alabildiğim bütçe doğrultusunda en iyi kumu almaya çalışacağım. Kaya olarak kararsızım Makarna kaya mı yoksa. Falez parçasımı olsun karar vereemedim. Kayanın temizliği açısındanda önemli tabi.

Birde farklı renklerde (cinslerde) ciklet balığını nerde bulabilirim. İlan sayfaasına baktım fakat gözüme çarpan olmadı. Genel olarak piyasada gördğüm kadarıyla Sarı prenses Yunus vb çoğunlukta.
Sıfır Akvaryum Kurulum Konusunda Görüşleriniz
Herkese Merhabalar;

120 LT bir akvaryum kurmak istiyorum. Ve ciklet balığı bakmak istiyorum. Kafamdaki miktar ise 2 Erken 8 Dişi düşünüyorum. Konu hakkında akvaryum vb. bilimum malzemeler konusunda yardımcı olabilecek mutlakafa birileri vardır diye düşünüyorum. İyi Forumlar
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese Merhabalar..

Önceden ufak akvaryumlarda uğraşıyordum. Fakat Artık büyük bir akvaryuma geçme zamanı geldiğini düşnüüyorum. Herkese iyi Forumlar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.