ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Rstkrt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Ocak 2016 09:52
Son Ziyaret:
11 Şubat 2016 02:13
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Rasit kurt
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sivas
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Her canlı birgün mutlaka ölümü tadacaktır..

SON 4 MESAJI

Benim Ve Sp İmin İlk Yavru Deneyimi .
Evet beyaz kayalik ve 4 adet de koselerde kupler var. Resimlerini eve gecince gondereyim
Yani herkes agzinda yavru olan disiyi ayirmis yada kusturmus bayadir okuyorum yorumlari foruma bakiyorum. Kendileri dogal ortamda yavrulasinlar en guzeli.
Benim Ve Sp İmin İlk Yavru Deneyimi .
90 lt tankimda 14 adet demasoni 6 adet sari prenses var. Demasoniler 3-7 cm arasi yaklasik 9aydir tanktalar. Sari prensesler de 6 cm boyunda 10 gundur tanktalar. Kucuk bir ic filtre isitici 20 cm hava tasi ve beyaz oval kayalar ile mercan kirigi beyaz kum var. Simdi benim sormak istedigim su ki. Baliklarimi gozlemleyecek cok zamanim olmuyor. Akvaryuma yaklasinca kaciyorlar yem icin geliyorlar sadece. Disilerin agzi dolu mu bosmu anlamiyorum pek. Diyelim ki dolu ve ben kusturmadim sonuc ne olur? 1tane bile yavru hayatta kalamazmi? Acikcasi baligi elime alip kusturmayi da beceremem. ilk aldigmda demasonilerimden 15 adet aldim sadcee 1tanesi 3ay sonra öldu digerleri gayet iyi saglikli 3farkli yem kullaniyorum. Dip cekimi hic yapmam suyu ekslnce su eklerim sadece ve ici yosunlasinca sapli sungerle temzlerim hepsi bu. Kusturmasam yavrular saklanip hayatta kalabilirlermi?
Kusturma Üzerine Görüşler
90 lt tankimda 14 adet demasoni 6 adet sari prenses var. Demasoniler 3-7 cm arasi yaklasik 9aydir tanktalar. Sari prensesler de 6 cm boyunda 10 gundur tanktalar. Kucuk bir ic filtre isitici 20 cm hava tasi ve beyaz oval kayalar ile mercan kirigi beyaz kum var. Simdi benim sormak istedigim su ki. Baliklarimi gozlemleyecek cok zamanim olmuyor. Akvaryuma yaklasinca kaciyorlar yem icin geliyorlar sadece. Disilerin agzi dolu mu bosmu anlamiyorum pek. Diyelim ki dolu ve ben kusturmadim sonuc ne olur? 1tane bile yavru hayatta kalamazmi? Acikcasi baligi elime alip kusturmayi da beceremem. ilk aldigmda demasonilerimden 15 adet aldim sadcee 1tanesi 3ay sonra öldu digerleri gayet iyi saglikli 3farkli yem kullaniyorum. Dip cekimi hic yapmam suyu ekslnce su eklerim sadece ve ici yosunlasinca sapli sungerle temzlerim hepsi bu.
Pipo Filtre ÇAlışma mantığı
Pipo filtrenin amaci nedir? Akvaryumu temizlemek mi? ic filtre gibi akvaryumu temizler mi? Amaci nedir yani calisma mantigindan ziyade? Benim akvaryumumda 15 cmlik ic filtre var birde hava tasi var hava motoruna bagli. 90lt su var 14 tane de 3-7 cm demasoni kolonisi var.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.