ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
goldfishim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Mart 2016 14:47
Son Ziyaret:
27 Mart 2016 21:52
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
gozluklu sirin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gozluklu sirin

SON 3 MESAJI

Japon Balığım İçin Uygun Kum Ve Ortam Nedir?
Maddi değil de bakım ve ortam sıkıntısı olur. koyacak yer yok. çok teşekkür ederim herkese düşüneceğim bu durumu. yani en fazla 20 lt alabilirim belki. uygun değilse mecbur pet shopa gidecek işkence içinde ölmelerini istemem :( sanırım tamamen suyu boşaltmaya gerek yok, üstten bir şeyle suyu alıp yenisini mi eklemem gerekiyor? peki kumların arasındaki dışkı ve yem artıkları ne olacak?
Japon Balığım İçin Uygun Kum Ve Ortam Nedir?
Çok küçük yani 2-3 litre ya vardır ya yoktur, duvarda asılı duruyor. 50 lt akvaryum koyacağım bir yer yok ve ona bakıp temizleyeceğim bi durumum yok. annem bana sormadan getirmiş önce pet shopa vermek istedim fakat orada da çok mutlu oldukları söylenemez. biraz daha geniş bir yer almaktan başka yapabileceğim yok. kuzenim fanus içinde 5 yıldır bakıyor. tabi iyi olduğunu söylemiyorum. kum konusunda eğer sorun yoksa çok teşekkür ediyorum içim rahatladı.

Oradaki yapay bitkileri de ben koymadım eğer sorun olacaksa çıkarayım? gittiğim balıkçı bana bu kumları verdi en ufağı bu diye bunu aldım. acaba pet shopa mı versem şimdi karar veremedim . su olarak kimisi ya tatlı su ya da dinlenmiş çeşme suyu verin diyorlar.
Japon Balığım İçin Uygun Kum Ve Ortam Nedir?
[:'(]Merhaba arkadaşlar 1 tane siyah pörtlek gözlü ve 1 tane de turuncu gümüş balığım var. sanırım japon balıkları. annem bunları ufak bir cam akvaryumda getirmiş, duvara asılabiliyor. ve içinde kum yoktu. kumu kendim aldım ama uygun mudur karar veremedim çünkü bazı yerlerde kumların boğazına batıp ölebileceği yazmış. ortam olarak bana küçük geldi annem her ne kadar bir şey olmaz dese de. tabi ki büyük bir akvaryum ve havalandırma ısıtma sistemi kuramam. ama bundan bir derece daha büyük bir akvaryum alabilirim. önerilerinizi bekliyorum, uygun mudur??[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184451/DSC_0492.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184451/DSC_0493.JPG[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.