ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ataöztürk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Eylül 2016 13:44
Son Ziyaret:
23 Eylül 2016 18:37
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ata öztürk
Doğum Tarihi:
19 Mart 1986
Yaş:
38
İl:
Trabzon
Meslek:
muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ata öztürk

SON 4 MESAJI

Mpanga
Baktım şimdi dişi mpanga ile ilgili bilgi ve resim göremedim
Mpanga
Evet çok doğru aynen katılıyorum bende öyle yaptım mücevher çiftini ayırdım ama yavrular ziyan olduktan sonra :(. Mpanga hakkında ki yorumunuza gelince söylediğiniz mantıklı lakin yavru alma şansım hiç mi yok, şimdi onlar içinde yeni tank mı almalıyım yada iki dişi daha mı eklesem ne yapmam lazım?. 3 tane tank var zaten ofis akvaryum doldu :) gerci yavru alabilmek için yeni balık almaktansa yeni tank yaptırmayı tercih ederim. İlginize çok teşekkür ederim bu soruma da yanıt verirseniz çok memnun olurum teşekkürler.

Ya ben yorumuzunuzu yanlış anlımışım şimdi tekrardan okuyunca anladım, ben dişi kendini erkek gibi gösteriyor yazdınız zannettim. evet söylediğiniz gibi de olabilir o zaman ben iki üç tane daha mpanga dişi ekleyeyim. Tabi balıkçı yine erkekleri dişi diye vermezse.
Erkek Sari Prenses Surekli Kovaliyor ?
Bişey olmasını beklemek yerine dekorlarla balıklarınıza saklanma şansı tanıyın balıklarınızda rahat etsin sizde. Sağlıklı balıklar.
Mpanga
Arkadaşlar karma malavi ciklet balıklarım var. bir yıl önce oluşturduğum akvaryumumda bir erkek bir dişi mpangam var tüm ciklet türlerimden yavru aldım ancak mpanga balığım eş tutmadı tam yanlarına üç dişi daha ekleyeyim derken, dişisi yaklaşık bi ay önce inanılmaz derecede renk değiştirdi erkeğin kopyası oldu resmen rengi koyu mavi ve siyahken şimdi resmen siyah beyaz oldu ilk başta kızgın dönemi yavru verecek diye düşündüm ama bir ay oldu her hangi bir şişlik yok şimdi kafam iyice karıştı ikisi de erkek mi acaba ama aldığım yer bi erkek bi dişi verdi ne yapsam bilemedim bilgisi olanlardan yorumlarını bekliyorum

Resimde atacaktım ama balık kayalıkların arkasından hiç çıkmıyor kimseyi yanına yanaştırmıyor yaklaşık 100 litrelik bi alanı biri 100 litrelik bi alanı da diğeri rehin almış durumda ama hep öyleydiler aldım alalı öyle yani :D sadece yem için çıkıyorlar sonra hemen alanlarına dönüyorlar

Bu arada akvaryumum 200x70x70 yaklaşık bin lt. türlerimde; sarı, mavi, beyaz prenses, demasoni, iceman, mücevher, archives, kafalı yunus ve mpanga iki tanede cüce vatos. Sayıları yavrular hariç yaklaşık 150 tane. Yaklaşık 200 tane de karışık yavru var ama onlar iki ayrı 150 lt lik akvaryumda. 3 4 aylık olduklarında büyük akvaryuma alıyorum yavruları.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.